Gönderen Konu: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?  (Okunma sayısı 6291 defa)

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
Ynt: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?
« Yanıtla #61 : 23 Ocak 2021, 17:14:46 »
peki kıvanc hocam güzel genc kızlar gencede moruğada baksa genelde ortak ozelliği neden zengin olması?lolita toy erkektede g.tunde kıllar kadayıf olmuş erkektede paraya dikkat edio yada once tipe baksa aç olduğunu anlarsa o saniye kacıyor hocam
Zaten paranın yeri yok demedim de büyütülmüş sanki, yani bir iş veya düzenli bir geliriniz varsa pekala yeterlidir. Şimdi şöyle birşey var kimse kimseyi de doyurmak istemez oturduğu yerden, sizi bilmem ama bende istemem öyle, kadının da kendine yetebileceği bir ekonomisi olmalı en azından ya da bir uğraşı olmalı bunun için, ististanaları katmıyorum iş bulamaması gibi.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 23 Ocak 2021, 17:19:16 »
 arkadaslar cepte boşsa karı durmuo insanın yanında.istersen alemi cihanın filintası ol.he 150 kglik dombicanlar baska.karıda boy 1.50 kilo 150 sanayi faresi gibi onları demiom.hoş hatunları diom.yoksa yemeğe oturmuşsun kalk lan karı masadan o tiple iştahımı kacırıon diyecek tipe sahip ucubetleri demiom.baskan bir arkadasın bir lafı var gerci lafın mimarıda biraz benim baska sehire gitsen sokakta yatan elbiseleri giysen seni ilk goren karı sen çarıklıysan çözer o işi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 23 Ocak 2021, 20:38:40 »
karı deği kadın emekli kel :)
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 23 Ocak 2021, 21:00:30 »
 arvat.women
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 23 Ocak 2021, 21:49:22 »
karı deği kadın emekli kel :)
Dis hekimi olduğunuz kadar da feministsiniz hintell 😁

Karı koca denmiyor muydu?😁

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 23 Ocak 2021, 23:09:40 »
turk anayasasina gore bir bayana kari demek hakarete girer, yasaktir.
zira evlenirken neden kari-koca ilan ediyorlar onu ben de anlamiyorum

karı kelimesini bende saygısızca buluyorum insani değer diyelim saygılı olmak önemli

başa dönelim kalite ortam girişkenlikten bahsediyorduk bir kadına  karı diye hitap edersen
başarısız olursun demek istenilen noktaya geldik

kadınlara kötü davranamak peşinde koşturmak çok yüz vermemek kafasındaki erkekleri kadınlar ne yapsın kardeşim

kari kelimesi bile normal karşılıyorsan

karı koca ayrı bir durum bir kadına ya da kadınlara karılar demek çok ayrı bır durum biraz magandalık oluyor

kısaca cool olmayı da mangadalıkla karıştıyor bır çok ınsan
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 23 Ocak 2021, 23:28:06 »
Afrodizyak etkisi gibi tam aciklayamamis olabilirim suraya bakım

Koku ve çekicilik tüm hayvanlar alemimde de bilimsel olarak kanıtlanmış bir Durum. Hatta birbirlerinin kokularını begenen kişilerin beraber olarak yaptıkları bebekler çok daha sağlıklı... bu tartışmaya açık bir konu degil.. benim anlayamadığım bunun kaba ve kötü davranış sergileyen erkeklerin kadınlar tarafından beğenilmesi ile ilgili olan ilişkilendirmendi..
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 23:29:15 Gönderen: Hintell »

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 23 Ocak 2021, 23:50:22 »
turk anayasasina gore bir bayana kari demek hakarete girer, yasaktir.
zira evlenirken neden kari-koca ilan ediyorlar onu ben de anlamiyorum

karı kelimesini bende saygısızca buluyorum insani değer diyelim saygılı olmak önemli

başa dönelim kalite ortam girişkenlikten bahsediyorduk bir kadına  karı diye hitap edersen
başarısız olursun demek istenilen noktaya geldik

kadınlara kötü davranamak peşinde koşturmak çok yüz vermemek kafasındaki erkekleri kadınlar ne yapsın kardeşim

kari kelimesi bile normal karşılıyorsan

karı koca ayrı bir durum bir kadına ya da kadınlara karılar demek çok ayrı bır durum biraz magandalık oluyor

kısaca cool olmayı da mangadalıkla karıştıyor bır çok ınsan
Haklısın. Bir kadının yanında karı denmez ama arkadaşlarla muhabbet içinde şu karı diye hakkında  hitaplar oluyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 24 Ocak 2021, 08:42:11 »
 kanunda tamamlayıcı olarak goruyorlar sonrada hakeret algılıyorlar hakaretler tamamlıyorlar o zaman.karı derim ama etrafımda içip karısına ezinti eden olunca o kadar bayan diyen karsıdan okuzun trene baktığı gibi bakarken gidip bir daha karına ezinti yaparsan bin beterini kendin benden gorursun derim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 24 Ocak 2021, 20:51:48 »
kanunda tamamlayıcı olarak goruyorlar sonrada hakeret algılıyorlar hakaretler tamamlıyorlar o zaman.karı derim ama etrafımda içip karısına ezinti eden olunca o kadar bayan diyen karsıdan okuzun trene baktığı gibi bakarken gidip bir daha karına ezinti yaparsan bin beterini kendin benden gorursun derim.

Anlamadım baskan:)

Neyse sanırım şiddete karşıyım demek istedin.

Kadın diyelim Hanım efendi diyelim bize yakısan kadınlara karşı saygılı olmak.

Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 24 Ocak 2021, 21:28:51 »
 biz insana saygılıyızda hanımefendilerin bazıları hanımağa sanıyor kendini yada oyleleri hep bana denk geliyor.evet şiddete karsıyız

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 24 Ocak 2021, 22:22:08 »
Burada yorum atanların çoğu kızları tek tip olarak görüyor.Oysa ki birçoğunu tanımadıklarından sadece genel kavram üzerinden değerlendiriyor.Ben size söyliyim siz iyi kıza denk gelmemişsiniz.Bahsettiğiniz kişiler hemen hemen her ortamda karşılaşabileceğiniz sıradan kız tavrına sahip.Öncelikle ortamınızı, çevrenizi, kafanızı değiştirin.Böylelikle farklı kızları tanıycaksınız.Konuya gelirsem öyle bir dünya yok.Hele ki bu devirde kötü muamele gösteren erkekten hoşlanmak mı? Saçmalamışsınız.Hergün kadın cinayeti, şiddet ve tecavüz konuşuluyor.Böyle bir erkekten bırak hoşlanmayı feminstler ağzına sıçar.Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum.Fakat o serseri tiplerin ardından koşan kızların zaten ahlakı yerlerdedir.Siz bu kızlarımı kovalamak istiyorsunuz? O zaman haklısınız.Şuan kötü muamele göstersen kız hemen gidecek kıvama geliyor.Sonuçta kapıda birçok seçenek kuyruğa girmiş bekliyor.Aklınız varsa ne çok değer verin nede kötü davranın.Arayı tutturan kazanıyor.Para, tip, statü belli yere kadar götürüyor.Önce konuşman, haraketlerin, komikliğin ve ağzının laf yapması gerekli.Karşı cinsi etkileyecek şekilde davranış sergilersen elde edersin.Diğer türlü şeylere sadece kaşar kızlar bakar.Buda sizin kulağınıza küpe olsun.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 24 Ocak 2021, 22:36:21 »
biz insana saygılıyızda hanımefendilerin bazıları hanımağa sanıyor kendini yada oyleleri hep bana denk geliyor.evet şiddete karsıyız

haklısın bazen olumsuz insanlar karşımıza çıka bilir çok takmıyacaksın sana göre olmayan insanlar için yormaya yorulmaya değmez hayat kısa gözünü raylardan ayırma :)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 24 Ocak 2021, 22:38:41 »
Burada yorum atanların çoğu kızları tek tip olarak görüyor.Oysa ki birçoğunu tanımadıklarından sadece genel kavram üzerinden değerlendiriyor.Ben size söyliyim siz iyi kıza denk gelmemişsiniz.Bahsettiğiniz kişiler hemen hemen her ortamda karşılaşabileceğiniz sıradan kız tavrına sahip.Öncelikle ortamınızı, çevrenizi, kafanızı değiştirin.Böylelikle farklı kızları tanıycaksınız.Konuya gelirsem öyle bir dünya yok.Hele ki bu devirde kötü muamele gösteren erkekten hoşlanmak mı? Saçmalamışsınız.Hergün kadın cinayeti, şiddet ve tecavüz konuşuluyor.Böyle bir erkekten bırak hoşlanmayı feminstler ağzına sıçar.Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum.Fakat o serseri tiplerin ardından koşan kızların zaten ahlakı yerlerdedir.Siz bu kızlarımı kovalamak istiyorsunuz? O zaman haklısınız.Şuan kötü muamele göstersen kız hemen gidecek kıvama geliyor.Sonuçta kapıda birçok seçenek kuyruğa girmiş bekliyor.Aklınız varsa ne çok değer verin nede kötü davranın.Arayı tutturan kazanıyor.Para, tip, statü belli yere kadar götürüyor.Önce konuşman, haraketlerin, komikliğin ve ağzının laf yapması gerekli.Karşı cinsi etkileyecek şekilde davranış sergilersen elde edersin.Diğer türlü şeylere sadece kaşar kızlar bakar.Buda sizin kulağınıza küpe olsun.

iyi kızı nerede aradığına bağlı bir gece kulubun de tanışıp birlikte olduysan iyi kız aramalısın tabi kötü olabilir anlamında değil

insanları nerede ne şekilde nasıl tanımakda önemli . söylediklerine katılıyorum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram