Gönderen Konu: SAÇ PLANI ÖNERİSİ-POPÜLER DOKTORLARIN GÜNCEL FİYATLARI-AKLA GELEN İLK SORULAR  (Okunma sayısı 6999 defa)

Santa33

• Jr. Member
  • **
Merhaba forum, merhaba dostlar;

Yaşım 28 ,nickimden de tahmin edileceği üzere Mersinde yaşıyorum  :) konumuza gelecek olursak ise saçlarım ince, açılmamsa çok, paramsa yok; o zaman neyi bekliyoruz ki diyip ekim kararı verdim ve yardımınıza ihtiyacım var! :) Müsait olduğunuz bir anda kendi görüşünüzü ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.  Öncelikle fiyatları aşırı uçuk olan merkezleri eleyerek başladığım ekim merkezi tercihimde son olarak aşağıdakilerde karar kıldım.

* doç.dr. Serdar Görkem  -3000*2 greft      -10500 her seans- manuel fue (8 ay arayla iki ekim)
* Serkan Aygın(hair tran) -4500 greft         -10 bin fue, 12 bin dhi
* opr.dr.İlhan Serdaroğlu -3500,3900 greft  -15 bin- motorlu fue
* dr.Melike Külahçı          - Max greft           -18 bin- motorlu fue
* dr. Sibel Ulusan            - 3500,4500 greft -2000 euro- teknik daha sonra kararlaştırılacak(sibel hanım kanal açılımı ve planda,ekim ekipte ise)
* dr. Hakan Doğanay       -4500 greft          - 27 bin(ekibi yaparsa 14 bin)- manuel fue

Sorularıma gelecek olursak;

1) Ekimi ikiye bölmenin doktoru ikinci kez görmek dışındaki yararları nelerdir ve sizce benim operasyon için gerekli mi?
2) Sizce benim dökülmeme hangi ekim merkezi daha uygun ve siz olsanız ücreti de dahil edince hangisini tercih ederdiniz?
3) Saçlı deriye ekim olacağı için  sizce motorlu fue mi, manuel fue mi yoksa dhi mi daha uygun olur? (terimler de yanlışlık varsa düzeltebilirsiniz  :D )

Yapılan her yorumun, bir saç teliniz olmasını diliyorum, sevgiler, saygılar  :)

Santa33

• Jr. Member
  • **
Resimler için;
  • Yaşınız 28

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çizdiğin alana kadar saç ekimi düşünün  2 ekim. 1 ekim size yeterli olmaya bilir tepeye girmeyin melike hanım hariç diğer ekimcilerin konusunu inceleyim karar verin
Global Moderator

Santa33

• Jr. Member
  • **
2 ekimi de sadece serdar hoca önerdi, çok kararsız kaldım bu yüzden, peki sizce 6 bin greftlere çıkmak mantıklı şu süreç için, yoksa 4 bin küsur yaptırıp, gelecek yıllarda ihtiyaç halinde revize mi yaptırmalıyım? çok teşekkürler cevap için
  • Yaşınız 28

okanokay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
kesinlikle 2 ekim halinde yaptır en azından hepsini birden riske atma ya ektireceğin yerde sonuç olumsuz olursa  en azından  greftler arkada dursun ha ekitiğin yer baktın iyi sonuç aldın 2 ekiminde orda yaparsın
  • Ekim Tarihi: 2017
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4017
  • Yaşınız 34
  • Medikal Tedavi 8 AY FİNANSTERİD
2017 asmed
4017 greft

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
2 ekimi de sadece serdar hoca önerdi, çok kararsız kaldım bu yüzden, peki sizce 6 bin greftlere çıkmak mantıklı şu süreç için, yoksa 4 bin küsur yaptırıp, gelecek yıllarda ihtiyaç halinde revize mi yaptırmalıyım? çok teşekkürler cevap için

4000 greft ile çizgiğim alana kadar daha sonra aynı bölgeye revize 1 sene sonra

aynı sınırlara 2 ayrı ekim kısaca

tek ekimle zor
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba forum, merhaba dostlar;

Yaşım 28 ,nickimden de tahmin edileceği üzere Mersinde yaşıyorum  :) konumuza gelecek olursak ise saçlarım ince, açılmamsa çok, paramsa yok; o zaman neyi bekliyoruz ki diyip ekim kararı verdim ve yardımınıza ihtiyacım var! :) Müsait olduğunuz bir anda kendi görüşünüzü ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.  Öncelikle fiyatları aşırı uçuk olan merkezleri eleyerek başladığım ekim merkezi tercihimde son olarak aşağıdakilerde karar kıldım.

* doç.dr. Serdar Görkem  -3000*2 greft      -10500 her seans- manuel fue (8 ay arayla iki ekim)
* Serkan Aygın(hair tran) -4500 greft         -10 bin fue, 12 bin dhi
* opr.dr.İlhan Serdaroğlu -3500,3900 greft  -15 bin- motorlu fue
* dr.Melike Külahçı          - Max greft           -18 bin- motorlu fue
* dr. Sibel Ulusan            - 3500,4500 greft -2000 euro- teknik daha sonra kararlaştırılacak(sibel hanım kanal açılımı ve planda,ekim ekipte ise)
* dr. Hakan Doğanay       -4500 greft          - 27 bin(ekibi yaparsa 14 bin)- manuel fue

Sorularıma gelecek olursak;

1) Ekimi ikiye bölmenin doktoru ikinci kez görmek dışındaki yararları nelerdir ve sizce benim operasyon için gerekli mi?
2) Sizce benim dökülmeme hangi ekim merkezi daha uygun ve siz olsanız ücreti de dahil edince hangisini tercih ederdiniz?
3) Saçlı deriye ekim olacağı için  sizce motorlu fue mi, manuel fue mi yoksa dhi mi daha uygun olur? (terimler de yanlışlık varsa düzeltebilirsiniz  :D )

Yapılan her yorumun, bir saç teliniz olmasını diliyorum, sevgiler, saygılar  :)

Serdar gokrem ; manuel alım ve alımı kendi yapması avantaj.  Ülkemizde manuel alım yapan butce dostu hoca . Ekimi ekibi yapıyor ve adam herkese 2 Ekim öneriyor . Cok sık ekmiyor . Genel olarak begendigim bir ekimci . Bende gidip gorusecegim . En büyük sorunu sıralı Ekim . Nadir nekrozları var.

Serkan aygın forumda cokca konusu var. İyi işlerii de var revizyon olan işlerii de fazla . Fiyat uygun

Ilhan Serdaroğlu micromotor alıyor ve kendisi alıyor . Plastik cerrah . Ekimleri ön cizgi gerisi seyrek oluyor ve genelde aynı tip on cizgisi var. Micromotoru en iyi kullananlardan . Doktor olmayan kişilerin 10-15 istediği ortamda fiyat makul .Nekroz vakaları var geçmişte.

Melike kulahcı hiç tanımıyorum .

Size gelince donor saglam duruyor . 2 Ekim öneririm.  On ve orta , 2.ekime tepe ve ön revizyon .
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 23:14:27 Gönderen: nofear114 »
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Santa33

• Jr. Member
  • **
4000 greft ile çizgiğim alana kadar daha sonra aynı bölgeye revize 1 sene sonra

aynı sınırlara 2 ayrı ekim kısaca

tek ekimle zor

teşekkürler hocam net bilgilendirme için
  • Yaşınız 28

Santa33

• Jr. Member
  • **

Serdar gokrem ; manuel alım ve alımı kendi yapması avantaj.  Ülkemizde manuel alım yapan butce dostu hoca . Ekimi ekibi yapıyor ve adam herkese 2 Ekim öneriyor . Cok sık ekmiyor . Genel olarak begendigim bir ekimci . Bende gidip gorusecegim . En büyük sorunu sıralı Ekim .

Serkan aygın forumda cokca konusu var. İyi işlerii de var revizyon olan işlerii de fazla . Fiyat uygun

Ilhan Serdaroğlu manuel alıyor ve kendisi alıyor . Plastik cerrah . Ekimleri ön cizgi gerisi seyrek oluyor ve genelde aynı tip on cizgisi var. Micromotoru en iyi kullananlardan . Doktor olmayan kişilerin 10-15 istediği ortamda fiyat makul .

Melike kulahcı hiç tanımıyorum .

Size gelince donor saglam duruyor . 2 Ekim öneririm.  On ve orta , 2.ekime tepe ve ön revizyon .

resmen yoluma ışık oldun, çok sağol detaylı cevap için :)  ancak bir şeyi daha merak ediyorum, serdar görkem nezdinde sorunu sıralı ekim derken neyi kastettin?
ve sen de araştırma içinde isen ister özelden ister buradan önerin varsa duymak isterim
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 23:07:41 Gönderen: Hintell »
  • Yaşınız 28

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
serdar gökrem oldukça seyrek ekim yapan birisi özellikle kabuk dökümü sonrası resimlere bakarsan ne demek istediğimi anlarsın ankarada tanıdığım iki arkadaşım ektirdi ama saçları çok seyrek özellikle ön taraf dahada seyrek resmen kafa derisi gözüküyor .
ilhan serdaroğlu nekroz vakaları ile ünlü malesef ekimleri çok kanlı bitiyor ,melike külahçı transmed modası geçmiş bir yer şimdilerde kimse memnun değil ve tercih edilmiyor diye biliyorum.bana kalırsa forumdaki konuları incele biraz kendine zaman ayır ekim sonuçlarına göre kendine benzer açıklıları incele ona göre karar ver.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
resmen yoluma ışık oldun, çok sağol detaylı cevap için :)  ancak bir şeyi daha merak ediyorum, serdar görkem nezdinde sorunu sıralı ekim derken neyi kastettin?
ve sen de araştırma içinde isen ister özelden ister buradan önerin varsa duymak isterim

Hocam sıralı Ekim konuları incelersen görebilirsin greftleri asker gibi diziiyorlar. Hakkını yemeyelim serdar hoca nw6-7 hastası çok bu sebeple seyrek ekiyor. Sendeki donorle açıklığın az olsa sık eker.

Hocam Serdar gökrem gibi profesyonelce greft alan ve ekimi çok iyi ve sık yapan yerler zaten 1.5 - 2.5 euro arası çalışıyor.

Asmedde kampanya sürüyorsa orayla da bir görüş. Bir ara 6 TL idi ekibin ekimi. 24.000 verir ilk ekimi yaparsın.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Santa33

• Jr. Member
  • **

Hocam sıralı Ekim konuları incelersen görebilirsin greftleri asker gibi diziiyorlar. Hakkını yemeyelim serdar hoca nw6-7 hastası çok bu sebeple seyrek ekiyor. Sendeki donorle açıklığın az olsa sık eker.

Hocam Serdar gökrem gibi profesyonelce greft alan ve ekimi çok iyi ve sık yapan yerler zaten 1.5 - 2.5 euro arası çalışıyor.

Asmedde kampanya sürüyorsa orayla da bir görüş. Bir ara 6 TL idi ekibin ekimi. 24.000 verir ilk ekimi yaparsın.

Evet inceledim ve dediğiniz gibi sıralı ekimi çok. benim saç tipime göre de pek ekim göremedim, dediğiniz gibi genelde 6-7 seviyesinde  :-\  ASMED ile de görüştüm tabi ki, ancak 5000-5500 greft planlandı tek seferde. kur sabit, ekimi ekip yapsa bile 45 binlere geliyor ve tek sefer de yapılması, buradaki çoğunluğun iki ekim demesi beni biraz düşündürdü. özgür beyle de ve daha birçokları ile de görüştüm, ancak iki ekim diye planlayan sadece serdar hoca idi. Ama hintell kafamı açtı, 4500+1000 civarı da iki ekim planlanabilir daha sonrasında. peki sizce hakan doğanay'ın ekibi mi yoksa borca girip tek seferde 5 binle ASMED mi mantıklı olur  :-\ 
detaylar da boğulmaya başladım araştırdıkça, en sonunda kafam atıcak mersinde bi yere yaptırıp; burada revize başlığı açıcam diye korkuyorum valla  ;D :'(
  • Yaşınız 28

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Asmed size ekerim dediyse ilk düşünebilirsiniz tabi maddi olarak sizi çok zorlamayacak ise zorlanırsanız büçenize göre araştırın asmed tamamen kapatmaz tepe hizzasına kadar eker size
Ama şu mu bu mu derseniz o olmaz buna siz karar vereceksiniz
Hakan hoca nın ekimleri de gayet güzel gidiyor.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2021, 12:28:52 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

mahlas

• Sr. Member
Araştırma biçiminiz çok doğru. Açtığınız konunun içeriği ve gelen cevaplar hem sizin için hem de ekim yaptırmayı düşünen kararsız kimseler için çok faydalı olmuş. Bu yüzden sizi tebrik ederim.

Bence araştırmaya devam edin, kararınızı o şekilde verin. Sevgili nofear’in ve Hintell’in yorum ve önerilerini dikkate almanızı öneririm. Bahsettiğiniz merkezler hakkında kısa ve öz cevaplar vermişler.

Orhan Köken

• Yeni üye
  • *
Konu cok guzel olmus tebrikler👏
Dusunenlerede isik tutar ,
Anladigim kadariyla sizde 20 civari butce ayirmisiniz.
Gonul benimde asmeden yana ama butce zorluyor🙄

Facebook Twitter Instagram