Gönderen Konu: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?  (Okunma sayısı 6283 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?
« Yanıtla #75 : 25 Ocak 2021, 11:35:28 »
 güzel kız paralı koca bekler.bende kız olsam  o kadar güzel yaradılsam bende paralı koca denk gelene kadar evlenmezdim.ben hayatta hep guzel kızların paraya baktığını gördüm.erkekte para kızda güzelliktir güç.saç dokulmesi bizde neyse kızlardada şişmanlık odur.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 25 Ocak 2021, 21:18:13 »
güzel kız paralı koca bekler.bende kız olsam  o kadar güzel yaradılsam bende paralı koca denk gelene kadar evlenmezdim.ben hayatta hep guzel kızların paraya baktığını gördüm.erkekte para kızda güzelliktir güç.saç dokulmesi bizde neyse kızlardada şişmanlık odur.

Emekli çok değişik bir dünyan var ama kendinde yaşadığın dünya gerçek dünyadan biraz farklı..
kız yada erkek farketmez insanlar mutlu olmak için tercihlerini yaparlar.insanı neler mutlu ederse onu arar onun peşinden koşar.
Fit olmak,sağlıklı olmak , güzel fizikli olmak, güzel ruhlu olmak , kültürlü olmak , marjinal olmak, ilgi görmek , para , güç...eş olarak tercihte bulunuyorkende yine imkanlar çerçevesinde bu yazdıklarını arar..
Kadınlar parayı tercih eder demek çok sığ, kaba bir düşünce  ... 

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 25 Ocak 2021, 21:25:18 »
 kendi dunyam yokki gercek hayata gore ölçü alıom herseyi yazdıklarımda gorduklerimdir.cevremde bir çok girdiğim ortamda.babacığım etrafımda 30 tane hülya gülben deniz hande kalibresinde hatun varsa 25 i mangırlı adama gitti.adam belki kültürlüydü belki kültürsüzdü ama keş sağlamdı belki tipsiz belki zayıftı ama canlı sağlamdı belki efendi belki fırlamaydı ama jeton sağlamdı.güzel hatunların arasında cahilide kültürsüzüde ortak dili konustu paraya gitti hep.dunya kanunu malesef boyle güzeli para alır.ben demiom sokaktaki standart hatunları.vede genelde gorduğum hatunlara değer veren tınlanmıyor değer vermeyen kıymetli oluyor tabi bunlar benim gorduklerim herkes kendi gorduğune gore değerlendirme yapar tecrube edinir ama gittiğim çoğu yerde bunları gordum.gorus bakıs açısı ben boyle bakıom sen baska olabilir .
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2021, 21:55:42 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #78 : 25 Ocak 2021, 22:07:15 »
Tespit çok doğru ama abartıya kaçıldığı zaman işe yaramıyor, ben bana ilgi duyup yazan ve çabalayan eski sevgilimi umursamadım 10 günde 1 cevap yazdım vazgeçti kadın, ilgiyi verip çekmek lazım sürekli öylesi daha sağlıklı. Flörtte de ilişkide de kadın size hep ulaşmaya çalışmalı ama ulaşamamalı, bu sayede sizi hırsa dönüştürmeli, fakat dedikleri gibi tamamen değersiz hissettirirsen kaçıyorlar ve bazen hatanı telafi etmen gereken özel durumlar da oluyor.

Bunu da tartışmışsınız sanırım, kadınlarla olan ilişkilerde dış görünüş, boy, saç, sosyal statü her zaman önemli ama her şey değil. Yani Kıvanç Tatlıtuğ'un tipini versek herkese, aralarında yine başarısız olanlar illa ki çıkacak. Sosyal statüden kasıt illa deli gibi para kazanmak değil, gelecek ve kariyer için çabalıyor olmak. Gelecek vaat ediyor olmak; faal olmak yani. Dış görünüş de kendi halinin kendi malzemenin en iyisi olmalı, vücut çok zayıf ya da çok kilolu olmadıkça pek sorun değil fakat sporla uğraşmak iyidir. Gerisi davranışsal yetenek, kaybettiğim birçok noktada davranışsal olarak kaybettim.
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 25 Ocak 2021, 22:18:21 »
 Birde gördüğüm alemi cihanın filintası olsan cep boşsa hatun bir süre sonra kaçıyor en fazla tepelemeye cağrıyor geri.Hatunlar aç adamı sevmiyor.Yiğen bu konuda sanslıyım talibim çoktur ama yılanı eline alsan şımartıcan derler bana hangi hatuna sans verdiysem artizliğe kalktı hangi hatunu tınlamadıysam yalvar yakar gitmedi basımdan gitmiyorlar kardeşim.dengeyi bulduramadım.içlerinde guzelide çirkinide cahilide kültürlüsüde hepsi aynı şeyi yaptı.tabi bakıs açısı bana boyle denk geldi bunca senemi  boyle denk gelir.orta2 3 ten beri karı kız aleminden haberimiz var yas olmuş 41 bu işi boyle gordum malesef.abartıya kaçabilirim  size gore oylede olabilir ama gorduğumde bu.hatunların vurkaç taktiği vardır yuz verip kaçarlar kaşan kovalanırı oynarlar bizde onlara aynısını yapcaz onları onların silahı ile bulcaz.kıvanc tipini versek arada yeteneksizler çıkar dion ben işte o.tabi kıvanc değilim olamamda ama kızların ilgi gosterceği tipim var şükür diğer etkenlerde karı kız aleminde iş yapar ee etrafımdada çok var nacizane gitmiyorlar basımdan sans veriom artizlik yapıyorlar hepsi aynı demekki sorun bende.salla gitsin alayına lanet ettim.bu kadarmı değişken karakterde olurlar yüz vermeden once baska verdikten sonra baska.dengeli olucan ee o zamanda kapris cekicen.kapriste cekmiom herkes dio cekmion sen dio.her kesimden herkeste türk hatununda kapris var mecburmuyum kaprsilerini cekmeye evlenmem bende sallarım basımdan gene gitmiolar yuz verince gelmiolar ne yapcaz bu hatunları zamanında bir kız dısardan evlencem derdi çok zeki bir kızdı abddede sanırım şimdi tv işinle ilgileniyor almış basını yurumus tam hatırlamıom ama türk erkeklerinde şu bu ozellikler var gevur bulcam demişti dusundum doğru dio.dısarı çıkan arkadaslarda kapris turk kızlarına ozgu diyor dısardaki hatunlada yok diyor eşim dostum dısardan alıyor bende dısardan dusunuom.yerlisinden fenalık geldi kaprisindende salaklıklarındanda seytanlıklarındanda.iyisi bana denk gelmedi.bende iyisinin olucağı ortamlarda gezmedim tabi varsa iyisi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 26 Ocak 2021, 10:24:06 »
 Varsa cüzdanda bol bol paralar
 Güzel görgülü hatun konusunda her kapıyı aralar
 Garibansan zengin gezer bu içini yaralar
 Bağlarsın bir kenarda karalar

Yüz verirsin çıkar ustune hatunlar
 Yüz vermediğinde gacılar sana ağlar
 Değer vermemek avantaj sağlar
 Bu saçma aşk kuralına dayanamaz dağlar

Emekli der kendi ders alırmı
 Bu herseyi para olmuş hatunların yaptıkları yanına kar kalırmı
 Gittikleri yerde huzur mutluluk onları tanırmı
 Yaslanınca güzellikleri hatırlanırmı

merko

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 27 Ocak 2021, 23:40:11 »
Türkiye kültürü, toplumun bakıș açısı gelenekleri vs bakìmından kadın erkek ilișkikeri, ilișkilerden beklentiler pek beklentiyi karșılamıyor.

Iliskiler konusunda pek kaliteli bir ülke degiliz. Kadinin biraz güzel olunca bir ton sacma sapan iltifatlarla bir yerlerini kaldiran,  kadinin da  az birazcik talep gorunce hemen manavdan karpuz secer gibi erkek secmesi parali ossuunnn , iboya benzesiinn , holdingi ossuuunnn  vs gibi pskolojisi meftah olan bireylerden olusan bir toplum cikiyor ortaya . 😀

Paraya ve maddeye çok fazla değer veren bir milletiz . O nedenle de toplum olarak ruh sağlığımız epey gerilerde.  Zaten biraz haber izleyince ne demek ustediğimi anlarsiniz . Evlilik programlari , kadin programlari toplumun çöktüğünün göstergesi. 🙂

Benim tavsiyem dil öğrenin.  Ingilizceden bașlayin.  Bu size kadınlar, ilișkiler, insan, yașam vs bir çok alanda asıl gerçekte olanı gösterecektir. Aslında güzel bir kadına ulașmanin yolunun paradan gecmediğini gösterecektir.

Türkiyede nasil bir illizyonun icinde olduğunuzu, reklam,magazin, dizi lerin nasil sizi manipule ettiğini anlayacaksiniz.

Özellikke Türk dizilerine  fazla kaptırmayın kendinizi , oradaki ilișkiler aldanmayın. Manipüle olmuș, toplumca sindirilmiș bir erkek figürüne dönüșebilirsiniz.

Ülkemi seviyorum, canım feda tabiki ama malesef insanlar cok fazla manipule ediliyor ve toplumca sindiriliyor. Özellikle erkekler.

Amac ülkeyi veya kadinlari erkekleri kötülemek , cephe almak, rakip almak değildir. Zaten bu mantelirede biri ülkeyi terketsin.

Amaç ders almak, ibret almak ve bu insanlarin düștüğü hatalara düșmemek. Yolumuzu dogru sekilde  cizmek.

Bunu degistiremezsiniz, kabul edip bu sekilde yasayacagiz ancak yukarda dedigim gibi yolumuzu doĝru șekilde cizmeye bakacagiz.
Yani ke kadar karși koyar ve debelenirseniz o derece zarar görürsünüz.  Her șeyin farkında olun, algınızı acik tutun yeter.

Sadece tecrubelerime dayali  șahsi fikirlerim. Kimseye bir düsmanlik,  art niyet vs düșüncem yoktur 🙂

« Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 00:08:16 Gönderen: merko »

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #82 : 27 Ocak 2021, 23:53:50 »
Birde gördüğüm alemi cihanın filintası olsan cep boşsa hatun bir süre sonra kaçıyor en fazla tepelemeye cağrıyor geri.Hatunlar aç adamı sevmiyor.Yiğen bu konuda sanslıyım talibim çoktur ama yılanı eline alsan şımartıcan derler bana hangi hatuna sans verdiysem artizliğe kalktı hangi hatunu tınlamadıysam yalvar yakar gitmedi basımdan gitmiyorlar kardeşim.dengeyi bulduramadım.içlerinde guzelide çirkinide cahilide kültürlüsüde hepsi aynı şeyi yaptı.tabi bakıs açısı bana boyle denk geldi bunca senemi  boyle denk gelir.orta2 3 ten beri karı kız aleminden haberimiz var yas olmuş 41 bu işi boyle gordum malesef.abartıya kaçabilirim  size gore oylede olabilir ama gorduğumde bu.hatunların vurkaç taktiği vardır yuz verip kaçarlar kaşan kovalanırı oynarlar bizde onlara aynısını yapcaz onları onların silahı ile bulcaz.kıvanc tipini versek arada yeteneksizler çıkar dion ben işte o.tabi kıvanc değilim olamamda ama kızların ilgi gosterceği tipim var şükür diğer etkenlerde karı kız aleminde iş yapar ee etrafımdada çok var nacizane gitmiyorlar basımdan sans veriom artizlik yapıyorlar hepsi aynı demekki sorun bende.salla gitsin alayına lanet ettim.bu kadarmı değişken karakterde olurlar yüz vermeden once baska verdikten sonra baska.dengeli olucan ee o zamanda kapris cekicen.kapriste cekmiom herkes dio cekmion sen dio.her kesimden herkeste türk hatununda kapris var mecburmuyum kaprsilerini cekmeye evlenmem bende sallarım basımdan gene gitmiolar yuz verince gelmiolar ne yapcaz bu hatunları zamanında bir kız dısardan evlencem derdi çok zeki bir kızdı abddede sanırım şimdi tv işinle ilgileniyor almış basını yurumus tam hatırlamıom ama türk erkeklerinde şu bu ozellikler var gevur bulcam demişti dusundum doğru dio.dısarı çıkan arkadaslarda kapris turk kızlarına ozgu diyor dısardaki hatunlada yok diyor eşim dostum dısardan alıyor bende dısardan dusunuom.yerlisinden fenalık geldi kaprisindende salaklıklarındanda seytanlıklarındanda.iyisi bana denk gelmedi.bende iyisinin olucağı ortamlarda gezmedim tabi varsa iyisi
Abim senin bu hatunlardan cektigin kadar bu forum sacından cekmemistir  bu kadınlara guven olmaz   onlar sana yapıstırmadan sen saglam destekli yapıstıracaksın sevdigini belli etmeyeceksin  bir guzel opeceksin ben simdiye kadar saf kadın gormedim adamı ayakta operler beni de opmeye calıstılar ama ben onları becermeye calıstım onlar opucugu aldılar ben ise istedigimi aldım  bu kadar cok dertlenme hayat felsefen bu olsun ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 28 Ocak 2021, 08:58:19 »
 sorun burda zaten abicim ayakta opmeye kalktılar kurnaz çıktım geri yaptım ondan sonrada gitmediler.cektirmeye calıstılar ben geri yaptıkca kovdukca daha çok yapıştılar.salak olsam optursem kendimi bunlar olmucaktı.en saf kız en kurnaz erkekten kurnazdır bende bunuu bilip uzak durdum yediremediler kendilerine.kasınanı kasımazsan bunlar oluyor.sundum almadı deyip aşağılık kompleksine dusup uğraşıyor kinleniyor
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 09:09:02 Gönderen: emekli kel »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 28 Ocak 2021, 11:21:56 »
Forumu takip eden kadınlar var dikkat edin yazdıklarınıza.

Ve herkesin eşi kızı var unutmayın konuşulanlar tüm kadınları kapsıyor

Burada ki evli arkadaşlar holdink patronu değil eşleri de onlar zengin diye evlenmedi.

O yüzden kadın söyledir kadın paraya bakar kadına böyle yapıcan olmaz

Biz erkekler çok farklı bir bok değiliz
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 12:29:15 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 28 Ocak 2021, 12:25:19 »
Bunun sebebi sadece kadın değil , erkeklerde öyle. İnsanlar kendilerine atılan kazığı/ yapılan kötü muameleyi unutamıyor. O kazığı/muameleyi hatırladıkça ve özellikle karşı cins ise bunu yapan o olayı hatırladıkça o kişiyi de hatırlıyor. Başıma geldiğinden biliyorum, hala arada stalklarım o kazık attığını düşündüğüm kızı mesela.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 28 Ocak 2021, 12:45:01 »
 orası oyle hintel bizde farklı değiliz kadında güç erkekte para .emin ol o kada güzelin içinden yazılan güzeller tabi yeme amaçlı yazılıyorlar ilk tahminim bu sonrada hep duydum onlar 3 kurus fazla kimseyde birazda tip varsa hemen ona asılıyorlarmış biz sallamadık onlar inandırıcı gelmedi diye hep ahlaka değer verdik ama o ahlaka verdiğimiz değerde o kişi şımarana kadardı iyi davrandıkca şımardılar ezmeye kalktılar terkettice yok intahar ederim şu bu hep aynı ayaklar ..güç erkekte para kadında güzellik.biz güzel değil durustu secioz güzel imkanı vaken o durustte artizlik yapıo ee defol deyince köle oluo.yemiş bunlar kafayı.
 konusulanlar tüm kadınları kapsamıyor biz boyle olanlara diyoruz ama genelde boyle.biz niye daha avantajlısını secmioz doğrusunu secioz onlar genelde avantajlısı para olsun tip olsun ama durustmu onemli değil .
 eskiden ne güzelmiş gorucu usulu boşanmalarda azdı.bana hatun denk gelince derim bak kardeşim ben almaycağımla gezmem niyeitn ciddiyse oturelım evlilik amaçlı bir kere konusalım ondan sonrada konuscaksak gene evlili amaçlı olcakmı olmucakmı deneme amaçlı konusalım flort olmasın derim.olmaz derler bizim istediğimiz gibi olsun derler gitmezler basımdan sonra yuz ister verirsin kopek yerine koymaya calısırsın sonra sallamazsın gene yalvar yakar sonra yuz verirsin gene aynı bu iş senelerce hep gidio.nasıl bir kısır nalet dongu.insana yaka silktirio
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 12:51:13 Gönderen: emekli kel »

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #87 : 28 Ocak 2021, 14:12:54 »
  Vallaha burada olan  bayanlarda AGA DAN muzdarip olanlar erkek tipi kellik bunların erkeklik hormonları fazla  bu sitede 10 binler ce erkek oldugunu biliyorlar  erkeklerin oldugu yerde kufur hakaret  ve nice degisik sozler vardır her zaman bunları dikkate alarak konusmaya calıssak isimiz is  ben bu bayanlar kendim cinsimden sayıyorum hos karsılarlar bence yaa nede olsa erkeklik hormonları fazla     usteki yazıya gelince biraz agır konusmusum ustte   bazı aksamlar iki duble rakı ictigimde kendimden geciyorum ne yazdıgımı bilmiyorum daha artık kusara bakmasınlar  onlarda kadınlar toplulugunda her turlu sey soyluyorlar nede olsa burada 100000 binden fazla erkek uye var  bence normal goruyorum bunu  bu konuya gelince  evet burada anlatılması biraz sacma olmus ama  yapacak bir sey yok abimiz dertli  bizde sohbet ederek deva arıyoruz ona .....   
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 28 Ocak 2021, 15:44:58 »
 bitti dertlerim alayının verdim yolunu onlarda peşimden gitmiyorlar kendi kendilerine dolanıp dursunlar.bakıcaz saçlara.saç demek hayat demek.zaten yollarda bakıom hatunlar senden benden çok küfürlü konusuyorlar aralarında telefonu dayamışlar kulağına konustuğuna bir küfürler falan

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 28 Ocak 2021, 16:55:40 »
Biraz paran olacak, muhabbetin saracak. Zamanı ve mekanı karıştırmıyorsan elinde tutarsın.

Facebook Twitter Instagram