Gönderen Konu: Gold City Hair Acıbadem Ataşehir Hastanesinde Saç Nakli İşlemi  (Okunma sayısı 7563 defa)

Sehsade14

• Yeni üye
  • *
3 ay bitti son durum bu en son ki resim ilki bir ay önceki yanımdaki şimdiki hali değerli yorumlarınızı bekliyorum diyeceğim de kimse yorum yapmayacak yine |-onayisareti-|

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç erken gelişim olumlu duruyor ama tek eksi olan ön çizgi çok acemice bir planlama umarım saçlar çıkıp uzayınca daha iyi görüntü olusur.
Global Moderator

Sehsade14

• Yeni üye
  • *
Evet Arkadaşlar 4. Ay İtibari İle Son Durum Bu Şekilde
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2021, 00:38:25 Gönderen: Sehsade14 »

Lauri

• Hero Member
Hocam ekilenler büyük oranda çıkmış gibi. Yalnız son fotolar ters ışıkta atmışsınıız. Işık arkadan geliyor. Telefon ve ışık aynı yönde, karşıdan gelecek şekilde atarsanız daha anlaşılır olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Resimler ters ışık ama süreç olumlu tabi çizgi o biraz iyi durmuyor
Global Moderator

Sehsade14

• Yeni üye
  • *
Saçları Kısaltıp Dediğiniz Açıda Resim Çektim

sackavurma

• Full Member
Süreç çok iyi.

Sehsade14

• Yeni üye
  • *
Herkese Hayırlı Günler Arkadaşlar 5 aylık süreci geride bıraktık son 1 ayda inanılmaz artış oldu şu anda süreçten oldukça memnunum

salvo

• Full Member
  • Tevekkül
Gelişim gayet güzel olmuş. Ön hat daha güzel yapılabilirdi ama siz beğeniyorsanız sorun yok :) güle güle tarayın

KcH®

• Jr. Member
  • **
Bügün 2 aylık süreçi bitirdim son durum bu şekilde sadece bu ara biraz sivilcelenme ve felaket bi tatlı kaşıntı mevcut bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsanız memnun olurum

Kaşıntı durumu bende de oluşuyor tam bu süreçlerdeyim tatlı tatlı kaşınıyor ama 3. aydayım kaşıma yapmak bir zarara meydan vermez değil mi ve bu kaşınmalar ne zaman bitti tam olarak :)

Kapanmanız çok iyi olmuş, umarım daha da çok çıkmaya devam eder. Güle güle kullanın.

Sehsade14

• Yeni üye
  • *
Herkese Hayırlı Günler Şimdiden Herkese İyi Bayramlar Diliyorum Arkadaşlar 6. Ayı Bitidim Çıkışlar Devam Ediyor Durumdan Memnunum

Sehsade14

• Yeni üye
  • *
Ynt: Gold City Hair Acıbadem Ataşehir Hastanesinde Saç Nakli İşlemi
« Yanıtla #27 : 16 Ağustos 2021, 21:00:09 »
Arkadaşlar Merhaba Sağlıklı Günler
Benim İçin Sürecin Sonuna Geldik Çıkışlar Hala Devam Ediyor Bugün İtibari İle 7.Ayı Bitirdik Son Olarak 1. Sene Sonunda Yine Paylaşım Yapıp Konuyuyu Noktalyacagız İnşallah Başta Sitenin Kurucusu Hintel e ve Forumda yardımcı Olan Herkese Teşekkür Ederim Sağolun Varolun Selametle Kalın 🤚🏻

Tarikli21

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 16 Ağustos 2021, 22:56:22 »
Genelde sacin on cigisine laf edilmis ama gayet basarili bir ekim ve on cizgi yapilmis bu ekim 1 sene doldugunda mukemmel olur su anda bile cok iyi bir sonuc alinmis
  • Ekim Tarihi: 18.02.2021

King2019

• Full Member
« Yanıtla #29 : 17 Ağustos 2021, 07:52:43 »
Ense mahfedilmiş çok sık girilmiş ve bütün alım yeri belli hımojennlik diye bişey yok
Dümdüz ön çizgi
Önde 1 parmaklık alan karşıdan bakıldığında seyrek
Sağ ve sol taraf eşit değil
Ama genel olarak güzel deniyor
Bazı kliniklerin  bundan daha iyi sonucuna revize yaptır deniyor
Burada neye göre değerlendirme yapılıyor anlamıyorum

Facebook Twitter Instagram