Gönderen Konu: Bu saça ekim yaptırmalı mıyım?  (Okunma sayısı 810 defa)

Uğur bayar

• Yeni üye
  • *
Bu saça ekim yaptırmalı mıyım?
« : 20 Ocak 2021, 11:31:15 »
Herkese merhaba,

25 yaşındayım uzun süredir saçlarım dökülüyor ve son hali resimlerdeki gibi. Donör bölge ve açıklık bu şekilde. Ekim yapılırsa iyi bir sonuç alır mıyım bilemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu saça ekim yaptırmalı mıyım?
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2021, 11:58:28 »
Yapılabilir çizilen alana kadar 2 saç ekimi düşüne bilirsin ilk ekimin sonucuna göre tepe de değerlendirile bilir ama kapanacağını sanmıyorum tepenin daha garanti güzel bir sonuç için.
2 ekiminde geriye doğru sakalıda değerlendire bilirsin.
Global Moderator

Uğur bayar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2021, 12:57:28 »
Yanıtınız için teşekkürler. Anladığım kadarıyla tek seferde kapanmaz ve bunun sebebi de donör bölgenin çok iyi olmaması muhtemelen. Çizgi'ye kadar ekim yaptırıp daha sonra tepe bölgesini sakal ile destekleyip yaptırmak daha iyi mi sonuç verir
Yapılabilir çizilen alana kadar 2 saç ekimi düşüne bilirsin ilk ekimin sonucuna göre tepe de değerlendirile bilir ama kapanacağını sanmıyorum tepenin daha garanti güzel bir sonuç için.
2 ekiminde geriye doğru sakalıda değerlendire bilirsin.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2021, 13:04:45 »
Bence de, Vertex hariç 4.500 greft, Bu konuda tecrübeli olarak yazıyorum, Vertex 2. Planda olmalı, Sonra sakal destekli Ekim yapılabilir.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Uğur bayar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2021, 13:08:58 »
Bence de, Vertex hariç 4.500 greft, Bu konuda tecrübeli olarak yazıyorum, Vertex 2. Planda olmalı, Sonra sakal destekli Ekim yapılabilir.. |-onayisareti-|
4500 greft alındıktan sonra donör çok seyrek olursa bu da canımı sıkar. Belki de seyrek olmaz bilemiyorum açıkçası

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2021, 13:10:27 »
4500 greft alındıktan sonra donör çok seyrek olursa bu da canımı sıkar. Belki de seyrek olmaz bilemiyorum açıkçası

Yani, eskisi gibi olmayacağı zaten kesin, ama istersen, 3.500 ense, 1.000 sakal Alınabilir.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram