Gönderen Konu: SAÇ PLANI ÖNERİSİ-POPÜLER DOKTORLARIN GÜNCEL FİYATLARI-AKLA GELEN İLK SORULAR  (Okunma sayısı 7007 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
serdar gökrem oldukça seyrek ekim yapan birisi özellikle kabuk dökümü sonrası resimlere bakarsan ne demek istediğimi anlarsın ankarada tanıdığım iki arkadaşım ektirdi ama saçları çok seyrek özellikle ön taraf dahada seyrek resmen kafa derisi gözüküyor .
ilhan serdaroğlu nekroz vakaları ile ünlü malesef ekimleri çok kanlı bitiyor ,melike külahçı transmed modası geçmiş bir yer şimdilerde kimse memnun değil ve tercih edilmiyor diye biliyorum.bana kalırsa forumdaki konuları incele biraz kendine zaman ayır ekim sonuçlarına göre kendine benzer açıklıları incele ona göre karar ver.

Katılmıyorum iletinize çok başarılı sonuçları da var olumsuz da her doktorun ya da merkezin olduğu gibi geniş açıklıklarda gayet başarılı olan bir doktor Serdar gökrem keza dar alanlarda da

İlhan serdaroğlu da her doktorun olduğu gibi olumsuz sonuçları olabilir başarılı sonuçları da var

Ama konu açanlara o kötü bu kötü buna gitme buna git tarzında iletiler doğru değil

Konular ortada başarılısı da başarısızı da açar bakar herkes kararını verir
Biz burada doktor ekimci kötülemiyoruz ekimleri yorumluyoruz.

Burada bilir kişi gibi o kötü bu kötü bu iyi olmaz

100 lerce merdiven altı ekimci var insanlar onlara mı gitsin

Konular ekimler var bakar insanlar bakıyor zaten

Santa33

• Jr. Member
  • **
serdar gökrem oldukça seyrek ekim yapan birisi özellikle kabuk dökümü sonrası resimlere bakarsan ne demek istediğimi anlarsın ankarada tanıdığım iki arkadaşım ektirdi ama saçları çok seyrek özellikle ön taraf dahada seyrek resmen kafa derisi gözüküyor .
ilhan serdaroğlu nekroz vakaları ile ünlü malesef ekimleri çok kanlı bitiyor ,melike külahçı transmed modası geçmiş bir yer şimdilerde kimse memnun değil ve tercih edilmiyor diye biliyorum.bana kalırsa forumdaki konuları incele biraz kendine zaman ayır ekim sonuçlarına göre kendine benzer açıklıları incele ona göre karar ver.

kaçırmışım yorumu, teşekkürler dönüş için, detaylı araştırmanın tam ortasındayım  :-\ bu arada öneriniz varsa da duymak isterim ister özelden isterseniz buradan.
  • Yaşınız 28

Santa33

• Jr. Member
  • **
Asmed size ekerim dediyse ilk düşünebilirsiniz tabi maddi olarak sizi çok zorlamayacak ise zorlanırsanız büçenize göre araştırın asmed tamamen kapatmaz tepe hizzasına kadar eker size
Ama şu mu bu mu derseniz o olmaz buna siz karar vereceksiniz
Hakan hoca nın ekimleri de gayet güzel gidiyor.

evet biraz zorlayacak maalesef, aslında şu mu bu mu diye sorudan özellikle kaçınmak istemiştim ama en sonunda insan, şöyle iki kürsüde karşılıklı oturuyormuşçasına samimi vereceği cevabı da merak ediyor insanların sanırım  :)  kaçınarak araştırmaya devam edeceğim  |-onayisareti-|
  • Yaşınız 28

Santa33

• Jr. Member
  • **
Araştırma biçiminiz çok doğru. Açtığınız konunun içeriği ve gelen cevaplar hem sizin için hem de ekim yaptırmayı düşünen kararsız kimseler için çok faydalı olmuş. Bu yüzden sizi tebrik ederim.

Bence araştırmaya devam edin, kararınızı o şekilde verin. Sevgili nofear’in ve Hintell’in yorum ve önerilerini dikkate almanızı öneririm. Bahsettiğiniz merkezler hakkında kısa ve öz cevaplar vermişler.

teşekkür ediyorum ben de dönüşünüz için, dikkate alacağım, sağlıklı günler diliyorum  :)
  • Yaşınız 28

Santa33

• Jr. Member
  • **
Konu cok guzel olmus tebrikler👏
Dusunenlerede isik tutar ,
Anladigim kadariyla sizde 20 civari butce ayirmisiniz.
Gonul benimde asmeden yana ama butce zorluyor🙄

öncelikle teşekkürler ve o emoji telefondan girince mi çıktı ortaya, pc de yok sanki  :)
Konumuza gelecek olursak, evet o civar bile aslında yüksek sayılır benim için,yani üst-orta sınıfa ait değilse insan, ama biz de yaşamayı denemeliyiz değil mi istediğimiz şekilde :) açıkçası asmed zor görünüyor umarım sağlıklı bir şekilde ektirir ve atlatırız süreci   |-onayisareti-| eğer senin de araştırdığın ve buraya da sorabilirsin dediğin bir yer varsa yazabilirsin, sağlıklı günler :)
  • Yaşınız 28

Orhan Köken

• Yeni üye
  • *
Evet telefondan giriyorum ben cok fazla.emoji var 😂🤨🌚😬👏🙏

Ben halen firsat buldukca arastiriyorum ,
Bide suan benim saclar sanki donemsel dökulme var arada yuzde 10 azalip cogaliyor sanki ,
Asmed cok hosuma gitmeye basladi , 3200 3400 kok demis. 30 bin civari tutuyor 🙄
20 felan olsa dusunmucem buda beni asiyor biraz.
1 kere olsun tam olsun istiyorum aslinda.
Edindim tecrubeye gore sanirim 1 el.parmaklarini kadar secim yapilcak yer var.
Asmedi ayirirsak digerlerinin fiyat ortalamasi birbirine yakin 🙄 cok kararsiz kaliyorum. . Benim durum bu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
acelen yok araştır dostum
Global Moderator

Santa33

• Jr. Member
  • **
Evet telefondan giriyorum ben cok fazla.emoji var 😂🤨🌚😬👏🙏

Ben halen firsat buldukca arastiriyorum ,
Bide suan benim saclar sanki donemsel dökulme var arada yuzde 10 azalip cogaliyor sanki ,
Asmed cok hosuma gitmeye basladi , 3200 3400 kok demis. 30 bin civari tutuyor 🙄
20 felan olsa dusunmucem buda beni asiyor biraz.
1 kere olsun tam olsun istiyorum aslinda.
Edindim tecrubeye gore sanirim 1 el.parmaklarini kadar secim yapilcak yer var.
Asmedi ayirirsak digerlerinin fiyat ortalamasi birbirine yakin 🙄 cok kararsiz kaliyorum. . Benim durum bu.

valla ne yalan söyleyeyim ben bu duruma getirmek için ektireceğim :D  seninse güzel bir ekimle baya baya iyi olur kanımca. şanslı olduğumuz nokta; ülke olarak saç ekimi konusunda güzel bir sevideyiz, şanssız olduğumuz nokta da ücretler tabi. ama başaracağız iyi bir ekimi inanıyorum :)
  • Yaşınız 28

Santa33

• Jr. Member
  • **
acelen yok araştır dostum

eyvallah haklısınız,araştırmaktayım, acele edip pişman olmak istemem.
  • Yaşınız 28

Boogeyman

• Sr. Member
Hakan Doğanay olanilir biraz zorlasan  kur 7 sabit greft başi 1 euro kalem tekniğini kullaniyor 2 güne yayar greftlerin ekimini yanliz senin ekimin 2 ekim ister çok pahalı dersen hakan hocanın ekibi var onların ekiplerini takip et ben takip ediyorum iyi gidiyorlar yari yarıya düşer
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Hakan Doğanay olanilir biraz zorlasan  kur 7 sabit greft başi 1 euro kalem tekniğini kullaniyor 2 güne yayar greftlerin ekimini yanliz senin ekimin 2 ekim ister çok pahalı dersen hakan hocanın ekibi var onların ekiplerini takip et ben takip ediyorum iyi gidiyorlar yari yarıya düşer
Ben Antalyadayım hakan hoca baya tuzlu sürekli ekibi var diye yazılıyo ama bu ekibi nerde firma isimleri ne özellikle Antalya için bilgi verirseniz sevinirim.
  • Ekim Tarihi: .
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Boogeyman

• Sr. Member
Ekibi zaten yanında olan kişiler devamlı bildiğim kadarıyla her iddialı klinik 2 yada 3 seçenek sunuyor maddi olarak hakanbeyin yanında ekimler de bulunan insanlar hakan beyde zaten git onla görüş demiyor onlara kefil sanirim bir arkadaş burdan paylaşmıştı ekibine yaptirdi başarılı ben yönlendirme yapmayayım sen istediğin kafan aldığı yere yaptir forumda zaten bulamazsan hiçbir yerde bulamazsın...kolay gelsin
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Santa33

• Jr. Member
  • **

evet ekibi bana da iyi görünüyor, düşünmekteyim, teşekkürler cevap için.

Ben Antalyadayım hakan hoca baya tuzlu sürekli ekibi var diye yazılıyo ama bu ekibi nerde firma isimleri ne özellikle Antalya için bilgi verirseniz sevinirim.

ekibi de ahd kliniğe dahil sanırım, isim isim araştırmadım henüz, dendiği gibi forumda bilgi olmalı.
  • Yaşınız 28

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yaşın itibari ile zaten kayıpların devam edecek.
Tek ekimde kapattık diyenden uzaklaşarak kaç.
2 kerede ekiyor olman doktorun uzunu 2 kere görüyor olmanı. Dışında çok çok fazla avantajı var.
Tercih saydıkların arasından yapılacak ise
-mümkünse Koray
Degil ise serdar gökrem... bu tip ileti kellikler için biçilmiş kaftan. Sık ekmez ektiği çıkar enseyi yormaz keseyide..

Santa33

• Jr. Member
  • **
Yaşın itibari ile zaten kayıpların devam edecek.
Tek ekimde kapattık diyenden uzaklaşarak kaç.
2 kerede ekiyor olman doktorun uzunu 2 kere görüyor olmanı. Dışında çok çok fazla avantajı var.
Tercih saydıkların arasından yapılacak ise
-mümkünse Koray
Degil ise serdar gökrem... bu tip ileti kellikler için biçilmiş kaftan. Sık ekmez ektiği çıkar enseyi yormaz keseyide..

serdar görkem'in sık ekmemesi avantaj mı, bana da iki ekim olarak plan yapması ve ücreti uygun gelmişti ama burada olumsuz yorumlar gelince çıkardım sanki listeden, özellikle sıralı ekim eleştirisi yapılıyor sanırım, ki o da eleştiri olmamalı aslında, stil gibi daha çok. koray hocamsa tek seferde 5000-5500 arası önerdi, bu yüzden kafam biraz karıştı diyebilirim. ancak sizin liste dışı öneriniz varsa elbette paylaşabilirsiniz, teşekkürler dönüş için
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram