Gönderen Konu: DUDASTERİD ( AVADORT) BENDE ETKİLERİ  (Okunma sayısı 3129 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: DUDASTERİD ( AVADORT) BENDE ETKİLERİ
« Yanıtla #15 : 23 Ocak 2021, 22:44:53 »
 Arkadaslar   dudasterid 2. 3 gun yat etkilerini yazıyorum

Arkadaslar benim bu yazıma 3 gunde bu yan etkileri nasıl yasadın diyenler olacak ustede bir sahıs oyle yazmıs zaten bende biraz bahsettimm  orada aslında ilacların finasterid mesela ilk 10 15 gunun icinde meni sıvılasması yasamaya baslamıstım bazen  zevk ereksiyon yasıyordum ama neden cunku ben o zaman  kabak cekirdek yagı kullanıyordum ve sonra baktın cok yan etki goruyordum kabak cekirdegi yagını bıraktım gercekten cok etkili xpecia yanın da kullanabilirsiniz bu arada neyse ben bu ikisini  10 gun kullandıktan sonra etki gormeye baslamıstım  zaten ilac yan etki ilk 1 ay da belli olmaya baslıyor ama agır ilaclar hemen belli etmeye baslar birde  yarılanma omru uzunsa etki oranı daha da artar bu ilac DUDASTERİD  oyle basit bir ilac degildir  molekul agırlıgı kalitesi ve dozaj mg ında bile fark eder  0.5mg ile 1mg 2 mg 2.5mg arasında cok fark vardır etki oranıda orana gore kat kat artıyor yani bir finasterid degildir  ve dudasterid 5 kat daha buyuk ve etkilidir finasteridten  ve butun vucut sistemini etkiler  ayagındaki damardan basla  sacının teline kadar  yani buradan her seyi soyluyorum saca etkisi finden  2 kat daha yuksektir ama vucuda etkisi 5 kat daha fazladır yani sac yapar sacı daha kaliteli hale getirir 1 yıl dolduktan sonra ilk etkisini jinekomastiyle baslar 6 ay kullananlarda hafiften olusmaya baslar        1 2 yılda maximum seviyeye ulasır  ben burada genel bir tanımlama yaptım neden bu gercekler benden cıkan birsey degil simdi bende yan etkilerinden bahsedecegim  arkadaslar bu yazdıklarıma kimileri  atıyorsun sallıyorsun  boyle seyler nasebo etkisidir yani sen bu kadar olumsuz dusundun olumsuz etkilerini psikolojikmen goruyorsun aslında boyle bir sey yok diyecekler  ben gorduklerimi yazıyorum bunu size paylasmamın bir kazancı yok bana bir getirisi yok ustelik kimilerinden hakaret laf tartısması munakasa yapıyorum bazen moralimi de bozuyorlar eksisi bunun bana var yararı yok yazdıklarımın ama insanlar zarar gormesin  hayatıyla boyle aldıgı bir kararla  oynamasın analar aglamasın ve bir gelecegi olsun insanlar gidipte cocugu olmuyor diye cinsel iliskide sorunlar yasıyor diye intihar etmesinler diye yazıyorum benim ismim sahsım onemli degil ama insanlık adına yaptıgım hersey bana yeter varsın bazı kesim atıp tutsun bana her turlu seyi desin ben yine yazayımda bosver

Kısaca arkadaslar yan etkileri 3 gun ust uste aldım  hersabah aldım  ise calısmaya gittim bende en buyuk yan etkisi  halsizlik gencligimin bana verdigi o guc kuvvet hayat sevgisi  gitti yerine sanki en az yasım 50 liymis gibi vucudum bitkin bir hal aldı eve aksam her geldigimde  ılık soguk suyla banyo yaptım  ve vucudumda boyle  kemiklerimde bir sızı sabah uyandıgımda dopdolu hayata gulumseyen insan kalkamıyor yorgunluk bitkinlik yaptı bende kemiklerimde bir sızı hissediyorum ozellikle bacaklarımda   arkadaslar  dopdolu  mutlulukla dolu bir insanımdır cok boyle depresif ve erken sinirlenen icimden eve geldigimde  herkese bir sozunden bile icimde kufur ediyorum ama dısa vurmuyorum dusunun artık yani erken sinirleniyorum bunu gece hic uyumadıgımda boyle olurdu  ama kolay kolay sinirlenmezdim en buyuk yan etkisi hayat sevincimi ruhi halimi 70 yasındaki bir adam gibi olması ben bunu finden yasamadım ama fin + kabak cekirdeginde ikisindede cinsel sorunlar yasadım  tek fin kullandıgımda hic bir sorun yok  yani buradan cıkacak sorun ben fazla blockladıgımda yan etki  oranı artıyor bende     anladıgınızı zannediyorum 

Sadece bunu soyliyeyim   insanda genclik gucu kuvveti sanki  boyle ruhsal fizksel mental yorgunluk olustu bende veee  son gun agrı kesici aldım cunku  basım agrıyordu uyumak istiyordum arkadaslar bende en basit yan etkiler bunlar ve ben bugun dudasterid ilacını bırakıyorum  cunku ben calısan bir insanım bizim islerde dalgınlık depresif hayat ve mental fiziksel yorgunluk   olamaz gencsiniz diye sizden beklentiler yuksek ve ben tempomu yuksek tutmak istiyorum bu yuzden bırakıyorum ama bana itiraz edecek insanlar olacagı icin en azından bunu soyliyeyim bu forumda gezinen herkes zaten merak edip bir sekilde bu ilacı alacak buradan alıp fazla degil 3 gun yada 1 hafta  her gun kullanın ve sizde olusan etkileri gorun diyorum cunku ben bunu yasadım zaten baktınız 1 hafta yan etki gormeseniz alın kullanın  ama goreceginizi bildigim icin  bu milletde anlasın ne kadar dogru soylediklerimi    bazen etrafıma bakıyorum sanki basım dolanıyor gibi  bu yan etkileri anladıgınızda diyeceksiniz lan bu  basit bir ilac olmadıgını     ben   3 gun ust uste atarak  bende yan etki gorme suresini kısalttım  sizde deneyin anlayacaksınız zaten bu kelimelerime yine saydırın ben ne kadar yazsamda bazıları elbet bir sey bulup bana saydıracak  ama deneyecegim bende kullanıp bizzat gorecegim diyenlere saygım var  bende etkileri bu  kullanın gorun   itiraz edenlerede bizzat iyilik yapıyorum  bak ilacı alın diye reklam yapıyorum cunku yan etki olayını gormemde adım gibi eminim  saygılarımla.....   

Arkadaşlar bilgisayarve  klavyesi değişik fransız yabancı ve benim ana dilimde yabancı olduğu için bazı kelimeler değişik yorumlanabilir okuduğunuz da anlaşılıyordur hatalarım için kusura bakmayın...
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2021, 01:10:42 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 23 Ocak 2021, 23:01:49 »
3 günde bütün faz çalışmalarını yapan koca yürekli ali reis bu forum seni unutmayacak

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 23 Ocak 2021, 23:07:21 »
3 günde bütün faz çalışmalarını yapan koca yürekli ali reis bu forum seni unutmayacak
Tesekkur ediyorum   faz calısmalarını   bitirdim kullanabilirsiniz oralminoxidilci yoldas_  baskan     reklemınıda yapayım DUDASTERİD  bir harika.....  benden 10 uzerinden 10 numara... dikkat edin  bir tane rakam fazla yazdım  1 gecersiz.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 23 Ocak 2021, 23:44:44 »
Tesekkur ediyorum   faz calısmalarını   bitirdim kullanabilirsiniz oralminoxidilci yoldas_  baskan     reklemınıda yapayım DUDASTERİD  bir harika.....  benden 10 uzerinden 10 numara... dikkat edin  bir tane rakam fazla yazdım  1 gecersiz.

sana dut diye 3 gün enerji veren bir vitamin komplexi de verilseydi yine aynı şeyleri yaşayacaktın

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 23 Ocak 2021, 23:58:29 »
sana dut diye 3 gün enerji veren bir vitamin komplexi de verilseydi yine aynı şeyleri yaşayacaktın
Olurmu  bunu senden duymak beni uzdu  vitamin komplexi enerji verir  diyorsun senin tabirinle ozaman plasebo etkisi yasayıp havalara ucardım  mutluluktan  butun vucudumla rax dans yapardım   bu psikolojik degil dostum bu  yasananlar    dutasterid bu genc yasında kullanıyorsun onu pozitif gormusun kurtarısın gibi baglanmıssın   ama sende bu yan etkileri elbet yasıyon  yada yasayacaksın   sana enerji vitamini tavsiye ediyorum gucten dusme devlete millete hayırlı bir doktor olabilmen icin eger bunları almazsan  vallaha  hastaların mefta olacak yoksa.....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 24 Ocak 2021, 00:27:36 »
Şurada yazılanları okuyup eden biri neyin ne olduğunu anlayacaktır. Çok da endişe etmeye gerek yok .

Eyvallah Ali başkan. Hormonlarına sağlık.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 24 Ocak 2021, 01:12:17 »
Abartma 1 günde ne yapacak ilaç. Extasy mi bu hemen o gün bu etkileri göstersin attığın gibi 1 tane

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 24 Ocak 2021, 01:12:34 »
  Lan o zaman ben yalan atıyorum  ben uyduruyorum insanları korkutuyorum  hic bunları yasamadım kendi kıcımdan uyduruyorum pekkiii gozunu seveyim LAURİ bunun bana ne karı var bunun bana ne getirisi var soylesene  ben milleti korkutarak elime ne gececek zaten kullanan cokk soyle bana ne geceecek elime oyle seyler yazıyorsun ya bizi yalancı durumuna yada ahmak esek durumuna dusuruyorsun Lauri ben sana ne diyeyim simdi defalarca sana diyorum bana bulasma  resmen arkamdan kuyumu kazan yılan gibi yeri zamanı geldiginde ortaya cıkıyorsun ben sana ne diyeyim  bugun yazmadım neden cunku yarın da ilacı kullanıp  genel olarak yazmak istiyorum 2 gun icin yazacagımmm .....

Konuyla alakasız ama sizce bahar döneminde üniversiteler yüz yüze eğitim olur mu? 🙂

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 24 Ocak 2021, 01:13:13 »

Konuyla alakasız ama sizce bahar döneminde üniversiteler yüz yüze eğitim olur mu? 🙂

reis genel sohbete konu açsana sldlaişşsdlsl

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 24 Ocak 2021, 01:15:31 »
reis genel sohbete konu açsana sldlaişşsdlsl

Araştırma görevlisiyim dedi ondan burdan sorayım dedim 😇

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 24 Ocak 2021, 01:22:09 »
Abartma 1 günde ne yapacak ilaç. Extasy mi bu hemen o gün bu etkileri göstersin attığın gibi 1 tane
3gündede 3tane attım 1değil sen3gün yada en fazla 1hafta dene sonra gel konusalım bu sayfadan. bu yıl üniversiteler uzaktan eğitim açmazlar kolay kolay... Ünüversitelerin çoğunda tamirat var düzenleme var uzaktan eğitimi sayfaları sürekli yapılmak için ayarlandı bu yıl böyle gidecek yada açtırmazlar tıp öğrencileri hariç tabi...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

beaocoup

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 24 Ocak 2021, 01:26:48 »
3gündede 3tane attım 1değil 3gğn yada en fazla 1hafta dene sonra gel konusalım bu sayfadan. bu yıl üniversiteler uzaktan eğitim açmazlar kolay kolay... Yetişmez yada açtırmazlar tıp öğrencileri hariç tabi...

Off kalitesiz eğitim almaktan sıkıldım artık ben derslerden hiçbir şey anlayamıyorum.Eğitim hayatımız çöp olmasın artık.İsteyen gelmeli bence bu arada teşekkür ederim  yorum için

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 24 Ocak 2021, 01:44:51 »
Off kalitesiz eğitim almaktan sıkıldım artık ben derslerden hiçbir şey anlayamıyorum.Eğitim hayatımız çöp olmasın artık.İsteyen gelmeli bence bu arada teşekkür ederim  yorum için
Bizim de tek beklentimiz açtırmaları sıkılıyoruz ünüversitede hocalar daha çok üzerimize geliyor profesörler boş durmamak için çok proje sunum araştırma veriyorlar en azından öğrenci vardı yükümüz biraz daha hafifti lakin yapacak bir şey yok bizde öğrencileri özledik bu iş devletin başında bitiyor rektör filan bunlar birşey yapamaz...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 24 Ocak 2021, 01:51:51 »
Ziyaaaaaaaa