Gönderen Konu: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?  (Okunma sayısı 6261 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?
« Yanıtla #15 : 22 Ocak 2021, 22:08:37 »
Çöp.
Tek hakikat siyah hap.
Boyum 183 yinede sadece çirkin kızların dikkatini çekiyorum  çünkü tipsizim yada yetersizim daha fazlasını istiyor kızlar.
Yakışıklı ve uzun boylu olmadıktan sonra kırmızı hapın hiçbir faydası yok
Boyun uzun iste benden bir cm kısasın güzel boy.Ozguvenin olsun çirkin bir siluete sahip olduğun kanaatinde degilim

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 22 Ocak 2021, 22:16:59 »
......
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2021, 23:46:45 Gönderen: My Precious »

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 22 Ocak 2021, 22:18:25 »
İşe yaramıyor.Sen eski jenerasyondansın.
1 Z nesli uzun 183 ortalama gibi.
2.Sosyal medya hipergaminin a.....koydu %20lik erkek grubu %80ene sahip durumda.Şöyle açıklayayım misal benim bölümden değilde diğer bölümden yakışıklı ve uzun boylu bir adam varken onunla takipleşebiliyorken bana pas verilmemesi gayet mantıklı.Kızların zaten manita ihtiyacı yok ve talepleride uçmuş durumda alfa geçinip herkese yürüyen zavallılar yüzünden
3.Erkekliğin onuru kalmamış Sosyal medyada 1 takipçi yada beğeniden fazlası değiliz.

Bana anca 150 boyunda aşırı tipsiz kızlar bakıyor.Az biraz yüzü ortalama olanlar dahi pas vermiyor neden ?
192 ve sarışın olmadığım için mi ? Yoksa sosyal statümden ötürü mü ? Vücut mu saç mı ? Hepsi yalan
Bende her şeyden azıcık var ama ortamda en iyisi varken kimse ikinci en iyi istemiyor zira her türlü egoları şişmiş durumda

Sosyal statu dostum. Kizlarin tek baktigi sey bu.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 22 Ocak 2021, 22:28:47 »
......
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2021, 23:45:50 Gönderen: My Precious »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 22 Ocak 2021, 22:44:45 »
Sosyal statu dostum. Kizlarin tek baktigi sey bu.
para.kızar ilk once buna bakar tabi dandik dundik sakal bıyık karıları demiom.paranın bu dunyada en çok gectiği yer güzek hatun ortamıdır.cebi boşta gorduk hayatı cep doluda.para sağlamken inan bol bol hülya gülben tipler buluyor insanı.ilgilerinden bıkıp takıldığın yerleri telefonunu değiştirirsin.güç karıda güzellik erkekte paradır.cebinde varsa en kral hatunlar senin bu dunyada paranın en çok borusu karı kız ortamlarında ötüyor.bu işte en iyi dostun cüzdanın.gencken tipim daha iyidi ama karı kız yakınlaşmazdı hemde populerdim sonradan durumum düzeldi yas gecti 40ı ama genclerin bir kere çıkabilmek için peşinde koştuğu delisi olduğu makyajsız hali bile bebek gibi olan gencecik kızlara bakıyorum cüzdan doluysa ısrarla iş koyuyorlar.gencken tipte daha iyidi nerdeydi bunlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Ocak 2021, 22:51:17 »
ben her kadının hayatının bir döneminde bu tarz bir davranışla karşılaşarak kendini ezdirdiğini, ssaçma ve dengesiz davranışlar gösteren erkeğe kul köle olduğu görüşündeyim. keza bu her erkek için de geçerli. burada mesele depresif ve kendine acı çektirmek isteyen kişinin duygusal bir intihar girişiminde bulunması gibi geliyor bana. birebir depresyonun getirdiği kendine zarar verme isteğiyle ilgili gibi.
ama sonuç genelde iyi oluyor, bir kere kendini ezdiren şahıs - kız ya da erkek- bu olayın dışına çıkabildiği noktada duruyor silkiniyor ve bundan sonraki hayatında ne istemediğini bilerek, bu tarz davranacağını hissettiği herkesi baştan eleyerek daha huzurlu ve daha mutlu ilişkilere doğru yelken açıyor.

füsun erbulak aşk anarşisttir adlı kitabında aynen şöle yazmıştır
baudelaire "kötülük bulaşıcıdır" der. kötülük güzelliği içinde taşır. bu nedenle kadınlar kendilerini buldozer gibi çiğneyip geçen herifleri severler. kötülük ilginçtir, anlaşılmazdır, kişiyi cebelleştirir, "dolu dolu yaşıyorum" varsayımını diri tutar.

Global Moderator

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 22 Ocak 2021, 23:08:04 »
Erkek değer verdikçe sallanmaz oluyor karsı taraf umursamıyor ama erkek ters yaparsa kötü davranırsa bakıyorum karsı taraf ona kopek oluyor.Bu saçmalık neden bu yasa kadar bunu bir çok kere gördüm
Hocam bak kendi hayatımdan örnek veriyim.
Değer vermezsen ilgilenmezsen o senin peşinde koşar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 22 Ocak 2021, 23:13:29 »
 herhalde yani sallamazsan kıymetlisin.aslında bu bir adalette olabilir değer verdikçe artizleşiyorlar onun dengelemesi olabilir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 22 Ocak 2021, 23:21:14 »
herhalde yani sallamazsan kıymetlisin.aslında bu bir adalette olabilir değer verdikçe artizleşiyorlar onun dengelemesi olabilir.
O devir eskide kaldı.Az biraz farkında olan kendini süründürmeyi geçtim pas dahi atmıyor gördüğü ilgiden ötürü.Sonuça ilk takipçi isteğini atacak,ilk dmyi atacak tonlarca erkek var senin dışında
Senin yaşın büyük olduğu için senin yaşıtların için normal sonuçta yaşıtların belirli bir ekonomik gücü olan parasını yiyeceği bir erkek(?) İstiyor.
Bizim yaşıtlarımızda ise baya sorun bu durum.
Ancak çok çirkin fazla ortamı olmayan kızları süründürürsünüz(eğer ki uzun boylu tipli birisi değilseniz)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #24 : 22 Ocak 2021, 23:34:24 »
Umursamaz kişi Ulaşılmaz gözükür ve Kızlar için ulaşılmaz Birine Ulaşabilmek çok büyük bir Tatmindir..
insan elde edilmesi zor olan için uğraşmayı Sever genelde, Doğasında var bu, Hatta şu benim düşüncem ve doğru olduğuna inanıyorum, bazende Bu şekilde olabiliyor, Bazı kızlar yanındaki erkeğin parasını kaslarını boyunu posunu, sırf diğer kızlara hava atmak için seçiyor, sadece zevk için kıskandırmak ve Ego tatmin etmek için..

Birde kendi yaşadığım Gerçek bir Olaydan bahsedeyim, Benden 2 yaş küçük Bi arkadaşım Askere gitmişti, arkadaşım askerden gelmesine 4-5 ay kala, Takıldığımız mahalleye bir kız taşınmıştı, çok güzeldi, ve sert, başını kaldırıp etrafa bile doğru düzgün bakmayan farklı giyinen bi kız, hani şu Sokak filmlerinde Esrarengiz tipler olur, Gizemli güzel, O izlenimi veriyordu..

Bu kız bizim semtte dolanır dururdu, tek başına gezerdi Kimseyle muhatap olmazdı, Yeni olduğu için arkadaşı da yoktu zaten, ama Herkes yeni olduğu için kızı Kapma peşinde, Kız hiç biriyle muhatap olmuyor tabi, her neyse Bizim arkadaş Askerden Geldi, 2-3 hafta içinde kızı farketti, ve bu kim diye sordu, bende yeni taşınmış galiba tanımıyorum dedim, sonra ben konuşcam bunla dedi gitti bi gün konuştu falan En son Çıkmadılar ama arkadaş olmuşlar, bi gün biz arkadaşımla takılırken yanımıza geldi, selam verdi, arkadaş benide kızla tanıştırdı..

Ama benim aklımda zaten O sıralar bı kız vardı ve kimseyi umursamıyordum, sonra Bunlar arkadaşça arada dolaşırken, Kız bi gün Onun yanına gidelim demiş benim için, Arkadaşım bana anlattı ve tabi bozulmuş, sonra 3 hafta konuşmadılar ve, Bi gün yine beraber Yanıma geldiler barışmışlar, Bu kız Arkadaşım yokken benim yanıma geldi bi gün, konuşmak istediğini söyledi, tamam dedim bi parka gittik, Bana benden hoşlandığını söyledi ve çıkma teklifi etti, ve Ben hem arkadaşım aşık olduğu hemde aklımda başka bi kız olduğu için kabul etmedim tabi..

Sonra kendisine sordum Benden neden hoşlandığını merak ettim dedim, senin için dikkatini çekip sana umut verecek hiçbir şey yapmadım dedim, neden ben dedim, Bana verdiği cevap Şu oldu, Bütün semt mahalledekiler yamyam gibi peşimden koştu, laf attılar, çıkma teklifi ettiler falan, ama Sen bakmıyordun bile Dedi, kafana göreydin ve Asilsin dedi, Bu kızın hoşuna gitmiş, Sonrasında benimle çok uğraştı, Ama kalbinde başkası olunca insan eli kolu bağlı oluyor, Aslında evlenilcekte bi kızdı diyebilirim, tabi biz sonrasında iyi arkadaş olduk sadece..

Tabi bu olayda Ben kız için Şu şekilde diyemem, kesinlikle ego kasmak için, kendini tatmin etmek için veya diğer kızlara hava atmak için beni seçti Diyemem, çünkü anlattığına istinaden ve kızın karakterine göre söylüyorum, Şu şekilde de olabilir, Beni, her kıza atlamayan Asil, efendi Sadakatli olabilecek Güvenebileceği Bir Erkek olarak da Görmüş olabilir, Yani bu Konu Hep benim Aklımı karıştırmıştır, Kesin birşey söyleyemem, Şunu söyleyebilirim, Evet umursamaz olanı seçiyorlar, Seçiyoruz, Bazen Duygusal olarak Güvenebilmek için, bazende, elde edilmesi Zor olanı elde edip Kendini Kendimizi Tatmin Etmek İçin, Bilmiyorum.. Duygularla da Alâkalı sanki biraz.. :o
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 00:04:38 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 22 Ocak 2021, 23:37:51 »
O devir eskide kaldı.Az biraz farkında olan kendini süründürmeyi geçtim pas dahi atmıyor gördüğü ilgiden ötürü.Sonuça ilk takipçi isteğini atacak,ilk dmyi atacak tonlarca erkek var senin dışında
Senin yaşın büyük olduğu için senin yaşıtların için normal sonuçta yaşıtların belirli bir ekonomik gücü olan parasını yiyeceği bir erkek(?) İstiyor.
Bizim yaşıtlarımızda ise baya sorun bu durum.
Ancak çok çirkin fazla ortamı olmayan kızları süründürürsünüz(eğer ki uzun boylu tipli birisi değilseniz)
sosyal medya kullanmıom dm ne demek onuda bilmiom takip isteği falan sanalda olan sanalda kalır.ben sokaklardan bahsediom.cevremde değer verenler surundu kotu davrananlar kral oldu ben goren gozu ölçü alırım

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 22 Ocak 2021, 23:47:25 »
sosyal medya kullanmıom dm ne demek onuda bilmiom takip isteği falan sanalda olan sanalda kalır.ben sokaklardan bahsediom.cevremde değer verenler surundu kotu davrananlar kral oldu ben goren gozu ölçü alırım
Sizin dönemde yaşasaydım keşke....Tartışmak bile gereksiz artık böyle şeyleri

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 23 Ocak 2021, 00:01:41 »
Hocam bak kendi hayatımdan örnek veriyim.
Değer vermezsen ilgilenmezsen o senin peşinde koşar.

deger vermediğin insanın pesinden kosmasının bir anlamı yok zaten sevdiğin bir beğendiğin biri olunca durum böyle olmaz kısaca bu örnek değil
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 11:38:24 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 23 Ocak 2021, 00:12:35 »
deger vermediğin insanın pesinden kosmasının bir anlamı yok zaten sevdiğin bir beğendiğin biri olunca durum böyle olmaz kısaca bu örnek değil
Aynen dostum kedi köpek savaşı değil bu.Karsidaki insan uyumlu olmalı ve güvenilir olmalı.Gerci yeni nesil haklı şu an topyekûn erkek kız bir bozulma var nesilde.Uckurdan öte yol görebilen parlak genç sayısı çok az.Sevmek sevilmek isteyeni anlarım da cinsel ilişkiye giremediği kadını takan insanlar türemiş.Begenir beğenmez bunlar boş işler.Biraz da erkeklerin sürekli kızlara yazmasindan kaynaklı kadınlarda doygunluk var.Ben de şu an  genç bir kız olsam sosyal medyadakilere cevap bile vermem belki gerçek hayattaki cüretkar insanlar daha çok dikkat çeker çünkü
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 11:38:43 Gönderen: Hintell »
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 23 Ocak 2021, 10:19:52 »
Sizin dönemde yaşasaydım keşke....Tartışmak bile gereksiz artık böyle şeyleri
eskiden bir tane sevilirdi tam sevilirdi 10 15 sene sevilirdi erkekle gezdi demesinler diye çıkmazdık bile flort bile yapmazdık sağda solda gizlice denk gelince konusurduk asla baska kıza kafayı cevirip bakmazdık sevdiğimizi alamayıncada evlenmezdik arkadaslarda bunu yaptı  halen evlenmedim .bırak elini tutmayı flort bile etmezdik erkekle gezdi demesinler diye.güzelmiş çirkinmiş bakızlamazdı ahlaklı arlı olan edepli efendi olan sevilirdi.kızlarda efendi erkeklerle helal kazanan namuslu erkeklerle evlenmek isterlerdi.şimdi gunu birlik sanırım muhabbetler çoğu sevgilisi olan zaten gozu sağda solda hikaye işler .ama bakıom bir kere sevdim bakıom millet 20 kere sevmiş o 20 kere sevmeyi topla bir kere sevmem etmez.millet 20 kere sevilmiş 1 kere sevildim o 20 kere sevilmeyi topla 1 kere sevilmem kadar guclu değildir.hersey eskidendi şimdi hiçbirseyin hakkı verilmiyor yalan dolan hep muhabbetler kimin eli kimin neresinde belli değil.kimse kimsenin ne sevgilisi ne dostu ne arkadası çıkar olmuş hersey

Facebook Twitter Instagram