Gönderen Konu: FİNASTERİD PROF. İLE GÖRÜŞMEM  (Okunma sayısı 4852 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: FİNASTERİD PROF. İLE GÖRÜŞMEM
« Yanıtla #16 : 26 Ocak 2021, 00:29:15 »
Adamlar en azından yazmış işine gelmezse kullanma. Finasterid prospektüsü bile yarım yamalak.
Kulak çınlaması yapabiliyor  ama yazmaz.
Panik atak, anksiyete yapabiliyor ama yazmaz.
Beyin sisi, depresif hissetme yapabiliyor ama yazmaz.
Şimdi bu ilacın 10 yıl sonra kanser yapmayacağına nasıl güvenipte kullanayım?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 26 Ocak 2021, 00:47:45 »
Adamlar en azından yazmış işine gelmezse kullanma. Finasterid prospektüsü bile yarım yamalak.
Kulak çınlaması yapabiliyor  ama yazmaz.
Panik atak, anksiyete yapabiliyor ama yazmaz.
Beyin sisi, depresif hissetme yapabiliyor ama yazmaz.
Şimdi bu ilacın 10 yıl sonra kanser yapmayacağına nasıl güvenipte kullanayım?
Çınlama yapıyor kesinlikle, yaklaşık 40 gündür kullanıyorum, çınlamada aynı zamanda başladı, gün içerisinde sorun yok ama akşamları ses yokken rahatsız ediyor. Orta kulak iltihabıda değil bence çünkü ana belirtisi kulak ağrısı, bende oda yok..

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 26 Ocak 2021, 00:51:48 »
Çınlama yapıyor kesinlikle, yaklaşık 40 gündür kullanıyorum, çınlamada aynı zamanda başladı, gün içerisinde sorun yok ama akşamları ses yokken rahatsız ediyor. Orta kulak iltihabıda değil bence çünkü ana belirtisi kulak ağrısı, bende oda yok..
Evet forumdan biri hastanede bayağı koşturmuştu diye hatırlıyorum kulak çınlaması için.konular da açılıyor bazen finasterid ten dolayımıdır diye. Ama işte adamlar bunu prospektüse yazmıyorlar nedense. Ve araştırmalarda falan da hiç bahsedilmiyor  kulak çınlamasından. Bende de dutasterid aşırı çınlama yapmıştı kafamda sanki baskı varmış gibi ilginç bişey.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 26 Ocak 2021, 00:59:30 »
Forumda çok kullanan var ama 1-2 kişi gördüm bunu yaşayan. Finasa devam ediyorum ama ne yapsam bilemedim. Sebepleri arasında aşırı sessiz ortamda bulunmakda varmış, pandemiden dolayı evdeyim, odamda çok sessizdir genelde, ya bu yada finas kaynaklı başka sebep gelmiyor aklıma. D ve b12 eksikliğide yapıyormuş ama bu değerlerim önceden de hep düşüktü.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 26 Ocak 2021, 01:10:44 »
Demir eksikliği çinko eksikliği de yapabilir. Çınlama harici bi yan etki yoksa devam edilebilir. Dutastaki çınlama bırakınca geçmişti bi hafta civarında . Kısa süre kullanmıştım oda ayrı tabi. Finasta belki ilerleyen günlerde geçebilir kullanıma rağmen bilemiyorum işte iki ucu pis değnek. saçta önemli kulakta önemli psikoloji de önemli :D

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 26 Ocak 2021, 01:12:37 »
Onlar eksik değil gayet yüksek. Bilemedim valla çok da rahatsız etmiyor ama kalıcı falan olur diye korkuyorum.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 26 Ocak 2021, 01:18:56 »
Bilemiyorum hocam. Bende de var kulak çınlaması şuan  ama odaklanırsam var çok çok çok az.eskiden varmıydı hiç bir fikrim yok. ama annem de de var dedemde de var bizde biraz atasporu gibi bu iş ilaçla alakası yoktur heralde bende ki çınlamanın. Yüksek sesle müzikte dinlerim sanıyorum ondan kaynaklıyo da umursamıyorum ben

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 26 Ocak 2021, 18:49:27 »
Devlet hastanesine gittiysen normal.
Hocam istisnalar da var. Ben Adana'da şehir hastanesine gittim ve sizin gibi hiçbir umudum yoktu, muhtemelen ben finasterid dedikten sonra bana şu şu zararları var deyip yollar diye düşünmüştüm. Fakat doktorumun da ilaçtan haberi varmış ve yazdı bana. Düzenli olarak kan verip durumumu kontrol ediyor sağolsun.

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 26 Ocak 2021, 22:16:03 »
Hocam istisnalar da var. Ben Adana'da şehir hastanesine gittim ve sizin gibi hiçbir umudum yoktu, muhtemelen ben finasterid dedikten sonra bana şu şu zararları var deyip yollar diye düşünmüştüm. Fakat doktorumun da ilaçtan haberi varmış ve yazdı bana. Düzenli olarak kan verip durumumu kontrol ediyor sağolsun.

Kan testi olarak ne istiyor peki tiroid karaciğer böbrek enzimleri falan mı yoksa prostatla alakalı testler falan mı (sonuçta prostat ilacı)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 26 Ocak 2021, 22:20:06 »
 fdada onayı verenler bu proftan geri insanlarmı.dunyanın en baba profları orda.5 sene onay ilki 2.5 sene 2.cisi 2.5 sene 5 senede o kadar denekte denenip onay verilio
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 26 Ocak 2021, 22:26:37 »
Propecia 0,5mg kullandım bir süre. Bugün dermatoloji bölümünde bir prof ile görüştüm. Kesinlikle bu ilacı önermiyorum. Yan etki yaşarsın kısır bile olabilme ihtimalin var dedi. Ne yapacağımı şaşırdım.
Askeri eğitimde kullanacaktım bu ilacı o yüzden reçete almaya gitmiştim. Eğitimde izin verilmiyor doktor raporu olmadan kullanmaya. Ne biçim bi iştir ya. Fda onayı var, çoğu doktor yan etkilerinin 1-2 haftaya geçeceğini söylüyor. Bugün ki prof resmen azarladı, yazmam dedi.

Keşke bu ilaca bu kadar tehlikeli dedikleri kadar sigaraya ve diğer kimyasallara da tehlikeli deseler arkadaşlar psikolojinizi iyi tuttun çoğunuz bu ilacı bilmeden araştırmadan kullanmış olsanız inanın hiçbir yan etki yaşamazdınız sırf siz kafanıza takıntı haline getirdiğiniz için böyle oluyor.Bazı arkadaşların dediği gibi her ilacın yan etkisi vardır.Ama insan vücudu kolay bir şekilde tolere edebiliyor.Yeterki sağlıklı beslenin fazla su tükettin.Arada bir check up yaptırın çok da düşünmeyin yan etkileri.Ben zamanla aştım yan etkileri düşinmeyi.Şimdi çok rahatım.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 26 Ocak 2021, 23:34:44 »
Dht nin antiinflamatuar görevi olduğunu gördük okuduk. Peki vucudumuzun herhangi bi yerinde  zamanla inflamasyon oluştuğunda bununla savaşacak dht yide %70 ya da %90 blokladığımız için buradaki iltihap zamanla tedavi edilemediği için büyüyüp ileride kanser vsvs gibi başka sorunlar veya başka hastalıklar gelişme ihtimali olur mu? Bunu ilacı kötülemek için yazmıyorum hemen lince kalkışmayın harbiddn merak ettim. Çünkü bunların uzun süre kullanılması gerekiyo her açıdan düşünmek lazım

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 26 Ocak 2021, 23:38:49 »
Dht nin antiinflamatuar görevi olduğunu gördük okuduk. Peki vucudumuzun herhangi bi yerinde  zamanla inflamasyon oluştuğunda bununla savaşacak dht yide %70 ya da %90 blokladığımız için buradaki iltihap zamanla tedavi edilemediği için büyüyüp ileride kanser vsvs gibi başka sorunlar veya başka hastalıklar gelişme ihtimali olur mu? Bunu ilacı kötülemek için yazmıyorum hemen lince kalkışmayın harbiddn merak ettim. Çünkü bunların uzun süre kullanılması gerekiyo her açıdan düşünmek lazım

vücutta bir sürü anti-inflamatuar var sadece dht yapmıyor ki bunu ayrıca ilaç kullananlara çok daha sağlıklı yaşamayı spor yapmayı öneriyoruz.  kelleşen erkekler 3 kat daha fazla kalp krizi yaşıyor buna bakarsan dht düşürmemiz lazım

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #29 : 26 Ocak 2021, 23:38:56 »
En basitinden soyle soyliyeyim  vucutta iltihap biriktigi zaman  her turlu hastalık olsun daha agır atlatmanı  ve daha kolay hasta olmanı ve hayat yasamında  kanser timor ve benzeri doku kanserleri hastalıkları ileriki yaslarda daha cok seni bulur kısaca bu ama bu iltihabı durdurabilirsin en basitinden  bol bol su    gunde 3 litre su ic  1mg finasterid     20 yıl kullansan bir sey olmaz bol bol su .....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram