Saç Ekimi Sonuçları
Tepe vertex için tek yapman gereken zix.ya da miracle kullan,yok ben büyük kumar oynayacağım yan etki önemli değil saçlar yukarı p..ipi aşağı olsa da olur diyorsan tabiki finas.
finasterid kullanan adama pipi aşağı deyip içinde doğum kontrol hapı ve çok güçlü antiandrojenler içeren miracleyi öneriyorsun , dalga geçiyorsun heralde. sen fin kullanmaya devam et
kardeşim birçok konuda bana yardımcı oldun seni severim bilgili birisin . sence gelişim nasıl ? İşaretlediğim yerde hala ince saç var grimsi onlar kalınlaşır mı ? Sen olsan bu saça minoxil kullanır mıydın ? Soru yağmuruna tuttum ama senin tavsiyelerin önemli
bence çok iyi gelişim sadece daha çok zamana ihtiyacın var, finden max verimi al ondan sonra duruma göre minoksil alırsın
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak Finasterid benim tepe bolgemi tam olarak kapatır mı ? İşaretlediğim bölge biraz olsun daha kararır mı ? Gün ışığında bi şikayetim yok ancak ışık altında çok hafif bi seyreklik belli oluyor . Çok şükür gelişimden memnunum ama insanoğlu nankör hep daha iyisini istiyor . Aşağıya bugün çektiğim ve yaklaşık 50 gün önce çektiğim fotoğrafları koyacağım gelişim açısından . Ve bu saça siz olsanız minox kullanır miydiniz ?
Minoxidile şu aşamada kesinlikle bulaşma hem zahmet olacak hemde maddi açıdan zarar. Finasterid tepeni çok daha iyi hale getirecek emin ol. Forumu ihmal etme güncellemelere devam et. Merak ettiğim bir konusun
hangi aşamada bulaşacak nw 4-5 olduğunda mı?
Şu anda finasterid başlayalı kısa bir süre oldu. Finasteridden ne kadar verim aldığına bakar. 12-18 ay sonunda eğer tatmin olmazsa minoxidil o zaman başlar.
min gibi en etkili tedaviyi antiandrojenle desteklerse max verimi alır. üstelik min ve finin çalışma mekanizması farklıdır. benim tavsiyem min gibi bir etkenle antiandrojeni yürütmek en mantıklısı.