Gönderen Konu: FİNASTERİD PROF. İLE GÖRÜŞMEM  (Okunma sayısı 4855 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: FİNASTERİD PROF. İLE GÖRÜŞMEM
« Yanıtla #30 : 26 Ocak 2021, 23:57:26 »
vücutta bir sürü anti-inflamatuar var sadece dht yapmıyor ki bunu ayrıca ilaç kullananlara çok daha sağlıklı yaşamayı spor yapmayı öneriyoruz.  kelleşen erkekler 3 kat daha fazla kalp krizi yaşıyor buna bakarsan dht düşürmemiz lazım
Diğer antiinflamatuarlar neler? Günümüz şartlarında maalesef sağlıklı yaşamak çok zor. En basitinden hava almak için bile dışarı çıktığımızda bir sürü aracın karbonmonoksit gazına maruz kalıyoruz. Kelleşen erkeklerin kalp krizi yaşamasının sebebi yüksek dht mi sanmıyorum.

"Kan şekeri yüksekliği (hiperglisemi) ve insülin yüksekliği, esansiyel yağ asitlerinin oranlarındaki (omega-3/omega-6) dengesizlikleri, yetersiz antioksidan alımı gibi beslenmeyle ilgili metabolik dengesizlikler kronik enflamasyonu sürekli kılan kısır döngünün önemli parçaları."
Bence bunları dengeye sokmamız lazım. son yıllarda artan kelliğin sebebi bu dengesizlikler değilmidir

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 27 Ocak 2021, 00:10:31 »
Diğer antiinflamatuarlar neler? Günümüz şartlarında maalesef sağlıklı yaşamak çok zor. En basitinden hava almak için bile dışarı çıktığımızda bir sürü aracın karbonmonoksit gazına maruz kalıyoruz. Kelleşen erkeklerin kalp krizi yaşamasının sebebi yüksek dht mi sanmıyorum.

"Kan şekeri yüksekliği (hiperglisemi) ve insülin yüksekliği, esansiyel yağ asitlerinin oranlarındaki (omega-3/omega-6) dengesizlikleri, yetersiz antioksidan alımı gibi beslenmeyle ilgili metabolik dengesizlikler kronik enflamasyonu sürekli kılan kısır döngünün önemli parçaları."
Bence bunları dengeye sokmamız lazım. son yıllarda artan kelliğin sebebi bu dengesizlikler değilmidir

Kesinlikle haklısın sadece genetikle alakalı değil kellik  bence bu saydığınız her şey bir etken saç sağlığı için son zamanlarda ekmek tarzı hamurlu yiyecekleri bıraktım hep yeşillik tüketmeye başladım (özellikle brokoli,havuç,dere otu vs) inanınki daha enerjik hissediyorum ve kullandığım antiandrojenlerin yan etkilerini eskiye kıyasla daha az hissetmeye başladım.Yani işin kısa yanı sigara yağlı hamurlu yiyecekleden uzak durmak sağlıklı beslenmek spor yapmak iyi uyumak

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 27 Ocak 2021, 00:15:41 »
En basitinden soyle soyliyeyim  vucutta iltihap biriktigi zaman  her turlu hastalık olsun daha agır atlatmanı  ve daha kolay hasta olmanı ve hayat yasamında  kanser timor ve benzeri doku kanserleri hastalıkları ileriki yaslarda daha cok seni bulur kısaca bu ama bu iltihabı durdurabilirsin en basitinden  bol bol su    gunde 3 litre su ic  1mg finasterid     20 yıl kullansan bir sey olmaz bol bol su .....

Bu arada dht nin de kafa derisinde inflamasyonu arttırdığına dair çalışmalar var zaten sadece dht değil testosteron en büyük hormon erkeklerde yani o kullandığımız ilaçlar yüzde yüz baskılamaz zaten güzel bir sonuç aldığımızda kademeli olarak azaltıyoruz.Ve kanser işi de çoğunlukls genetik veya trans yağlardır.Uzun yıllar boyunca paket paket sigara içip yaşayanda var hiç.tütğn kullanmayıp akciğer kanseri olan da var kanser işi tamamen bir şans

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 27 Ocak 2021, 00:18:06 »

Kesinlikle haklısın sadece genetikle alakalı değil kellik  bence bu saydığınız her şey bir etken saç sağlığı için son zamanlarda ekmek tarzı hamurlu yiyecekleri bıraktım hep yeşillik tüketmeye başladım (özellikle brokoli,havuç,dere otu vs) inanınki daha enerjik hissediyorum ve kullandığım antiandrojenlerin yan etkilerini eskiye kıyasla daha az hissetmeye başladım.Yani işin kısa yanı sigara yağlı hamurlu yiyecekleden uzak durmak sağlıklı beslenmek spor yapmak iyi uyumak
Sence yasadıgımız bu hayatta bunları yapmak kolaymı  en buyuk etken genetik kardesim   ayda 1 yıkanan insanlar var sokakta ve bu insanlar duzensiz besleniyorlar yemek yok  saclar yagllı daha sen dusun   ama   fırca gibi sacları var    genetik bence bu isin %90 nı       kendimizi kandırmayalım ertelemeye bakın ilaclarla  kurtulusu yok bu isin   olum gibi kacınılmaz son erkeklerin   sonu  bu       kellesen insanlar kendilerine ne kadar iyi bakarsa  bu sure gecikir ama   sadece gecikir ilac kullanın 20 yıl kafanızda kalsın yeter  dokulursede yapacak bir sey yok ....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 27 Ocak 2021, 00:26:59 »
Ben bu işin genetikle %90 alakalı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Geçen gün düğün videosu izledim benim sünneti :D kel yok abi hiç neredeyse. Yıl 1992. 1983 te çekilmiş düğün fotolarına baktım yine kel yok orta yaşlı insanlar. Saçlarda öyle gölgelik gibi değil yni bayağı adamlar norvood 2 bile değil. Şimdi bak çevrene 20-21 yaşında birsürü kel. Forumda konular açılıyo 19 yaşında nw7 olmuş çocuk. Ne değişti 30-40 yılda? Genetik mi değişti.
Biizm omg3/6 dengesini korumamız lazım. Eskiden bu oran 1/4 iken şimdi 1/50 lere artmış durumda nerde okudum izledim hatırlamıyorum. Antioksidanlar da işe yarayacak sanırım 1 haftadır astaksantin kullanıyorum verteks te yağlanma daha da azaldı gibi şuan için gerçi erken 7gün ama ilerleyen günlerde belli olur

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 27 Ocak 2021, 00:27:52 »
Ben bu işin genetikle %90 alakalı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Geçen gün düğün videosu izledim benim sünneti :D kel yok abi hiç neredeyse. Yıl 1992. 1983 te çekilmiş düğün fotolarına baktım yine kel yok orta yaşlı insanlar. Saçlarda öyle gölgelik gibi değil yni bayağı adamlar norvood 2 bile değil. Şimdi bak çevrene 20-21 yaşında birsürü kel. Forumda konular açılıyo 19 yaşında nw7 olmuş çocuk. Ne değişti 30-40 yılda? Genetik mi değişti.
onu oralminoxidilci arkadas gayet net acıklamıstı   ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 27 Ocak 2021, 00:31:04 »
Sence yasadıgımız bu hayatta bunları yapmak kolaymı  en buyuk etken genetik kardesim   ayda 1 yıkanan insanlar var sokakta ve bu insanlar duzensiz besleniyorlar yemek yok  saclar yagllı daha sen dusun   ama   fırca gibi sacları var    genetik bence bu isin %90 nı       kendimizi kandırmayalım ertelemeye bakın ilaclarla  kurtulusu yok bu isin   olum gibi kacınılmaz son erkeklerin   sonu  bu       kellesen insanlar kendilerine ne kadar iyi bakarsa  bu sure gecikir ama   sadece gecikir ilac kullanın 20 yıl kafanızda kalsın yeter  dokulursede yapacak bir sey yok ....

Evet genetik öyle de ben bu kullanılsn ilaçların ters etkilerine karşı sağlı beslenmemiz gerektiğini söyledim çünki ilaç kullanıyoruz bunu vücudumuzdan hızlı bir şekilde çıkarabilmek için sağlıklı beslenmeliyiz dedim.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 27 Ocak 2021, 00:33:49 »
 Bol bol su ic kafaya takma      eger kullandıgın ilac finasteridse rahat ol 20 yıl kullan sadece su   bile senin vucudunu korur .....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 27 Ocak 2021, 00:34:08 »
Biizm omg3/6 dengesini korumamız lazım. Eskiden bu oran 1/4 iken şimdi 1/50 lere artmış durumda nerde okudum izledim hatırlamıyorum. Antioksidanlar da işe yarayacak sanırım 1 haftadır astaksantin kullanıyorum verteks te yağlanma daha da azaldı gibi şuan için gerçi erken 7gün ama ilerleyen günlerde belli olur

Bence evrimleşiyoruz eskiden insanlar çok kıllıydı yıllwr geçtikce vicudumuzdaki kıllar incelmeye yok olmaya başladı bence gelecek nesillerin hepsi kılsız olacak 😂😂😂

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 27 Ocak 2021, 00:35:51 »
Bol bol su ic kafaya takma      eger kullandıgın ilac finasteridse rahat ol 20 yıl kullan sadece su   bile senin vucudunu korur .....

Evet takmıyorum zaten önceden çok tereddütlüydüm korkutorsum zamanla yendim endişelerimi.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 27 Ocak 2021, 00:37:09 »
Bence evrimleşiyoruz eskiden insanlar çok kıllıydı yıllwr geçtikce vicudumuzdaki kıllar incelmeye yok olmaya başladı bence gelecek nesillerin hepsi kılsız olacak 😂😂😂
Tabi eskiden atalarımız elde mızrak kıçta yaprak ile dolaşıyomuş soğuktan korunmak için kıl şart. Şimdi gerek yok tabi kıllar zaman içinde gidebilir   :D

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 27 Ocak 2021, 00:39:06 »
Tabi eskiden atalarımız elde mızrak kıçta yaprak ile dolaşıyomuş soğuktan korunmak için kıl şart. Şimdi gerek yok tabi kıllar zaman içinde gidebilir   :D
İste vucutta   kendini ona gore adapte ediyor  elbiselein icinde kala kala  terleyip ne gerek var deyip dokulduler eskiden usuyorlardı kıctaki kıllar..
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 27 Ocak 2021, 00:42:45 »
Espiri amaçlı yazdım ciddiye almayın lütfen  ;D :D

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 27 Ocak 2021, 00:51:45 »
 İsin esprisi 50 yıl onceki insanlara gore cok saglıksız besleniyoruz    o zaman hava daha cok temizdi o zamanın insanları  daha cok stressiz bir hayat yasıyorlardı ve  su anda kullandıgımız herseyde kimyasal karısmıs bu yuzden onlar bize gore daha avantajlı   daha cok saclı birde bunu unutmayın vucut ne kadar cok kimyasal birikirse ilk olarak iltihihap ureterek oraları tamir etmeye baslar      inflamasyon yaratır o etkiye tepki vermek icin siz misal su anda 30 yasındasınız  20 yasınızdaki sizle 30 yasındaki kisinin vucudundaki kimyasal oranı cok ama cok farklı  vucuda yabancı bir cisim yaklasıyorsa birikiyorsa inflamasyon yaratıyor  inflamasyonda   DHT BABASINI  olusturuyor    DHT ise  sac dokulmesi  DHT DİHİDROTESTESTERON  yani testestron turevleri erkeklik hormonları aklınıza ne geldiyse    bu hormonların artısı  reseptorleri zamanla dahahucrede  gecirgen yapıyor tabi genetik kod ta diyor zaten bu adamın sacını becer diye     aminoasidler  proten bagları      olusturarak girisiyor saclara zamanla  anasını aglatıyorlar sacın bakın İLYAS SALMAN A  o adam 50 yasına kadar sacı dokulmedi fırca gibi sacları vardı ama genetiginde o kod vardı emri vermemisti hala bir basladı adam su anda 70 lerinde sacları yok oldu  kacınılmaz son arkadaslar buradaki herkes elbet bir gun kellesecek kurtulusu yok gunumuzdeki tedavilerle kimisi 30 larda kimisi 40 50 lerde bizim amacımız zamanı arttırmak yoksa benim umudum yok elbet kellesecegim ama suresini uzatayıp genclik yıllarımı saclı gecereyim o yuzden diyorum az ama devamlı tedavi vucudunuza fazla yuklenmeyin diye bugun cok agır ilaclar kullanıyorsunuz misal ama 40 da dokulecek hadi 50 olsun  ama bu agır ilaclar baska yerlerinizden cıkacak omrunuzu kısaltacak  az alın ilacı az dozda   devamlı alın nereye kadar gittiyse kafaya takmayın bosss .....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 27 Ocak 2021, 01:01:39 »

yüksek dht değil androjen duyarlılığının daha fazla olması sebebi. dht düşürmek saç iyileşmesinde en önemli role sahip maalesef

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Facebook Twitter Instagram