Lan o zaman ben yalan atıyorum ben uyduruyorum insanları korkutuyorum hic bunları yasamadım kendi kıcımdan uyduruyorum pekkiii gozunu seveyim LAURİ bunun bana ne karı var bunun bana ne getirisi var soylesene ben milleti korkutarak elime ne gececek zaten kullanan cokk soyle bana ne geceecek elime oyle seyler yazıyorsun ya bizi yalancı durumuna yada ahmak esek durumuna dusuruyorsun Lauri ben sana ne diyeyim simdi defalarca sana diyorum bana bulasma resmen arkamdan kuyumu kazan yılan gibi yeri zamanı geldiginde ortaya cıkıyorsun ben sana ne diyeyim bugun yazmadım neden cunku yarın da ilacı kullanıp genel olarak yazmak istiyorum 2 gun icin yazacagımmm .....
İnan bana senle etkileşime geçmemek için ben de çok efor sarfediyorum. Ama saçma sapan, akılla mantıkla uyuşmayacak, insanları etkileyecek şeyler yazdığında dayanamıyorum. Maksat senin kuyunu kazmak falan değil. Ortada kuyuyu kazacak birşey de yok. Ben buraya gelip yazdıklarını okuyacak olumsuz etkilenecek adamları uyarmak adına bunları yazıyorum. Seni hizaya getirmek içim ümidimi zaten çoktan kaybettim.
Yaşadıkların yalandır, yalan söylüuorsun demiyorum. Konuyu şöyle bağlayacağım.
Bu ilaç evet senin tabirinle bir nevi zehir olabilir, ama bir günde tek bir hapla bu hale getirmez adamı. Bunu hangi uzmana sorarsan sor, placebo ekisi olduğunu söylerdi.
Senin de böyle düşünmen gerekirdi, bu yaşadıklarım placebo etkisidir. İnsanları yanıltır bu yazdıklrım diye düşünmen gerekirdi. Bir de sanki amme hizmeti olarak kendini bu teste sokmuşsun gibi bir görev edinmişsin kendincr. Ne gerek varsa. Hadi eyvallah, ben bunu deneyeceğim, insanlara gözlemlerimi ileteceğim dedin, böyle bir işe giriştin. Ama ilk günde bunları yaşadıysan, bunu akıl süzgecinden geçirip, bunun placebo olabileceğini, gerçeği yansıtmayacağını anlaman gerekirdi.
Bu foruma geldiğinden beri yazdıklarına yüzde yüz karşı değilim. Ama ne yazdığına, neyi nasıl ilettiğine hiç dikkat etmiyorsun. Çoğu yazdığın şey saçma sapan konular. Bunlara karşı geldiğimde de, benle laf yarışına giremiyorsun. Ben istiyorum ki bir argüman üret bana karşı veya başkasına karşı, o da sana karşı bir fikir söylesin. Böyle böyle tartışalım ama mümkün olmuyor hiç.
İnsanlar her konu altında senin yazdılarını gördükçe sanki her söylediiğin doğruymuş gbi bir algıya kapılacak. Ona kızıyorum.