Arkadaslar dudasterid 2. 3 gun yat etkilerini yazıyorum
Arkadaslar benim bu yazıma 3 gunde bu yan etkileri nasıl yasadın diyenler olacak ustede bir sahıs oyle yazmıs zaten bende biraz bahsettimm orada aslında ilacların finasterid mesela ilk 10 15 gunun icinde meni sıvılasması yasamaya baslamıstım bazen zevk ereksiyon yasıyordum ama neden cunku ben o zaman kabak cekirdek yagı kullanıyordum ve sonra baktın cok yan etki goruyordum kabak cekirdegi yagını bıraktım gercekten cok etkili xpecia yanın da kullanabilirsiniz bu arada neyse ben bu ikisini 10 gun kullandıktan sonra etki gormeye baslamıstım zaten ilac yan etki ilk 1 ay da belli olmaya baslıyor ama agır ilaclar hemen belli etmeye baslar birde yarılanma omru uzunsa etki oranı daha da artar bu ilac DUDASTERİD oyle basit bir ilac degildir molekul agırlıgı kalitesi ve dozaj mg ında bile fark eder 0.5mg ile 1mg 2 mg 2.5mg arasında cok fark vardır etki oranıda orana gore kat kat artıyor yani bir finasterid degildir ve dudasterid 5 kat daha buyuk ve etkilidir finasteridten ve butun vucut sistemini etkiler ayagındaki damardan basla sacının teline kadar yani buradan her seyi soyluyorum saca etkisi finden 2 kat daha yuksektir ama vucuda etkisi 5 kat daha fazladır yani sac yapar sacı daha kaliteli hale getirir 1 yıl dolduktan sonra ilk etkisini jinekomastiyle baslar 6 ay kullananlarda hafiften olusmaya baslar 1 2 yılda maximum seviyeye ulasır ben burada genel bir tanımlama yaptım neden bu gercekler benden cıkan birsey degil simdi bende yan etkilerinden bahsedecegim arkadaslar bu yazdıklarıma kimileri atıyorsun sallıyorsun boyle seyler nasebo etkisidir yani sen bu kadar olumsuz dusundun olumsuz etkilerini psikolojikmen goruyorsun aslında boyle bir sey yok diyecekler ben gorduklerimi yazıyorum bunu size paylasmamın bir kazancı yok bana bir getirisi yok ustelik kimilerinden hakaret laf tartısması munakasa yapıyorum bazen moralimi de bozuyorlar eksisi bunun bana var yararı yok yazdıklarımın ama insanlar zarar gormesin hayatıyla boyle aldıgı bir kararla oynamasın analar aglamasın ve bir gelecegi olsun insanlar gidipte cocugu olmuyor diye cinsel iliskide sorunlar yasıyor diye intihar etmesinler diye yazıyorum benim ismim sahsım onemli degil ama insanlık adına yaptıgım hersey bana yeter varsın bazı kesim atıp tutsun bana her turlu seyi desin ben yine yazayımda bosver
Kısaca arkadaslar yan etkileri 3 gun ust uste aldım hersabah aldım ise calısmaya gittim bende en buyuk yan etkisi halsizlik gencligimin bana verdigi o guc kuvvet hayat sevgisi gitti yerine sanki en az yasım 50 liymis gibi vucudum bitkin bir hal aldı eve aksam her geldigimde ılık soguk suyla banyo yaptım ve vucudumda boyle kemiklerimde bir sızı sabah uyandıgımda dopdolu hayata gulumseyen insan kalkamıyor yorgunluk bitkinlik yaptı bende kemiklerimde bir sızı hissediyorum ozellikle bacaklarımda arkadaslar dopdolu mutlulukla dolu bir insanımdır cok boyle depresif ve erken sinirlenen icimden eve geldigimde herkese bir sozunden bile icimde kufur ediyorum ama dısa vurmuyorum dusunun artık yani erken sinirleniyorum bunu gece hic uyumadıgımda boyle olurdu ama kolay kolay sinirlenmezdim en buyuk yan etkisi hayat sevincimi ruhi halimi 70 yasındaki bir adam gibi olması ben bunu finden yasamadım ama fin + kabak cekirdeginde ikisindede cinsel sorunlar yasadım tek fin kullandıgımda hic bir sorun yok yani buradan cıkacak sorun ben fazla blockladıgımda yan etki oranı artıyor bende anladıgınızı zannediyorum
Sadece bunu soyliyeyim insanda genclik gucu kuvveti sanki boyle ruhsal fizksel mental yorgunluk olustu bende veee son gun agrı kesici aldım cunku basım agrıyordu uyumak istiyordum arkadaslar bende en basit yan etkiler bunlar ve ben bugun dudasterid ilacını bırakıyorum cunku ben calısan bir insanım bizim islerde dalgınlık depresif hayat ve mental fiziksel yorgunluk olamaz gencsiniz diye sizden beklentiler yuksek ve ben tempomu yuksek tutmak istiyorum bu yuzden bırakıyorum ama bana itiraz edecek insanlar olacagı icin en azından bunu soyliyeyim bu forumda gezinen herkes zaten merak edip bir sekilde bu ilacı alacak buradan alıp fazla degil 3 gun yada 1 hafta her gun kullanın ve sizde olusan etkileri gorun diyorum cunku ben bunu yasadım zaten baktınız 1 hafta yan etki gormeseniz alın kullanın ama goreceginizi bildigim icin bu milletde anlasın ne kadar dogru soylediklerimi bazen etrafıma bakıyorum sanki basım dolanıyor gibi bu yan etkileri anladıgınızda diyeceksiniz lan bu basit bir ilac olmadıgını ben 3 gun ust uste atarak bende yan etki gorme suresini kısalttım sizde deneyin anlayacaksınız zaten bu kelimelerime yine saydırın ben ne kadar yazsamda bazıları elbet bir sey bulup bana saydıracak ama deneyecegim bende kullanıp bizzat gorecegim diyenlere saygım var bende etkileri bu kullanın gorun itiraz edenlerede bizzat iyilik yapıyorum bak ilacı alın diye reklam yapıyorum cunku yan etki olayını gormemde adım gibi eminim saygılarımla.....
Arkadaşlar bilgisayarve klavyesi değişik fransız yabancı ve benim ana dilimde yabancı olduğu için bazı kelimeler değişik yorumlanabilir okuduğunuz da anlaşılıyordur hatalarım için kusura bakmayın...