Gönderen Konu: FİNASTERİD PROF. İLE GÖRÜŞMEM  (Okunma sayısı 4856 defa)

beaocoup

• Jr. Member
  • **
Ynt: FİNASTERİD PROF. İLE GÖRÜŞMEM
« Yanıtla #45 : 27 Ocak 2021, 01:20:38 »
İsin esprisi 50 yıl onceki insanlara gore cok saglıksız besleniyoruz    o zaman hava daha cok temizdi o zamanın insanları  daha cok stressiz bir hayat yasıyorlardı ve  su anda kullandıgımız herseyde kimyasal karısmıs bu yuzden onlar bize gore daha avantajlı   daha cok saclı birde bunu unutmayın vucut ne kadar cok kimyasal birikirse ilk olarak iltihihap ureterek oraları tamir etmeye baslar      inflamasyon yaratır o etkiye tepki vermek icin siz misal su anda 30 yasındasınız  20 yasınızdaki sizle 30 yasındaki kisinin vucudundaki kimyasal oranı cok ama cok farklı  vucuda yabancı bir cisim yaklasıyorsa birikiyorsa inflamasyon yaratıyor  inflamasyonda   DHT BABASINI  olusturuyor    DHT ise  sac dokulmesi  DHT DİHİDROTESTESTERON  yani testestron turevleri erkeklik hormonları aklınıza ne geldiyse    bu hormonların artısı  reseptorleri zamanla dahahucrede  gecirgen yapıyor tabi genetik kod ta diyor zaten bu adamın sacını becer diye     aminoasidler  proten bagları      olusturarak girisiyor saclara zamanla  anasını aglatıyorlar sacın bakın İLYAS SALMAN A  o adam 50 yasına kadar sacı dokulmedi fırca gibi sacları vardı ama genetiginde o kod vardı emri vermemisti hala bir basladı adam su anda 70 lerinde sacları yok oldu  kacınılmaz son arkadaslar buradaki herkes elbet bir gun kellesecek kurtulusu yok gunumuzdeki tedavilerle kimisi 30 larda kimisi 40 50 lerde bizim amacımız zamanı arttırmak yoksa benim umudum yok elbet kellesecegim ama suresini uzatayıp genclik yıllarımı saclı gecereyim o yuzden diyorum az ama devamlı tedavi vucudunuza fazla yuklenmeyin diye bugun cok agır ilaclar kullanıyorsunuz misal ama 40 da dokulecek hadi 50 olsun  ama bu agır ilaclar baska yerlerinizden cıkacak omrunuzu kısaltacak  az alın ilacı az dozda   devamlı alın nereye kadar gittiyse kafaya takmayın bosss .....

Anlıyorum. Amaç da o zaten güzelşik algısı,çekicilik ama genç yaşta tutmak önemli 40 dan sonra kafamjn hiç bir yerinde olmasın umdumda değil İlerleyen yıllarda kalıcı ve iyi tedaviler çıkacağına inanıyorum.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 27 Ocak 2021, 01:24:11 »
Valla hocam dht baskıladım görünür bi sonuç alamadım ben açıkçası . toplam 10 ay oral topikal fin (belkide sonuç alamamamın sebebi kalsifikasyondur) . Haziran sonu bıraktım topikali 1 ay da saçlar incelmeye başladı hafiften   yani topikal finin etkisi varmış aslında bırakınca anladım. ne yapsam fln derken dermastamp kullanmaya başladım o bende etkili oldu cidden. Zaten öncesinde omg3 kullanıyodum yağlanmayı ve kaşıntıyı bitirdi. Şuan masajda ekledim gidişat iyi. Scalp bayağı esneklik kazandı çok kısa sürede 10-15 gün ancak olmuştur. Sözün özü şuan dht bloklamadan saçımda gerileme yok hatta iyileşme var. Benim elimde başka seçenek olmadığı için (dht blocker çarpıyo :D) devam ediyorum bakalım ileride ne olur bilemiyorum
Masaj işine 6 ay kdar devam edip tamamen esnekliği kazanmaya çalışıp  propecia/4 deneyebilirim tekrardan belki de

