Gönderen Konu: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?  (Okunma sayısı 6297 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?
« Yanıtla #45 : 23 Ocak 2021, 15:20:54 »
 devir değişti hintel.şimdi genclere ilk masturbasyonunu kızlar yaptırıyor.gecen bir abi demişti inanmamıştım 18 yasına kadar cinsellik yasamayana salak gozunle bakıyorlar demişti onumde kızlı erkekli bir topluluk lise talebeleri biri şaşırdı aa dedi otekilerede bu daha milli olmamış dedi herkes yarıldı gülerken şaşırırken.artık hersey serbest gevurdan beter olduk

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 23 Ocak 2021, 15:34:47 »
O devir eskide kaldı.Az biraz farkında olan kendini süründürmeyi geçtim pas dahi atmıyor gördüğü ilgiden ötürü.Sonuça ilk takipçi isteğini atacak,ilk dmyi atacak tonlarca erkek var senin dışında
Senin yaşın büyük olduğu için senin yaşıtların için normal sonuçta yaşıtların belirli bir ekonomik gücü olan parasını yiyeceği bir erkek(?) İstiyor.
Bizim yaşıtlarımızda ise baya sorun bu durum.
Ancak çok çirkin fazla ortamı olmayan kızları süründürürsünüz(eğer ki uzun boylu tipli birisi değilseniz)
Karşındaki insanın hareketlerini sen belirlesin. Senin duruşun karşındaki insanda çeşitli izlenimler bırakır.

Örneğin; Hiç tanımadığın bir ortama giriyorsun ve etrafı izleyerek hareket ediyorsun. Yani burada da ortam senin hareketlerini belirlemiş oluyor.

İnsanı zararlı olan şeyler çekiyor. Mesela çocuğa sigara, alkol içme dersin. İçme dediğin için onu içmek ister, merak eder, tatmak ister.
İnsanlar egolarıyla hareket eder. Benim egom yok diyen bir insanın bile geçmişte yaşadığı olaylar onun egosunu bu hale getirmiştir.

Psikolojik şiddet en etkili harekettir. Örneğin; Bir çocuğu dövmekle tehdit edersen her dediğini yaptırabilirsin ama bir kere döversen o dayağı tatmış olur ve o acıyı tatmış birisini dayakla korkutamazsın.
Bir insandan ayrılırsan elinden kaybedersin ama hareketlerinle sensiz yapabilirim izlemini verirsen. O senin elinin altında olur.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 23 Ocak 2021, 15:59:07 »
 şuda var sade hatun ortamlarında değil genelde insanlara kotu davranınca sevilip sayılıon.çünki toplum genelde ezgin.o zaman seni nimetten sayıyorlar.ama hatun ortamlarında bu olay 2 kat artıyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 23 Ocak 2021, 16:03:16 »
Karşındaki insanın hareketlerini sen belirlesin. Senin duruşun karşındaki insanda çeşitli izlenimler bırakır.

Örneğin; Hiç tanımadığın bir ortama giriyorsun ve etrafı izleyerek hareket ediyorsun. Yani burada da ortam senin hareketlerini belirlemiş oluyor.

İnsanı zararlı olan şeyler çekiyor. Mesela çocuğa sigara, alkol içme dersin. İçme dediğin için onu içmek ister, merak eder, tatmak ister.
İnsanlar egolarıyla hareket eder. Benim egom yok diyen bir insanın bile geçmişte yaşadığı olaylar onun egosunu bu hale getirmiştir.

Psikolojik şiddet en etkili harekettir. Örneğin; Bir çocuğu dövmekle tehdit edersen her dediğini yaptırabilirsin ama bir kere döversen o dayağı tatmış olur ve o acıyı tatmış birisini dayakla korkutamazsın.
Bir insandan ayrılırsan elinden kaybedersin ama hareketlerinle sensiz yapabilirim izlemini verirsen. O senin elinin altında olur.
Sadece çirkin kızlara karşı etkili oluyor.3/10 üstü kızların böyle şeyleri düşünmeye dahi ihtiyaçları yok zaten elinin altında onlarca amguard hazırda bekliyor.
Sosyal gruplarda sevgili edinmek çok zor online dating çok çok daha zor.
148lik kız bile 183ü yetersiz buluyor yorum yok.....

