Gönderen Konu: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?  (Okunma sayısı 6256 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Kadınlar neden kötü muameleden hoşlanır ?
« Yanıtla #105 : 01 Mart 2021, 14:29:23 »
Damla hanım haklısınız bazı kelimelerinizde bazılarında ise haksızsınız  ama size hitap ettiğim gibi hitap edip siz de kalitenizi ortaya koysaydınız anlaşırdık sorunda olmazdı.
Bazı konuları yanlış anlamışsınız kimsenin burada bir kadına kötü mealeme yapmayı marifet sandığı yok.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #106 : 01 Mart 2021, 15:37:27 »
 .
« Son Düzenleme: 01 Mart 2021, 16:23:03 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 01 Mart 2021, 17:07:56 »
Damla hanım haklısınız bazı kelimelerinizde bazılarında ise haksızsınız  ama size hitap ettiğim gibi hitap edip siz de kalitenizi ortaya koysaydınız anlaşırdık sorunda olmazdı.
Bazı konuları yanlış anlamışsınız kimsenin burada bir kadına kötü mealeme yapmayı marifet sandığı yok.

Ben son cümlesini anlayamadım ben hanımefendi nin Hintell bey Elimizdekini gelip alırlarsa bizim elimiz boş kalmış olmaz mı? Biz neyi elimize alıp dolaşırmısız? O konuya bir açıklık getirirseniz sevinirim.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #108 : 01 Mart 2021, 19:49:33 »
Ben son cümlesini anlayamadım ben hanımefendi nin Hintell bey Elimizdekini gelip alırlarsa bizim elimiz boş kalmış olmaz mı? Biz neyi elimize alıp dolaşırmısız? O konuya bir açıklık getirirseniz sevinirim.

Hocam diyorki siz herşeyi elde ettiğinizi sanarsınız ama efendi bir adam çıkıp geliverir kadınınızı elinizden alır.Sizde böyle konular ve benzeri konuşarak birbirinizi tatmin edersiniz.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Damla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #109 : 01 Mart 2021, 19:53:34 »

Seni kast etmemiştim sayın sloocer.  Ama virtüöz çok güzel açıklamış.
  • Greft Miktarı 26

Damla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #110 : 01 Mart 2021, 19:56:08 »

tatlı bulduğum için bu şekilde yazdım.
Eğer bunu saygısızlık olarak algıladıysanız çok üzgünüm kusura bakmayın. Sonuç olarak kendi adınız değil bir nick.

• Greft Miktarı 26

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 01 Mart 2021, 19:57:02 »
Seni kast etmemiştim sayın sloocer.  Ama virtüöz çok güzel açıklamış.

:) zaten üstüme almadım biraz eğlenelim diye yazdım..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 01 Mart 2021, 19:57:45 »
Hocam diyorki siz herşeyi elde ettiğinizi sanarsınız ama efendi bir adam çıkıp geliverir kadınınızı elinizden alır.Sizde böyle konular ve benzeri konuşarak birbirinizi tatmin edersiniz.

Sonunu iyi bağladın :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #113 : 01 Mart 2021, 20:06:11 »
 şahıs bana sallamış beni olayların içine cekmeye calısıyor ama kaale almıcam hakaret ve şov yapmış.neden insanlar muhabbetlere zıplar buda dusundurucu hintelden konuyu silmesini istedim
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Damla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #114 : 01 Mart 2021, 20:12:09 »
şahıs bana sallamış beni olayların içine cekmeye calısıyor ama kaale almıcam hakaret ve şov yapmış.neden insanlar muhabbetlere zıplar buda dusundurucu hintelden konuyu silmesini istedim

Kesinlikle sayın emekli kel sizi hedef almadım bu düşüncelere sahip insanların Düşüncelerini değiştirip daha farklı arkadaş ortamlarına girmesine vesile olmak istedim.

O yüzden konunun silinmesine an itibari ile karşıyım.

Bence konuyu fikir alışverişi için açtınız silinmesini istemeniz haksızlık olur bu kadar insan yorum yazmışken.

Sadece demek istediğim o bahsettiğiniz kalıplardan kurtulun ve gerçek anlamda kaliteye önem verin kalbinizi kırdıysam özür dilerim.
  • Greft Miktarı 26

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 01 Mart 2021, 20:14:42 »
 estafurullah ben kırılmadım.herkesin  kalıpları kendine benimle aynı kalıpta olmayanlarada birsey demiyorum diyecek hakkımda yok.kim ne ederse kendine eder

Damla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #116 : 01 Mart 2021, 20:17:03 »
estafurullah ben kırılmadım.herkesin  kalıpları kendine benimle aynı kalıpta olmayanlarada birsey demiyorum diyecek hakkımda yok.kim ne ederse kendine eder

Tartışmalar olabilir fikirler farklı olabilir ama sizi kesinlikle üzmek ya da kırmak istemem tekrar kusura bakmayın.
  • Greft Miktarı 26

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 01 Mart 2021, 20:24:22 »
 estafurullah üzülmedim sorun yok.

Damla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #118 : 01 Mart 2021, 20:28:12 »
estafurullah üzülmedim sorun yok.

Buna çok sevindim emekli kel  anlayışlı davranışın için teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 26

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 01 Mart 2021, 20:40:46 »
 estafurullah rica ederim.

Facebook Twitter Instagram