Aynen dostum kedi köpek savaşı değil bu.Karsidaki insan uyumlu olmalı ve güvenilir olmalı.Gerci yeni nesil haklı şu an topyekûn erkek kız bir bozulma var nesilde.Uckurdan öte yol görebilen parlak genç sayısı çok az.Sevmek sevilmek isteyeni anlarım da cinsel ilişkiye giremediği kadını takan insanlar türemiş.Begenir beğenmez bunlar boş işler.Biraz da erkeklerin sürekli kızlara yazmasindan kaynaklı kadınlarda doygunluk var.Ben de şu an genç bir kız olsam sosyal medyadakilere cevap bile vermem belki gerçek hayattaki cüretkar insanlar daha çok dikkat çeker çünkü
Kadınlarda seçenek çok ama yatacak adam seçeneği çok kısaca ilişki seçeneği pek yok
Aynı şekilde erkeklerinde seçeceği çok aramasını bilene ya da insan ilişkileri kuvvetli olana
Adam da girişkenlik 0 kızlar paraya bakıyor diyor:) yolda mercedeslere BMV lere atlamıyorlar
Ben şahsen görmedim:)
İnsanlarla tanışmak sosyal olmakta bir yetenektir
Önce insan arkadaş çevresine bakacak konuşmalarına ilgi alanlarına hayatına.
Kaliteli bir kadınla ne paylaşıp onu kendine bağlayacak bunların değerlendirmesini yapıcak
Adam 0 kendine hayrı yok kültür yok kadınlar paraya bakar diye ortalıkta geziyor ha sen süpersin harikasın ama kadınlar paraya bakıyor:)
Sen neye bakıyorsun kardeş? Tahtaya mı derler adama dimi
Ha kızlarla sosyal olmayı beceremiyorsan kendi cinslerinle tanış bir mekanda sohbete gir böyle böyle eğit kendini konu sosyalleşmeyi öğrenmek se erkek kız farketmez her biri yeteneklerini geliştirir kıvrak zeka bu kullandıkça gelişir.