Gönderen Konu: Sanki çevremdeki herkes finasteride kullanıyor gibi  (Okunma sayısı 1251 defa)

My Precious

• Hero Member
Lisede bir çocuk vardı ve saçları inanılmaz seyrekti(bu dediğim 4 sene önce) her neyse dün gördüm instada adamda hala saç var hemde eskisinden daha fazla.Imkansız o saçların dökülmesi gerekirdi yani baya baya minyatürleşmeyi tersine çevirmiş çocuk
Bunun gibi çok sayabilirim.2 sene önce nw7 diffuse thinning olan nw0 bir arkadaş vardı hala aynı şekilde duruyor saçları ve bu bahsettiğim kişiler genç kişiler.
Bence insanlar bilinçlendi saçı dökülen 2 kişiden 1i ya fin yada minox kullanıyor

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Sanki çevremdeki herkes finasteride kullanıyor gibi
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2021, 20:25:45 »
Lisede bir çocuk vardı ve saçları inanılmaz seyrekti(bu dediğim 4 sene önce) her neyse dün gördüm instada adamda hala saç var hemde eskisinden daha fazla.Imkansız o saçların dökülmesi gerekirdi yani baya baya minyatürleşmeyi tersine çevirmiş çocuk
Bunun gibi çok sayabilirim.2 sene önce nw7 diffuse thinning olan nw0 bir arkadaş vardı hala aynı şekilde duruyor saçları ve bu bahsettiğim kişiler genç kişiler.
Bence insanlar bilinçlendi saçı dökülen 2 kişiden 1i ya fin yada minox kullanıyor

bence hiç bilinçlenmedi finası bilen yok,  öğrenenenler bile bir tane kuşun ötmez yazısı görünce asla kullanmıyor. bazılarının saçı seyrek oluyor ama hiç dökülmüyor tepe de açık ama yok dökülmüyor

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2021, 20:26:55 »
Hayır bazılarının hastalıkları  cok dokulme yapar ama o engel ortadan kalktıgında  saclar yine fıskırır aynen kanser hastalıkları gibi dusun gecince saclar canlanır bizimkisi genetik dokuldu cıkmıyor ....
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 20:44:06 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2021, 20:37:01 »
Benimde saçlarım askere giderken bayağı seyrekmiş 3 numara hali. geçen gün buldum fotoyu 2011 de çekilmiş 10 yıl önceki ..biraz uzaktan çekilmiş kırptım  saçma bişey oldu :D şuan da seyrek ilginç. Muhtemelen bu fotoyu şuan foruma atsam herkes 1 kaç yıla nw7 olursun geçmiş olsun yazardı. Uzayınca seyreklik bayağı kapanıyo anlamadım ki benm saçlarım doğuştanmı seyrek.. Hatta ilk okulda çekilmiş fotoda bile seyrekmiş ???. Şuan verteks açıldı ama

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2021, 20:42:31 »
Benimde saçlarım askere giderken bayağı seyrekmiş 3 numara hali. geçen gün buldum fotoyu 2011 de çekilmiş 10 yıl önceki ..biraz uzaktan çekilmiş kırptım  saçma bişey oldu :D şuan da seyrek ilginç. Muhtemelen bu fotoyu şuan foruma atsam herkes 1 kaç yıla nw7 olursun geçmiş olsun yazardı. Uzayınca seyreklik bayağı kapanıyo anlamadım ki benm saçlarım doğuştanmı seyrek.. Hatta ilk okulda çekilmiş fotoda bile seyrekmiş ???. Şuan verteks açıldı ama
3 numarada normal hocam.Sizinki nw0 gürmüş yani dökülmeniz yokmuş o zaman

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2021, 20:45:51 »
Arman kardesim sen hic ilac kullandınmı o yastan sonra tedaviye ne zaman basladın ......  gercekten seyrekmis ama erkeklerin sacı  01234 numara cok seyrek gorukur    ...... kadınların gibi degil on daha seyrek gibi gozukur ..
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2021, 21:17:46 »
Bu da biraz uzun hali bayağı seyrekmiş benim saçlar cidden.insanlar diyordu kafanda saç kalmamış diye ben sallamıyodum tabi uzunken belli olmadığı için. Benim saçlar aşırı yavaş açılıyo demkki 10 yıl geçmesine rağmen aşağı yukarı aynı seviyede verteks hariç. çizgide sakaklarla beraber 1 - 1,5 cm çekilmiştir.
İlaç 2019 da kullandım oral topikal karışık 10 ay kadar pek Bi faydası olmadı ama bayağı kalsifikasyn var üstlerde masajla yumuşadı biraz ilk haline göre.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 21 Ocak 2021, 21:18:45 »
Bu da biraz uzun hali bayağı seyrekmiş benim saçlar cidden.insanlar diyordu kafanda saç kalmamış diye ben sallamıyodum tabi uzunken belli olmadığı için. Benim saçlar aşırı yavaş açılıyo demkki 10 yıl geçmesine rağmen aşağı yukarı aynı seviyede verteks hariç. çizgide sakaklarla beraber 1 - 1,5 cm çekilmiştir.
bu resimde yas  kac...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 21 Ocak 2021, 21:20:38 »
10 ay sonrasıdır heralde

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 21 Ocak 2021, 21:34:35 »
10 ay sonrasıdır heralde
ustte bir soru daha sordummm   ozelse cevaplamaya bilirsin tabi....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 21 Ocak 2021, 22:27:20 »
Orda yaş 22 başkan

Mac Dean

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 21 Ocak 2021, 22:35:09 »
Benim bir arkadaşım 15-16 yaşlarında nw 4 civarıydı seyrek ve açılmış saçları vardı hatta o zaman şaşırırdık niye bu yaşta böyle oldu diye ama şuan fotoğraflarda görüyorum gayet iyi duruyor ya saç ektirdi ya da finas gibi takviyeler alıyor yoksa 16 yaşında o saçın 25e kadar dayanacağı pek mümkün değil .

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 21 Ocak 2021, 23:15:01 »
Var çok kullanan çevremde ama finas değil bilen yok aralarında ya mavi serum kullanıyorlar ya da minoxil forte.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 21 Ocak 2021, 23:40:12 »
Benim etrafımda çok var çünkü şimdiki doktorların saç doktorların ın finasteridi hastaya söylüyorlar ama hastalar kullanmıyor diyor gerek yok zaten dokulecek bir kaç yıla ektiririm neden yan etki yasayayım adamda haklı  bir yandan arkadaşlar şaka maka ama yan etki olayı bir gerçek var yani kişiden kişiye degişiyor bazılarında hiç bir şey olmuyor bazılarında bir aspirin bile çok etki yapıyor. O yüzden düşük doz kullanalım finasterid 0.25 1.25mg arası
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 23:50:00 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram