Saç Ekimi Sonuçları
Güzel ilerliyor 90. gün genelde böyle oluyor 30 gün sonra fark eder.
Gayet güzel gidiyor çıkışlar başlamış sonu güzel olacak 👍🏼👍🏼eyvallah eksik olma.biraz boşladım forumu anca gördüm fotoğraflarını.90.gün bekliyoruz senden de Alıntı yapılan: Hintell link=topic=19432.msg416843#msg416843 date=1619036361Kararmaların başlamış güzel gidiyor sürecin umarım yoğun bir çıkış olur önümüzdeki süreçlerdeteşekkür ederim Hintell,4200den beklentim de bu
Kararmaların başlamış güzel gidiyor sürecin umarım yoğun bir çıkış olur önümüzdeki süreçlerde
10 gün var yaklaşık aramızda ve süreçlerimiz de benzer gidiyor. Kararmalar çok güzel umarım hızla sonuç alırsınız. Takipteyim
120.gün
Güzel görünüyorDaha vakit lazım amaDestek kullanıyor musunuz
Güzel olmuş saçlar ama daha yolu var biraz dht baskılasanız mı acaba zaten ön tarafta saç yokmuş gibi ekim yapılmış kendi saçlarınız yok gibi minoksil kullanabilirsiniz 3-4 ay kadar mutlak faydası olur
Olumlu ilerliyor, şuan kararmaların olacağı aydasınız, ekstra yapabileceğiniz tek önerim masajdır.
Teşekkürler Farques,kafa masajını hem duşta hem de dax kullanırken yapıyorum genelde,tavsiyelerin için teşekkürler dostum 6.ay sonucunu merakla bekliyorum