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 23 Ocak 2021, 16:09:17 »
Bir çoğunuz sosyal medyanın gücünü ve hipergamiyi atlıyorsunuz arkadaşlar.
Sosyal medyadaki yamcılar yüzünden kadınların egoları ve talepleri inanılmaz şekilde arttı(Artık o 90lı yıllarda mahalledeki 5 erkekle yetinen kız yok hepsinin elinin altında 100er tane farklı erkrk var ve siz o 100de1 olmalısınız)
Girişkenlik mi ? Pekala girişken olur ve kızı sevgilin yaparsın ama elinde uzun süre tutamazsın.
Güzel kok iyi konuş bakımlı ol vb vb yalan hepsi.
Dış görüntüsü ve boyu iyi olan daima kazanır.
Umursamaz erkek kazanıyormuş külliyen yalan......
Ancak aşırı yakışıklı ise umursamadan kazanır zira kadınlar beğenseler bile nadiren bir erkeğe yürüyor.(Bana hep çirkinler yürüdü)
Yani hepiniz kadınların gözünde aşağılıksınız ve suçunuz 195 boyunda sarışın mavi gözlü olmamak.
Ne yapalım bizede kurada bu çıkmış 150lilik kızlar bile 190 zengin diyorsa dükkanı kapatma zamanı gelmiştir.
Ha 190 olmanıza gerek yok elbette şaka yapıyorum,paranızı yedirerek yada erkeklik gururunuzu hiçe sayarakta kızlarla sevgili olabilirsiniz ama gerçekten ona sahip olurmusunuz,yada 195lik sarışının tek bakışı ilişkinizi bitirmeye yetermi orasını işte izzeti ilahi bilir

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 23 Ocak 2021, 16:12:28 »
Cevap: bkz. Redpill

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 23 Ocak 2021, 16:14:14 »
 salvador hocam konu ile alakalı değil ama daha once bağışıklık sisteminden bahsetmiştiniz bu kış ısıtıcı kullanmadım sadece kuşlarıma kullanıom yanlız yasıom bu sene soğuk severim ve uzun zaman aradan sonra bu kış grip olmadım.bir sene daha soğuukta çok antreman spor yapmıştım o senede hasta olmamıştım.
 my precius yasım geckin ama ufak gosteriom sizin kuşaktan yazılanlar oluyor 3 4 tanesi bayağı bayağı guzeldi makyaksızda guzel.m.g değillerdi anlayacağın ben kısalttım m.g makyaj güzeli. ben bunlara yüz vermedim ama nasıl güzeller nasıl yapıştıkça yapıştılar ne zaman az beni kandırcak olsalar hemen sallamadılar  ne zaman çok az ustlerine dussem artizliğe kalktılar bende sallamadım yapıştılar durdular.güzel çirkin akıllı aptal yok hocam bu işte dunya kanunu deveye diken insana kotuluk eden yaranır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 23 Ocak 2021, 16:19:33 »
salvador hocam konu ile alakalı değil ama daha once bağışıklık sisteminden bahsetmiştiniz bu kış ısıtıcı kullanmadım sadece kuşlarıma kullanıom yanlız yasıom bu sene soğuk severim ve uzun zaman aradan sonra bu kış grip olmadım.bir sene daha soğuukta çok antreman spor yapmıştım o senede hasta olmamıştım.
 my precius yasım geckin ama ufak gosteriom sizin kuşaktan yazılanlar oluyor 3 4 tanesi bayağı bayağı guzeldi makyaksızda guzel.m.g değillerdi anlayacağın ben kısalttım m.g makyaj güzeli. ben bunlara yüz vermedim ama nasıl güzeller nasıl yapıştıkça yapıştılar ne zaman az beni kandırcak olsalar hemen sallamadılar  ne zaman çok az ustlerine dussem artizliğe kalktılar bende sallamadım yapıştılar durdular.güzel çirkin akıllı aptal yok hocam bu işte dunya kanunu deveye diken insana kotuluk eden yaranır
190 sarışın yada zengin birisimisiniz ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 23 Ocak 2021, 16:26:36 »
 eh işte.durumda eh işte tipte.kızlar der bir kıvanc tatlıtuğ değilsin ama kızların ilgi gostericeği tipin var derler.lüks giyinirim falan.bana gelinceye kadar piyasada ne gencler bakıon hatun 22 24 yas aralığı okumuşta çokta guzel ne bu surekli ısrar piyasada manken gibi gencler var onlarada giderler ama pek ısrar etmezler cuzdan biraz kabarıksa yapışıyorlar.her güzel karının hayali varlıklı kapıdır.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 23 Ocak 2021, 16:30:42 »
eh işte.durumda eh işte tipte.kızlar der bir kıvanc tatlıtuğ değilsin ama kızların ilgi gostericeği tipin var derler.lüks giyinirim falan.
O zaman ilgiyi hak ediyorsun.Kıvanç olamana gerek yok uzun hafif sarışın ve parası olan biri ol nw3 olsan vbile prim yaparsın

