Devamlılık istiyor finasterid ve minoxil ..finasterid dht yi baskılar (genetik dökülme) dökülmen devam ediyorsa kullan ..minoxil acayip şey saci alıştırıp kullanırsan çok iyi ama bıraktığında pişmanlık olabilir büyük ölçüde..ikiside devamlılık ister ..yani yukari tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gibi ..vitaminleri kullanmak saç için gerekli olan en iyisi diye düşünüyorum ben kendim açımdan kan testi yaptırıp gerekli olan vitaminlerin bende ne durumda olduğunu öğrenip eksik olan değerleri yükseltmek mantıklı..tabi herkesin durumu farklı olabilir..dökülmesi olan vs finasterid ve zayıf saçlar için minoxil vs kullanmaktan başka çaresi olmayanların yapacak biseyi yok ..
bir önceki cevapta da belirttiğim gibi benim genetik dökülme neredeyse durmuştu, özellikle son bir kaç aydır. sabah saçları yıkadığımda bir kaç tel akşam da öyle, evin köşe bucakta da saç pek yok
biraz bu duruma güveniyorum. dökülmeyecek saçı da dökmezler bu takviyeler sanırım, dökülecek saçın dökülmesini kullanım süresince ertelerler diye düşünüyorum ya da umuyorum.