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 27 Ocak 2021, 01:25:41 »
Valla hocam dht baskıladım görünür bi sonuç alamadım ben açıkçası . toplam 10 ay oral topikal fin (belkide sonuç alamamamın sebebi kalsifikasyondur) . Haziran sonu bıraktım topikali 1 ay da saçlar incelmeye başladı hafiften   yani topikal finin etkisi varmış aslında bırakınca anladım. ne yapsam fln derken dermastamp kullanmaya başladım o bende etkili oldu cidden. Zaten öncesinde omg3 kullanıyodum yağlanmayı ve kaşıntıyı bitirdi. Şuan masajda ekledim gidişat iyi. Scalp bayağı esneklik kazandı çok kısa sürede 10-15 gün ancak olmuştur. Sözün özü şuan dht bloklamadan saçımda gerileme yok hatta iyileşme var. Benim elimde başka seçenek olmadığı için (dht blocker çarpıyo :D) devam ediyorum bakalım ileride ne olur bilemiyorum

Ben de omega kullanmak istiyorum hangi marka iyi ve bir de koçak farmanın var o da gayet uygun onu tavsşye eder misin?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 27 Ocak 2021, 01:26:07 »

evet küçük bir kesim için dht bloklamak durdurmaya yetmeyebiliyor. her zaman çoklu tedaviyi savunurum zaten. bize saç veren her şey değerlidir.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 27 Ocak 2021, 01:29:15 »

Ben de omega kullanmak istiyorum hangi marka iyi ve bir de koçak farmanın var o da gayet uygun onu tavsşye eder misin?
Hocam marka vermek doğru olurmu bilmiyorum da ocean plus 1200 kullanıyodum iyiydi o. Veya krilom kullandım o da iyi gibiydi. Önemli olan trigliserit form ve epa dha yüksek olsun. Etil ester formları da var bazı ünlü  markaların onlar iyi değil. Fosfolipid ler daha iyi tabi ama fiyatları yüksek gibi hatırlıyorum

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 27 Ocak 2021, 01:35:50 »
Hocam marka vermek doğru olurmu bilmiyorum da ocean plus 1200 kullanıyodum iyiydi o. Veya krilom kullandım o da iyi gibiydi. Önemli olan trigliserit form ve epa dha yüksek olsun. Etil ester formları da var bazı ünlü  markaların onlar iyi değil. Fosfolipid ler daha iyi tabi ama fiyatları yüksek gibi hatırlıyorum

Anladım ben de sanki fark ettim de dökülmem dht den çok inflamasyon olduğunu düşünüyorum çünkü kafa derimi kaşıdığımda hafif yağlı kepek oluyo  d vitamini kullanıyorum düzenli ve omeganın da inflamasyon konusunda iyi olduğunu düşündüm.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 27 Ocak 2021, 01:42:15 »

Anladım ben de sanki fark ettim de dökülmem dht den çok inflamasyon olduğunu düşünüyorum çünkü kafa derimi kaşıdığımda hafif yağlı kepek oluyo  d vitamini kullanıyorum düzenli ve omeganın da inflamasyon konusunda iyi olduğunu düşündüm.
Kesinlikle tavsiye ederim omg kullanmana engel bi durum yoksa. Benimde öyleydi yağlı ve kaşıdığımda tortu gibi şeyler oluypdu. Şuan kaşıntı hiç yok yağlanma ciddi oranda azaldı faydasını göreceksin

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 28 Ocak 2021, 18:33:14 »

Kan testi olarak ne istiyor peki tiroid karaciğer böbrek enzimleri falan mı yoksa prostatla alakalı testler falan mı (sonuçta prostat ilacı)
Karaciğer enzimlerine bakıyor hocam.

Facebook Twitter Instagram