Gönderen Konu: Finansterid'in Sakal ve Ses Oluşumuna Kalıcı Etkisi  (Okunma sayısı 1827 defa)

athena

• Sr. Member
Ynt: Finansterid'in Sakal ve Ses Oluşumuna Kalıcı Etkisi
« Yanıtla #15 : 21 Ocak 2021, 17:59:11 »
Mental olarak hazır olmadıkça insan isterse 30 yaşında kullanmaya başlasın tabi 21den öncede kullanılmaması daha iyi olur gelişim için o aralıkta saw palmetto xpecia topikal tedaviler olabilir iç rahatlığı için. Gitar çalıyorum sesimi kötü etkilemedi vücut kıllarında azalma yapıyor kesinlikle, sakallarımda bir değişiklik gözlemlemedim zaten seyrek olduğu için olabilir bir miktar yavaşlatıyor gibi şu saatten sonrada vucut olarak fazla gelişmem olmaz diye düşünüyorum zaten 191 84 kiloyum yan etkilerden korkmaktan ziyade yıllardır spor hayatımda vücut geliştirme odaklı yapıyorum sadece artık, sağlıklı beslenmeye gelince otsuz gün geçirmiyorum herşey bağlantılı kendinizi salıp üzüntü stres kötü beslenme rutin olarak yer edinirse hayatınızda yan etki görme ihtimaliniz kaçınılmaz olur. Herkesin hayat kendi hayatı kimse müneccim değil finas kullanayım mı kullanmayayım mı diye can alıcı sorular sormayın arkadaşlar yeri gelmişken de söyliyeyim.
hocam kimseye kullanmalı mıyım diye sormadım zaten. sorum bu yaşlarda kullanıp etki gören var mı. sonuçta herkesin kendi tercihi. tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 21 Ocak 2021, 18:04:39 »
hocam kimseye kullanmalı mıyım diye sormadım zaten. sorum bu yaşlarda kullanıp etki gören var mı. sonuçta herkesin kendi tercihi. tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Siz için söylemedim bende zaten hocam konuşulmuş ilk sayfada da onlara istinaden. Rica ederim.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 21 Ocak 2021, 19:20:57 »

ben 21 yaşındayım 20 lerin başı işte dut kullanıyorum yanetki olarak libido artışı var ki emin ol artışı bildirenler çok çok daha fazla libidom düştü diyenlere göre. yetişkin bir erkekte dht nin o kadar da önemli olduğunu düşünmüyorum. çoğu erkek için saçını döken cildini kötüleştiren ve prostat yapan bir hormon. 21 bence fin için gayet uygun eğer geç ergenliğe girmemişse eskiden 21 yaşında 2 çocuğu oluyormuş insanların .

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 21 Ocak 2021, 19:37:33 »
ben 21 yaşındayım 20 lerin başı işte dut kullanıyorum yanetki olarak libido artışı var ki emin ol artışı bildirenler çok çok daha fazla libidom düştü diyenlere göre. yetişkin bir erkekte dht nin o kadar da önemli olduğunu düşünmüyorum. çoğu erkek için saçını döken cildini kötüleştiren ve prostat yapan bir hormon. 21 bence fin için gayet uygun eğer geç ergenliğe girmemişse eskiden 21 yaşında 2 çocuğu oluyormuş insanların .
sen 22 yasına ne zaman girecen    kacıncı ayda  hep 21 diyorsun  keske biraz daha  fin kullansaydın       DHT yası buyuk erkeklerde dediklerini yapıyor  ama 25 e kadar  bir insanın vazgecemeyecegi kadar degerli bir hormon ama saygı duyuyorum   herturlu seyleri kulanabilirsin  sen hepimizden daha bilinclisin biliyorsundur uygulamak sana kalmıs  bizi ilgilendirmez   bu dutu coktan kullanıyorsun   bana 2 3 aydır demistin 1 yıl olduysa bizi bilgilendir  en ufak yanetkisini bile yazsssana buraya 1  yılda cok belli etmez ama jinekomasti biraz kendini beelli etmeye baslar biraz sende oldumu?
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 20:11:26 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 21 Ocak 2021, 20:47:33 »
hocam zaten fin sonrası testo artışı yüzünden saçlarının zarar gördüğünü ve ayrıca testo düşürmek için de ayrı tedavi uygulayanlar var. dht'nin vucut gelişiminde çok büyük bir rolü var.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 21 Ocak 2021, 20:49:07 »
hocam zaten fin sonrası testo artışı yüzünden saçlarının zarar gördüğünü ve ayrıca testo düşürmek için de ayrı tedavi uygulayanlar var. dht'nin vucut gelişiminde çok büyük bir rolü var.
HELAL SANA ATHENAA mantıklı dusunen bir insansın  ...  cok farklı bir bakıs acısı 
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram