Gönderen Konu: Asuman Hair 4000 greft yaş:42  (Okunma sayısı 13525 defa)

DörtBinGreft

• Jr. Member
  • **
Ynt: Asuman Hair 4000 greft yaş:42
« Yanıtla #16 : 24 Ocak 2021, 23:24:09 »
Hocam açıkçası minoxil ve Finasteride kullanma konusunda kişisel bir çekincen yoksa top sende. Demek istediğim tam olarak bu. Benim gördüğüm ekim gol olur. 5. ayda görüşürüz :)

minoxil kullanacağım, daha önceden  de 1 yıl yakın rogain foam kullandım ancak finasteride konusunda kararsızım.
  • Ekim Tarihi: 22/01/2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 42

DörtBinGreft

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 24 Ocak 2021, 23:26:08 »
inşallah güzel düşünelim güzel olsun ekim gayet başarılı görünüyor sonuçta umarım öyle olur

burda başlık açmamın bir sebebi de bu manevi destekler...
inşallah öyle olur, sağolun  |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 42

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 24 Ocak 2021, 23:26:45 »
minoxil kullanacağım, daha önceden  de 1 yıl yakın rogain foam kullandım ancak finasteride konusunda kararsızım.

buna sız karar verlisiniz çıkışlara destegi buyuk

ekım harıcı kullanıma sıcak bakmıyorum ama saç ekımıne buyuk katkısı oluyor tabı kırakırken bırza zayıflatır o esnada kademeli bırakıp desteklemek gerek
Global Moderator

DörtBinGreft

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 24 Ocak 2021, 23:47:33 »
buna sız karar verlisiniz çıkışlara destegi buyuk

ekım harıcı kullanıma sıcak bakmıyorum ama saç ekımıne buyuk katkısı oluyor tabı kırakırken bırza zayıflatır o esnada kademeli bırakıp desteklemek gerek

Finasteridayı bırakınca yeniden dökülme başladığı söyleniyor, biraz daha araştırmak lazım. Şimdilik asuman hanımın belirttiği şeyleri yapıyorum. Dermaroller de kullanabilirsin 1 ay sonra dedi. Bu süreci atlayınca netleştirip başlamak lazım ilaç vb.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 42

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 24 Ocak 2021, 23:51:02 »
Hayırlı olsun.
Güzel sonuçlanmasını temenni ediyorum.
Takipteyim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #21 : 25 Ocak 2021, 00:03:15 »
Minox saç  ekim sonra kullanmak ekilen  greft    sağlık  çıkması  faydası  var ama  2 3 yıl  sonra var olan saçlarin  dahil      ekilen  greft  dökülmesi   olacaktır

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 25 Ocak 2021, 00:06:25 »
Minox saç  ekim sonra kullanmak ekilen  greft    sağlık  çıkması  faydası  var ama  2 3 yıl  sonra var olan saçlarin  dahil      ekilen  greft  dökülmesi   olacaktır
nasıl yani, Minox'u bırakıncamı bu olacak. Hem kendi saçları hem de ekilen saçlar dökülecek öylemi?
aynı şey Xpecia yada Finasterid içinde geçerli değil mi? yani bırakınca saça olan faydası azalır ve fayda etmez. ama olan saçıda döker ciddi sıkıntı.

Sephiel

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 25 Ocak 2021, 00:17:33 »
Arkadaşın saç ekim konusu başka bir konuya evrilsin istemiyorum ancak saç ekimi ile birlikte minoxil ve bununla birlikte finasterid takviyesi kusursuz bir görüntü için en kısa yol. Daha sonraki süreçte ne gibi kayıplar yaşandığı ile alakalı bir tecrübem olmadığı için kesin yorum yapamıyorum. Ama benim görsel hafızamda yer alan forumdaki kaliteli ekimler minoxil ve finasterid takviyesi ile kusursuz bir görüntüye ulaşıyor. Bununla alakalı net yorum yapabilirim.
Takviye
- H4B Biotin
- GNC Saw Palmetto Berries 540 mg

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13708.0

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 25 Ocak 2021, 00:20:08 »
Devamlılık istiyor finasterid ve minoxil ..finasterid dht yi baskılar (genetik dökülme) dökülmen devam ediyorsa kullan ..minoxil acayip şey saci alıştırıp kullanırsan çok iyi ama bıraktığında pişmanlık olabilir büyük ölçüde..ikiside devamlılık ister ..yani yukari tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gibi ..vitaminleri kullanmak saç için gerekli olan en iyisi diye düşünüyorum ben kendim açımdan kan testi yaptırıp gerekli olan vitaminlerin bende ne durumda olduğunu öğrenip eksik olan değerleri yükseltmek mantıklı..tabi herkesin durumu farklı olabilir..dökülmesi olan vs finasterid ve zayıf saçlar için minoxil vs kullanmaktan başka çaresi olmayanların yapacak biseyi yok ..
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #25 : 25 Ocak 2021, 00:30:29 »
Minoksidil ve finasterid farklı amaçlar için tasarlanmış farklı ilaçlardır. Minox saç dökülmesini önlerken hem de saç büyümesini teşvik eder  fin   ise saç dökülmesini kaynağında durduran hormonal bir ilaçtır.   Minox   saç  ekim sonra kullanmak    saç  ekim merkez  başarısı  artırmak  başka bişey değil   hastaya  zarar başka bişey değil  . 

DörtBinGreft

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 25 Ocak 2021, 09:57:36 »
Hayırlı olsun.
Güzel sonuçlanmasını temenni ediyorum.
Takipteyim.

sağolun, inşallah güzel sonuçlanır.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 42

DörtBinGreft

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 25 Ocak 2021, 10:00:09 »

daha önceden rogain kullandım, ilk aylarda faydası olduysa da devamında ne dökülme durdu ne de yeni saç çıktı. dolayısıyla dökülecek saç ne yaparsan yap dökülüyor. Bende son bir kaç aydır dökülme neredeyse durmuştu, biraz buna güveniyorum açıkçası.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 42

DörtBinGreft

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 25 Ocak 2021, 10:04:44 »
Devamlılık istiyor finasterid ve minoxil ..finasterid dht yi baskılar (genetik dökülme) dökülmen devam ediyorsa kullan ..minoxil acayip şey saci alıştırıp kullanırsan çok iyi ama bıraktığında pişmanlık olabilir büyük ölçüde..ikiside devamlılık ister ..yani yukari tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gibi ..vitaminleri kullanmak saç için gerekli olan en iyisi diye düşünüyorum ben kendim açımdan kan testi yaptırıp gerekli olan vitaminlerin bende ne durumda olduğunu öğrenip eksik olan değerleri yükseltmek mantıklı..tabi herkesin durumu farklı olabilir..dökülmesi olan vs finasterid ve zayıf saçlar için minoxil vs kullanmaktan başka çaresi olmayanların yapacak biseyi yok ..

bir önceki cevapta da belirttiğim gibi benim genetik dökülme neredeyse durmuştu, özellikle son bir kaç aydır. sabah saçları yıkadığımda bir kaç tel akşam da öyle, evin köşe bucakta da saç pek yok :) biraz bu duruma güveniyorum. dökülmeyecek saçı da dökmezler bu takviyeler sanırım, dökülecek saçın dökülmesini kullanım süresince ertelerler diye düşünüyorum ya da umuyorum.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 42

DörtBinGreft

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 25 Ocak 2021, 10:06:41 »
Minoksidil ve finasterid farklı amaçlar için tasarlanmış farklı ilaçlardır. Minox saç dökülmesini önlerken hem de saç büyümesini teşvik eder  fin   ise saç dökülmesini kaynağında durduran hormonal bir ilaçtır.   Minox   saç  ekim sonra kullanmak    saç  ekim merkez  başarısı  artırmak  başka bişey değil   hastaya  zarar başka bişey değil  .

öyleyse kötü ancak ekilen saçlar da dökülürse kullanım sonrası bu ekim merkezleri için de olumsuz tanıtım olur. göze alınır mı bilmiyorum.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 42

Facebook Twitter Instagram