Herkese merhaba tekrardan. Daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi kabuklanma sürecim uzun sürmüştü. Ön alanda bulunan son kabuklar 18. günde düştü. Kabuklar düştükten sonra aynı gün ve bir sonraki gün fotoğraf çektim. Gözlüklü fotoğraf ve sarı ceketli fotoğraf ilgili günlere aittir.
Bugün itibari ile 25. güne girdim. Diğer 3 fotoğraf bugüne aittir. Fotoğrafların hepsi daha net anlaşılabilmesi için gün ışığında çekilmiştir.
Bilindiği üzere ön alanda nekroz riski vardı. Kabuğun siyah olması ve diğer kabuklara göre geç iyileşmesi bende bu şüpheyi uyandırmıştı. Ön alandaki kabukların ilk düşme gününden bugüne kadar olan zamanda bir iyileşme olduğunu hissedebiliyorum. İlgili bölgede saç çıkışları olduğunu da görebiliyorum. Ancak bu durumun oradaki riski ne derece azalttığını bilmiyorum. Kendi tahminim orada ufak kayıplar yaşayacağım. Daha önce buradaki arkadaşların da belirttiği gibi. Umarım bu kayıp en az şekilde gerçekleşir.
Donör bölgemi de sol taraftan ve arkadan çekip fotoğraflara ekledim. Arkada ve sağ tarafta iyileşme sürecinin normal olduğunu düşünüyorum. Ancak sol tarafım diğer alanlara göre biraz daha geç iyileşiyor. Sol tarafın diğer alanlara göre seyrekliği çok belli oluyor. Bu durum normal midir.
Takviye olarak proscar(1/4), biotin ve d vitamini kullanıyorum. Aynı zamanda pekmez içiyorum ve çiğ sarımsak yutuyorum. Bunların hepsine 19. gün itibariyle başladım ve her gün devam ediyorum.
Yazdıklarım benim kendi tahmin ve görüşlerim. Sizlerin de değerli yorumlarınızı ve süreç hakkındaki değerlendirmelerinizi bekliyorum. Burada yazılan değerlendirmeler oldukça fazla bilgi içeriyor ve ilerleme sürecini ona göre yönetiyoruz. Herkese çok teşekkürler.