Gönderen Konu: Randomize Ekilen Saclar ile Dogal On Sac Cizgisi  (Okunma sayısı 3605 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Randomize Ekilen Saclar ile Dogal On Sac Cizgisi
« Yanıtla #16 : 28 Ocak 2021, 00:09:53 »
Yani boye birsey olsaydi, diger doktorlar yapardi, o yuzden de bos beles diyorsun.
  kaya   uzun  zaman  Form dasin sen ne düşünüyorsun  ?☺   

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 28 Ocak 2021, 00:45:23 »
  kaya   uzun  zaman  Form dasin sen ne düşünüyorsun  ?☺

Bence bos beles degil ve ve gelistirilirse, cok ise yarar dogallik konusunda.

Duz cizgi kendini cok belli ediyor. Duz cizgi uzerindeki 'sirali' zikzaklar bile yeterince dogallik saglamiyor.

Bence hem cizgi duz olmamali, hem zikzaklar olmali, hem de randomize saclar olmali.

Ornegini veriyorum ekte. Bu ekimde hem cizgi duz degil, hem de zikzaklar sirali degil. Bunun ustune on cizgi yakinlarina gelisi guzel kokler atildiginda (mavi noktalarla belirttim) bana gore maksimum dogallik saglanilir.

Bunu yapan hicbir sac ekim hocasi yok dunyada su an.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 28 Ocak 2021, 09:10:56 »
Bence bos beles degil ve ve gelistirilirse, cok ise yarar dogallik konusunda.

Duz cizgi kendini cok belli ediyor. Duz cizgi uzerindeki 'sirali' zikzaklar bile yeterince dogallik saglamiyor.

Bence hem cizgi duz olmamali, hem zikzaklar olmali, hem de randomize saclar olmali.

Ornegini veriyorum ekte. Bu ekimde hem cizgi duz degil, hem de zikzaklar sirali degil. Bunun ustune on cizgi yakinlarina gelisi guzel kokler atildiginda (mavi noktalarla belirttim) bana gore maksimum dogallik saglanilir.

Bunu yapan hicbir sac ekim hocasi yok dunyada su an.

Örnekleme çok güzel olmuş. Burada temelde yapılmaya çalışan şey sanki ‘olgunluk çekilmesi’ dediğimiz şeyin tam olarak olmasa da bir nevi simüle edilmesi gibi. ‘Saç biraz dökülmüş ama dökülmesi durmuş’ gibi göstermek. Bir erkeğin saçı gerçekten böyle olabilir, anatomisine uygun.

İkinci olarak, saç ekimi operasyonunun bugün itibarıyla en büyük handikapı ayva tüyü dediğimiz bir noktadan sonra uzamayan, minyatürize, zayıf saçların ön çizginin hemen altına yerleştirilememesi. Bence fotoğrafta maviyle işaretlediğiniz yerlere görece zayıf greftlern yerleştirilmesi bu handikapı bir miktar ortadan kaldırabilir gibi.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 28 Ocak 2021, 10:52:49 »
Her ilk yapılmaya çalışılan iş için “boş beleş” tabiri kullanılmıştır eminim.. hoş %95 i boş beleştir orası ayrı ama önemli olan “YA TUTARSA” ozmaan çok hızlı bir sekile hayatımıza giriveriyor.. ön çizgide doğallık gerçekten henüz tam anlamı ile çöZülebilmiş bir husus değil (Hoş bazi GÜVENilir merkezler %100 doğal ön çizgi yaptığını iddia etselerde biz inanmıyoruz)
İyi yada kötü , sonuç verir yada vermez ama bu iddia İle yapılan emek verilen her adım bizim için değerlidir ..
Ben hala anlamadım randomize diye tabir edilen şey Kayanın dediği gibi düZensiz asimetrik bir çizgi mi? Öyle ise mantıkı. Yoksa ön çizgide kullanılan greftlerin yönleri mi? Videosu paylaşılan arkasss konu Avşa’da aydınlatsa bizi.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 28 Ocak 2021, 11:57:59 »
Hintell  sende biliyorsun  boş beleş  ama nese .zamanla görecez  Randomize  fue     ön  çizgiyi☺   organik  doğal  Randomize fue    vatana  Milet hayırlı  olsun.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 28 Ocak 2021, 14:02:21 »
Hintell  sende biliyorsun  boş beleş  ama nese .zamanla görecez  Randomize  fue     ön  çizgiyi☺   organik  doğal  Randomize fue    vatana  Milet hayırlı  olsun.

Don vito bu kadar karamsar olma dostum  ;D Neden boş beleş olduğunu örneklerle açıklayıp bizi ikna edebilirsin . Ben şahsen ön çizgi konusunda kim çalışıp bir adım ileriye gidiyorsa desteklerim . Bilgehan bey forumu okuyorsa veya yönetimin bağlantısı varsa videodaki adamın veya başka vakanın ekim günü ve kabuk dökümü sonrası görüntüsü varsa belki don vito da ikna olabilir .

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15816.0   bu konuyu incelerseniz doğal randomize saçları görebilirsiniz . İlk başta acaba diyordum ama süreç daha yeni olmasına rağmen doğal duruyor.
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 14:08:23 Gönderen: nofear114 »
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 28 Ocak 2021, 17:48:07 »

Bir şeyi savunuyorsan daha kaliteli cümleler seçmelisin burası sokak değil kardeşim

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 28 Ocak 2021, 23:04:17 »
Brader seni almanya da nazi kültürü ile filan mı yetiştirdiler?
Herşeye düşmansın sürekli bir hakaret vari cevaplar
3 kelime ile 2 senedir foruma mesaj atıyorsun

Boş beleş bitti neden ? Mantıklı bir cevap yok ama boş beleş

Aşlah askına bak yazamıyorsan konulara yorum yapma ciddiyim.

İnsanların yaptıkları işleri geliştirmeye çalışması daha iyi bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışması boş beleş mi? Yapabiliyor ya da yapamıyor insanlar kafa yoruyor bu boş beleş mi biraz saygılı olmak lazım emeklere bu kadar kaba olunmaz biraz yont kendini kardeşim ciddiyim

Kaya da bu işe kafa yoron yenilik katmaya çalışan daha iyi bir şeyler yapmaya çalışan bir doktoru taktir etmiş iyi de etmiş bu bakış açısı gerçekten ancak özel bir insanda olur zaten. Teşekkürler kaya konu için.

Rica ederim, ben tesekkur ederim.

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 28 Ocak 2021, 23:40:52 »
Her ilk yapılmaya çalışılan iş için “boş beleş” tabiri kullanılmıştır eminim.. hoş %95 i boş beleştir orası ayrı ama önemli olan “YA TUTARSA” ozmaan çok hızlı bir sekile hayatımıza giriveriyor.. ön çizgide doğallık gerçekten henüz tam anlamı ile çöZülebilmiş bir husus değil (Hoş bazi GÜVENilir merkezler %100 doğal ön çizgi yaptığını iddia etselerde biz inanmıyoruz)
İyi yada kötü , sonuç verir yada vermez ama bu iddia İle yapılan emek verilen her adım bizim için değerlidir ..
Ben hala anlamadım randomize diye tabir edilen şey Kayanın dediği gibi düZensiz asimetrik bir çizgi mi? Öyle ise mantıkı. Yoksa ön çizgide kullanılan greftlerin yönleri mi? Videosu paylaşılan arkasss konu Avşa’da aydınlatsa bizi.
aynen öyle  |-onayisareti-| saç ekimi yapan kişilerin en çok ön çizgisinden dolayı ekim yaptırdıkları belli oluyor ve bence çok nahoş bir şey insanın gözü kayıyor ister istemez ama nedense ekim merkezleri bu işi bir türlü çözemedi gitti.

Kıl Kuyruk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 23 Mart 2021, 07:37:02 »
Bana Mutlu Ekici hoca (Adonismed) zigzaklı çizmişti. Şaşırdım sordum hocam heryer düz çiziyor bunu diye. Bana o şekilde doğal olmuyor saçlar normalde de o kadar simetrik değil dedi. Düşününce haklı geliyor kaç kişinin ön saçları ip gibi simetrik de o şekilde yapıyorlar..

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 23 Mart 2021, 21:56:41 »
Bana Mutlu Ekici hoca (Adonismed) zigzaklı çizmişti. Şaşırdım sordum hocam heryer düz çiziyor bunu diye. Bana o şekilde doğal olmuyor saçlar normalde de o kadar simetrik değil dedi. Düşününce haklı geliyor kaç kişinin ön saçları ip gibi simetrik de o şekilde yapıyorlar..

düz çizgiler genelde  ekim sık sonuçlanırsa güzel oluyor ama seyrek olduğu zaman çok sırıtıyor o yüzden elinden fazla bir şey gelmeyen ekim merkezleri daha çok zikzaklı ekimi tercih ediyor.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 24 Nisan 2021, 19:31:55 »
Boş beleş  dediğim  zaman  bazı arkdaşlar  tepki  verdi  dr bilgehan      kendisinin yaptığı Ekim  alın Size   Randomize😂😂
 https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21466.0

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 24 Nisan 2021, 19:48:50 »
Ip gibi simetrik yapqn kalmadi pek, zigzag yapmaya calisiyor cogu ekimciler artik ama o da bana cok dogal gelmiyor.
Ben on cizgi konusunda en cok Koray hoca diyorum. Ki kendim de zogzag cizgimi ona duzelttirdim ve inanilmaz bir dogallik katti.

Bilgehan hocanin denedigi gibi bir on cizgi ben hic gormedim, calimero gibi olmus
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 24 Nisan 2021, 19:50:32 »
 ön çizgide ölçü yüz hatlarıdır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram