Gönderen Konu: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?  (Okunma sayısı 6279 defa)

BJKKARA

• Hero Member
Ynt: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?
« Yanıtla #90 : 28 Ocak 2021, 17:32:55 »
  Vallaha burada olan  bayanlarda AGA DAN muzdarip olanlar erkek tipi kellik bunların erkeklik hormonları fazla  bu sitede 10 binler ce erkek oldugunu biliyorlar  erkeklerin oldugu yerde kufur hakaret  ve nice degisik sozler vardır her zaman bunları dikkate alarak konusmaya calıssak isimiz is  ben bu bayanlar kendim cinsimden sayıyorum hos karsılarlar bence yaa nede olsa erkeklik hormonları fazla     usteki yazıya gelince biraz agır konusmusum ustte   bazı aksamlar iki duble rakı ictigimde kendimden geciyorum ne yazdıgımı bilmiyorum daha artık kusara bakmasınlar  onlarda kadınlar toplulugunda her turlu sey soyluyorlar nede olsa burada 100000 binden fazla erkek uye var  bence normal goruyorum bunu  bu konuya gelince  evet burada anlatılması biraz sacma olmus ama  yapacak bir sey yok abimiz dertli  bizde sohbet ederek deva arıyoruz ona .....   

Bu forumda küfür hakaret eden banlanır yalnız biz erkeğiz ama saygılı bir ortam burası.
Bu işin kadını erkeği yok kimine yeterli gelirsin kimine yetersiz herkesin kendi tercihi kendi hayatı. Paraya bakan bakar bize ne ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 28 Ocak 2021, 18:00:14 »
 ne uzadı konu be:)az once aşırı luks jip gecti onumden ama içinde ne var bombamı desem afetmi desem manken resmen.pek hayırlı birinede benzemiyor.oha dedim baktım zaten gülmeye hazır güldüde genc bişide.çok buyuk ihtimal ona onu alan yaşlı sevgilisidir.para bole bişi.bir arkadasa dedim internette arkadaslar para o kadar onemli değil diyor dedim ya varmı boyle bişi dedi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 12 Şubat 2021, 21:20:02 »
.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2021, 21:43:23 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

merko

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #93 : 27 Şubat 2021, 07:50:20 »
bence de .. bu konu çok uzamiș. kapatilsin.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2021, 17:03:36 Gönderen: merko »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 27 Şubat 2021, 11:52:57 »
 bu konu uzadıkça uzuyor
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2021, 12:02:09 Gönderen: emekli kel »

Damla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #95 : 27 Şubat 2021, 14:24:41 »
nerede bu Hintoşşşşşşş

kadınlar neden bundan hoşlansın acaba ? nasıl saçma bir konu
  • Greft Miktarı 26

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 27 Şubat 2021, 15:33:02 »
nerede bu Hintoşşşşşşş

Hintoşş mu:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 28 Şubat 2021, 02:54:16 »
nerede bu Hintoşşşşşşş

Hintoş derken hanfendi?
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 28 Şubat 2021, 13:09:38 »
Hintoş derken hanfendi?
Bence bu yiğit06 abi başka açıklaması olamaz yine bi hesapla gelmiş 😂

Damla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #99 : 28 Şubat 2021, 16:33:29 »
Hintoş derken hanfendi?

:) konuyla ilgilenmen gerekiyor
  • Greft Miktarı 26

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #100 : 28 Şubat 2021, 23:57:24 »
Kadınlar kötü muamele eden erkeklerden hoşlanmıyorlar. Kadınlar erkeğin temsil ettiği güçten hoşlanıyorlar. Çünkü kadınlar erkekleri değerlendirirken 'onun çocuğunu büyütmek ister miyim?' sorusunu devamlı kendilerine içgüdüsel olarak soruyorlar. Ne kadar güçlüysen aileni, kadınını ve çocuğunu o derece koruyabilirsin.

Bazı kadınlar erkeklerin 'asarım, keserim, var mı ulan bana yan bakan?' tripleriyle ilgilenirken, eğitim düzeyi daha yüksek ve zeki kadınlar erkeğin konuşmasına, yemesine, içmesine, kariyerine, entelektüel birikimine, görmüş geçirmişliğiyle ilgilenmeye başlıyorlar. Tamamen tencere kapak meselesi...

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 01 Mart 2021, 08:19:51 »
  herkes keni karsılastığı olaylara gore değerlendiriyor karma dünya neticede
« Son Düzenleme: 01 Mart 2021, 09:53:14 Gönderen: emekli kel »

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 01 Mart 2021, 12:23:01 »
Hintoş derken hanfendi?
Uzaklaştırmak gerek
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

SUCCES

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #103 : 01 Mart 2021, 13:11:19 »
Bence bu yiğit06 abi başka açıklaması olamaz yine bi hesapla gelmiş 😂

+1
  • Ekim Tarihi: 20
  • Ekim Merkezi ismi batman yasam
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi evet antibiyotik agrikesici

Damla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #104 : 01 Mart 2021, 13:46:12 »
Arkadaşlar bahsettiğiniz kişi ne alaka anlamadım aranızda kadın kılığında gezenler mi var bilemiyorum ama benim adım damla.

Saç sorunum yok sadece güçlendirmek için gerekli ürünleri araştırmak için girdim kadınlar kulubünde de yüz lerce kadın arkadaş bu forumdan araştırma yapıyor kısaca erkek sayısı kadar kadın da var burada o yüzden kadınlar kötü muameleden hoşlanır diye bir konu açarsanız biri gelir Anneniz kız kardeşiniz eşiniz de hoşlanıyor mu bu durumdan diye sorar.

İnsanları çevresi belli eder görüşlerini. Artık nasıl kalitesiz tabiri caiz ise öküz insanlar ile takılıp bu görüşe sahip insanlar var bilemedim.
Kaliteyi çevre belirler

Zaten kalite zeka sahibi bir insan böyle bir konu açmaz bu tarz saçma düşüncelere de sahip olmaz.

Şimdi ben mesleğim ve konumum itibari olarak hangi erkekmiş o bana kötü muamele yapacak? Anlını karışlarlar adamın köyde mi yaşıyorsunuz?

Şu an gözümde canladırıyorum Tipsiz elinde tespih hayatında 1 kitap bile okumamış sürü halinde dolaşan tipler Kadınlar sunu sever bunu sever .. hayatında kaç kaliteli kadın tanıdın ?

Bazı ardaşlar kalitesini ortaya koyarak yorum yapmış zaten onları bu konun dışında tutuyorum.

İki tane cahil kendi dünyanızdan kadın sizin saçma davranışlarınızı görmezden gelip ya da katlandı diye Hayatı ilişkileri böyle mi sanıyorsunuz?  Gelir biri adam gibi davranır alır elinizden siz de Kadınlar kötü muameleden hoşlanıyor  heee  he yeğenim severler diye elinize alır gezersiniz.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2021, 14:09:38 Gönderen: Damla »
  • Greft Miktarı 26

Facebook Twitter Instagram