Gönderen Konu: Yeni saç stili nasıl ? Norwood 2.5 açıklığını belli etmeyen saç stili  (Okunma sayısı 2453 defa)

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
Yanların 3 numara olduğu yeni saç stilini denedim, sakalları da kirli hale getirttim, benim pek içime sinmedi, siz nasıl buldunuz ?

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
Bence gayet iyi ama artık şu norwood seviyelerini bırak . Çok kafaya takıyosun tamam ben de kafaya takıyorum ama norwood ha 1 ha 2 bazılarına mesela norwood 3 çok yakışıyor demek istedigim rakamlara takılma güzelse güzeldir relax ol biraz

emekli kel

• Hero Member
 karanlıkta resimle olmaz
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
ışık alan bir yerde yaparsan daha net olur

oralminoxidil

• Hero Member
karanlıkta resimle olmaz

saçları yoğun zaten arkadaşın baya

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

emekli kel

• Hero Member
 saçlarını ben zaten biliomda bilmeyende var .saçı yoğun ama bir tutam saç bile karanlıkta çok gozukur.bu işte webcam ve resimler çok yanıltır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Yanların 3 numara olduğu yeni saç stilini denedim, sakalları da kirli hale getirttim, benim pek içime sinmedi, siz nasıl buldunuz ?
10 numara sacın var  cok kaliteli forumdaa  sac stili yakısmıs...    birde takmasan .....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Snowly12

• Hero Member
Hocam insanlar aa bu adam norwood 3 tipsiz diye bakmiyorlar. Veya bu adam norwood 1 sac cizgisine bak ne kadar yakisiklida demiyorlar. Butun olarak bir izlenim veriyorsun insanlara.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Armaan

• Hero Member
Saç işinden anlamayan ne bilsin nw 2 yi 3 ü. Takılma hacı. Yalnız sakallar hiç olmamış

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
Saç işinden anlamayan ne bilsin nw 2 yi 3 ü. Takılma hacı. Yalnız sakallar hiç olmamış
Yapma be, kirli olmasa mıymış, uzun mu kalsaymış ?
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

Gregor59

• Hero Member
Video atsana nasıl yaptığını. Hayatım boyunca saçlarıma şekil veremedim, fırça gibi gurken de veremedim sanırım yeteneğim yok. Senin saçlar benden daha açık şuan, ama harika gözüküyor verdiğin şekil. Ben de böyle yapmayı isterim video cekersen

My Precious

• Hero Member
Video atsana nasıl yaptığını. Hayatım boyunca saçlarıma şekil veremedim, fırça gibi gurken de veremedim sanırım yeteneğim yok. Senin saçlar benden daha açık şuan, ama harika gözüküyor verdiğin şekil. Ben de böyle yapmayı isterim video cekersen

Aynen öyle.Adam advanced nw3+frontalı açılmış yinede nw1.5 gibi duruyor fotolarda bende anlamadım

Mehmetali32

• Hero Member
Aynen öyle.Adam advanced nw3+frontalı açılmış yinede nw1.5 gibi duruyor fotolarda bende anlamadım
bu adamın kafa yapısı böyle 15yasında bile bence sacının norward 2seviyesinde oldupunu düşünmüyorum bu adamında saçı dokulmez çok cunku kaliteli bir saçı var en fazla norward 3.5 ugörür ileriki yaslarda
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
bu adamın kafa yapısı böyle 15yasında bile bence sacının norward 2seviyesinde oldupunu düşünmüyorum bu adamında saçı dokulmez çok cunku kaliteli bir saçı var en fazla norward 3.5 ugörür ileriki yaslarda
Eski konularında var 2 sene önce nw1.5 gür gibiymiş aniden dökülmüş saçları ama evet haklısın kafası büyük ve nor(ward) çizgisi kafadan kafaya göre değişebilir :)

Mehmetali32

• Hero Member
Eski konularında var 2 sene önce nw1.5 gür gibiymiş aniden dökülmüş saçları ama evet haklısın kafası büyük ve nor(ward) çizgisi kafadan kafaya göre değişebilir :)
eski konularındada bu forumdaki yazdıklarında hep  norward 2.5 bu forumda hep aynıymıs ben hic norward 1.5 gormedim onu  adam zaten ekimde kaydolmus bu eski bir eleman degilki icinden tranvay gecen kullanıcı  arkadastan bahsediyorum ben
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram