Gönderen Konu: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?  (Okunma sayısı 6327 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?
« Yanıtla #30 : 23 Ocak 2021, 11:44:19 »
Aynen dostum kedi köpek savaşı değil bu.Karsidaki insan uyumlu olmalı ve güvenilir olmalı.Gerci yeni nesil haklı şu an topyekûn erkek kız bir bozulma var nesilde.Uckurdan öte yol görebilen parlak genç sayısı çok az.Sevmek sevilmek isteyeni anlarım da cinsel ilişkiye giremediği kadını takan insanlar türemiş.Begenir beğenmez bunlar boş işler.Biraz da erkeklerin sürekli kızlara yazmasindan kaynaklı kadınlarda doygunluk var.Ben de şu an  genç bir kız olsam sosyal medyadakilere cevap bile vermem belki gerçek hayattaki cüretkar insanlar daha çok dikkat çeker çünkü

Kadınlarda seçenek çok ama yatacak adam seçeneği çok kısaca ilişki seçeneği pek yok
Aynı şekilde erkeklerinde seçeceği çok aramasını bilene ya da insan ilişkileri kuvvetli olana

Adam da girişkenlik 0 kızlar paraya bakıyor diyor:) yolda mercedeslere BMV lere atlamıyorlar
Ben şahsen görmedim:)

İnsanlarla tanışmak sosyal olmakta bir yetenektir

Önce insan arkadaş çevresine bakacak konuşmalarına ilgi alanlarına hayatına.

Kaliteli bir kadınla ne paylaşıp onu kendine bağlayacak bunların değerlendirmesini yapıcak
Adam 0 kendine hayrı yok kültür yok kadınlar paraya bakar diye ortalıkta geziyor ha sen süpersin harikasın ama kadınlar paraya bakıyor:)

Sen neye bakıyorsun kardeş? Tahtaya mı derler adama dimi

Ha kızlarla sosyal olmayı beceremiyorsan kendi cinslerinle tanış bir mekanda sohbete gir böyle böyle eğit kendini konu sosyalleşmeyi öğrenmek se erkek kız farketmez her biri yeteneklerini geliştirir kıvrak zeka bu kullandıkça gelişir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 23 Ocak 2021, 11:49:12 »
 hintel dediğine katılmıom adamda para varsa belki adam adını bile kağıda yazamıcak tipinden cahil olduğu belli ama kızlar adamın gozunun içine içine bakıyor yeterki luks arabayı gorsunler parayı gorsunler.tabi herkes kendi karsılaştığı olaylara gore tecrube edinir hayatı değenlendirir ben kızların paralı adamlara ilgisine çok sahit oluom
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 23 Ocak 2021, 11:52:53 »
Kadınlarda seçenek çok ama yatacak adam seçeneği çok kısaca ilişki seçeneği pek yok
Aynı şekilde erkeklerinde seçeceği çok aramasını bilene ya da insan ilişkileri kuvvetli olana

Adam da girişkenlik 0 kızlar paraya bakıyor diyor:) yolda mercedeslere BMV lere atlamıyorlar
Ben şahsen görmedim:)

İnsanlarla tanışmak sosyal olmakta bir yetenektir

Önce insan arkadaş çevresine bakacak konuşmalarına ilgi alanlarına hayatına.

Kaliteli bir kadınla ne paylaşıp onu kendine bağlayacak bunların değerlendirmesini yapıcak
Adam 0 kendine hayrı yok kültür yok kadınlar paraya bakar diye ortalıkta geziyor ha sen süpersin harikasın ama kadınlar paraya bakıyor:)

Sen neye bakıyorsun kardeş? Tahtaya mı derler adama dimi
Aynen öyle hintell,bir insanın ilk önce kendine hayrı olmalı.Ozguveni olmalı,özgüven oluşturacak hareketlerde bulunmalı,tavrını duzeltmeli tabiatıyla ezik,silik tipler kimse tarafından sevilmez.
Adam varoş insanlarla ahbaplık edip kalbur üstü bir kadın umuyor.Salonu da balkona katak mi demezler mi adama :)
Dediğin gibi lüks araçlarla bir kıza korna çalındığında bile tiyneti bozuk değilse igreniyor ve küfür ediyor.Biraz da yanlış kadınlara yönelip diğer kadınları da meta olarak görmekten vazgeçmeli insanlar
Kadınlar çok iyi sezer bir erkeğin kendine ne amaçla yaklaştığını neyi umduğunu ve ne olduğunu.Ayriyeten 7/24 kadın konuşmak biz erkekleri aciz bir konuma düşürüyor çoğu arkadaş bunun farkında bile değil
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 23 Ocak 2021, 11:54:11 »
hintel dediğine katılmıom adamda para varsa belki adam adını bile kağıda yazamıcak tipinden cahil olduğu belli ama kızlar adamın gozunun içine içine bakıyor yeterki luks arabayı gorsunler parayı gorsunler.tabi herkes kendi karsılaştığı olaylara gore tecrube edinir hayatı değenlendirir ben kızların paralı adamlara ilgisine çok sahit oluom
Dostum o kadınlar cahil cuhela tipler, tabiki kültürlü ve zengin olmak daha çok dikkat çeker ama kültürsüz ve zengin birinden ancka kültürsüz bir kadın haz eder

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 23 Ocak 2021, 11:55:25 »

Dostum her güzel kızla gezenin cebinde 1 milyon dolar yok.
Bahsettiğin kızlar zaten bizim kalitesiz olarak gördüğümüz insanlar
Parası olan adam para kazanmayı bilen adam aptal değildir eskortdan farkları olmaz
Mesala ben kendi durumuma yakın bir insanla olmak isterim.
Aç insan doyurmak istemem:)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 23 Ocak 2021, 12:06:31 »
Aynen öyle hintell,bir insanın ilk önce kendine hayrı olmalı.Ozguveni olmalı,özgüven oluşturacak hareketlerde bulunmalı,tavrını duzeltmeli tabiatıyla ezik,silik tipler kimse tarafından sevilmez.
Adam varoş insanlarla ahbaplık edip kalbur üstü bir kadın umuyor.Salonu da balkona katak mi demezler mi adama :)
Dediğin gibi lüks araçlarla bir kıza korna çalındığında bile tiyneti bozuk değilse igreniyor ve küfür ediyor.Biraz da yanlış kadınlara yönelip diğer kadınları da meta olarak görmekten vazgeçmeli insanlar
Kadınlar çok iyi sezer bir erkeğin kendine ne amaçla yaklaştığını neyi umduğunu ve ne olduğunu.Ayriyeten 7/24 kadın konuşmak biz erkekleri aciz bir konuma düşürüyor çoğu arkadaş bunun farkında bile değil

Valla kardeşim şu an sattım ama  9 aya yakın çok iyi bir araba kullandım burada bahsedilen potansiyele sahip bir araba  atlayını görmedim . %100 de istiyorsan erkekler daha çok bakıyor:) Sosyal statü katıyor ayrı konu ama o arabadan inince o soyal statüyü taşıyacak davranışlara sahipsen neyse simdi sattım malum fiyatlar arttı kar ettik:) bunlardan bahsetmek bile saçma ama bazıları olayı böyle sanıyor boşuna ömür harcıyorlar. allah daha iyilerini başkasına versin benim çok umrumda değil araba şu bu hevesimi aldım.

Benim umrumda olan bir vespa alıp gezmek yazın çok basit şu anki konuma göre ama ben o vespa ile porsch binen adamın yaptığını yaparım bunu nerden biliyorum porshc ye de bindim:) konu bunlar inanın değil sosyal ortam çok önemli

Kısaca hayat bahsettiniz şekilde değil
İş girişken olmakta biter ne adamlar var ortalığa sal 10 kişi geri dönsün :)

Çok haklısın bu arada salvador.

Herkes herşeyin iyisine güzeline beğendiğine bakar konu bakmaksa evet ama fark yaratırsan istediğini alırsın yetenlerinizi geliştirin

Vespa mesala vespa kullanan ortamlara girin hiç birinin altında 1 tirilyonluk araba yok ama sosyal ortam inanılmaz üst seviye girişken olacaksın:)

Şimdi şu arkadaşlara sorsak kadınlar paraya bakar der ama ben maymunum demez
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 12:19:53 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 23 Ocak 2021, 12:36:18 »
Dostum her güzel kızla gezenin cebinde 1 milyon dolar yok.
Bahsettiğin kızlar zaten bizim kalitesiz olarak gördüğümüz insanlar
Parası olan adam para kazanmayı bilen adam aptal değildir eskortdan farkları olmaz
Mesala ben kendi durumuma yakın bir insanla olmak isterim.
Aç insan doyurmak istemem:)
kalitesiz yiyici karaktersizler ama güzellik varmı var.para kazanmayı bilen adam tabiki aptal değil ama kızlar onu cahil zengin sanıp peşinden dusmuyorlar adamda yedirip içirip gerekeni yapıp yolluyor.dostum cebin doluysa bir mekana girincede sana arkadaslarının bakıs açısı baska oluyor tum insanların bakıs açısı ailen dahil buna baska oluyor cep boşsa malesef insanlar seni pek takmıyor.paran varsa insanın çok paran yoksa kimsen yok.aç insanı doyurmak o aptallığa kalktık sonrada dedikki nerde aç geri kaç.aç sende görür seni beğenmez.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 23 Ocak 2021, 12:38:51 »
Dostum o kadınlar cahil cuhela tipler, tabiki kültürlü ve zengin olmak daha çok dikkat çeker ama kültürsüz ve zengin birinden ancka kültürsüz bir kadın haz eder
hocam şimdi eğitimde mezun oluyorlar genelde asgari maaşın 3 kurus ustune calısıyorlar.salla basını al maaşını hayatını yasıyorlar.ben güzel ve kültürlü kadınlarında zenginsever olduuğunu zengin kovaladığını çok gordum.malesef maddi olarak sınırlı güce sahip bir ülkede yasıoz hersey ortdan kaynaklanıyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 23 Ocak 2021, 12:40:46 »
 hintel koyduğun resimdeki 3ününde saçlar harika:)

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 23 Ocak 2021, 13:16:33 »
deger vermediğin insanın pesinden kosmasının bir anlamı yok zaten sevdiğin bir beğendiğin biri olunca durum böyle olmaz kısaca bu örnek değil
Sevsem de sevmesem de bu şekilde davranırım ki, egosunu beslemiyim. Bu süre boyunca hep elinin altında tutarsın hintell

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 23 Ocak 2021, 13:21:27 »
 hintel baskan123 doğru soluuo.bizim zamanımızdaki kızlar aile terbiyesi almıştı ama şimdi baskanın zamanındaki kızlar terbiyesiz okumuşuda okumamışıda bir değişik.ezdiğin zaman senden iysi olmuyor ezmezsen o seni ezmeye kalkıo.malesef boyle acı gercek.ezmek dovmek değil değer vermemek.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 23 Ocak 2021, 13:43:48 »
Sevsem de sevmesem de bu şekilde davranırım ki, egosunu beslemiyim. Bu süre boyunca hep elinin altında tutarsın hintell

Sevgi başka bir seydir dostum masum bir duygudur taktik değil yürekle olur
Global Moderator

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 23 Ocak 2021, 14:26:10 »
Senle biz farklı bakıyoruz olaylara.Seni iyi anlıyorum muhtemelen hemen hemen aynı ortamlara girdik çıktık,ya da benzer ortamlar diyelim.Doyumu aldık,benim Porsche'a binen sevgilim olduğunda arabam Volkswagen Boraydı.Yani olay parasal bazda yürümemek.Yüregine dokunulasi insanla mantıklı bir ilişki yaşamak istegindeysen zsten gerisi geliyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 23 Ocak 2021, 14:31:24 »
 bende alıcağım doyumu fazlasıyla aldım kovalayanlar kraliçe takımındandı tahsilde vardı bazısının ailesinin durumuda vardı ama bunlar hep durumum iyi olduuğu zaman karsıma çıktı tesadüfen

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 23 Ocak 2021, 14:59:39 »
Yaşadığımız dönemde birçok ilişki çıkar ilişkisi ve menfaatsiz bir şeyler olmuyor. Dediğinde haklısın ama bu dönem de geçerliliği yok.

Facebook Twitter Instagram