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 23 Ocak 2021, 16:33:44 »
 hocam ben şunu bunu anlamam varsa paran hatunlar peşinde terste davranıyorsan ufff iyice kopeğin olurlar .güzel çirkin aç tok cahil okumuş farketmio.ama bana ilgi gosterenler bir arka sokakta gitsen baksan aynı sartlarda baskası varsa onada ilgi gosteriyorlar.biri beni sevicekse huyum için sevsin gerci sevimsizim ben :)kalbimi sevsin dicemde kalpte kalmadı artık :)

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 23 Ocak 2021, 16:35:00 »
Sadece çirkin kızlara karşı etkili oluyor.3/10 üstü kızların böyle şeyleri düşünmeye dahi ihtiyaçları yok zaten elinin altında onlarca amguard hazırda bekliyor.
Sosyal gruplarda sevgili edinmek çok zor online dating çok çok daha zor.
148lik kız bile 183ü yetersiz buluyor yorum yok.....
Hocam, bence sen kızları gözünde çok büyütüyorsun.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 23 Ocak 2021, 16:39:55 »
 baskan kızları kucuk görme yiğen.isterlerse elde ederler
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 16:53:10 Gönderen: emekli kel »

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 23 Ocak 2021, 17:05:52 »
Para olayını çok büyütmüşsünüz bence gençler yeri gelir karşı taraf öder, yeri gelir siz ödersiniz, yeri gelir alman usulü ödeme yaparsınız. Amaç cinsellik veya gönül işi olsun farketmez iki şekilde de yırtık bir karakterseniz, eğlenmeyi bilen biriyseniz mesela gidip lüks bir restorantta dana antrikot yerine, bir sahil kenarında midye yedirseniz de aynı etkiyi alırsınız kendinizi ve yaşamayı sevdikten sonra halollur herşey. He şöyle de birşey var adamın g*tündeki kıllar ağarmış çıtır, lolita birini istiyor, o zamanda olmaz demiyorum ama %95 kadının ne amaçla geldiği belli o gibi durumlarda kusura bakmasın kimse.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 23 Ocak 2021, 17:08:20 »
 peki kıvanc hocam güzel genc kızlar gencede moruğada baksa genelde ortak ozelliği neden zengin olması?lolita toy erkektede g.tunde kıllar kadayıf olmuş erkektede paraya dikkat edio yada once tipe baksa aç olduğunu anlarsa o saniye kacıyor hocam

Facebook Twitter Instagram