Gönderen Konu: Tedavi önerisi  (Okunma sayısı 9315 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Tedavi önerisi
« Yanıtla #45 : 15 Mart 2021, 22:05:14 »
Herkese iyi akşamlar dostlar bugün finasterid kullanmamın 55. Günü . İlk başladığım gün fotoğraf çekmiştim bugünde çektim aynı açı aynı ışıkta biraz biraz belli etmeye başladığını gördüm fotoğraflardan finasteridin , finasteridden fayda alacağım gibime geliyor peki finasteridden maximum etkiyi ne zaman görürüm ? Yakın zamanda before after atarım kalın sağlıcakla

1 yıl max verim

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 15 Mart 2021, 22:12:02 »
1 yıl max verim
reis peki ben yaklaşık 2 ayda bile fark gördüm saçlarımda 1 sene kullansam ergenlikteki saçıma döner miyim 😀

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 15 Mart 2021, 22:50:49 »
reis peki ben yaklaşık 2 ayda bile fark gördüm saçlarımda 1 sene kullansam ergenlikteki saçıma döner miyim 😀

Öyleyle bişi olsa fırça gibi saçlarımız olurdu : )

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 15 Mart 2021, 23:01:36 »

çok şanslı isen evet ama ben yine de 3 5 sene kullanımın daha iyi olduğunu gördüm çünkü redditte 3 senede fayda görmeyen ama daha sonra fayda gören kişiler var dht yi hep düşük tutmamız lazım belki de zamanla artan östrojen saçları düzeltecektir

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 15 Mart 2021, 23:04:29 »
Öyleyle bişi olsa fırça gibi saçlarımız olurdu : )
bi umut işte ama iki ayda bile saç çıkmış hissi verdi bana yani kapaticilik anlamında

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 15 Mart 2021, 23:06:55 »
çok şanslı isen evet ama ben yine de 3 5 sene kullanımın daha iyi olduğunu gördüm çünkü redditte 3 senede fayda görmeyen ama daha sonra fayda gören kişiler var dht yi hep düşük tutmamız lazım belki de zamanla artan östrojen saçları düzeltecektir
inşallah başkan ben iki ayda bile farkı hissettim saçlarımın rengi koyulasti , dökülme durdu , saç çıkmış hissi oluştu kapaticilik anlaminda yani inşallah böyle devam eder

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 19 Mart 2021, 20:18:32 »
İki aylık before after yapmak istedim yorumlarınızı bekliyorum yan etki şu anda Allah'a şükür sıfır ,  fotoğraflar yoğun ışık altında aynı açıda aynı kamera ile çekilmiştir ilk fotoğraf başladığım gün ikincisi bugün . Biraz daha kapansa yeterli ileride duruma göre iki günde bir yada günlük 0.5 mg gecicem

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 19 Mart 2021, 20:25:02 »
İki aylık before after yapmak istedim yorumlarınızı bekliyorum yan etki şu anda Allah'a şükür sıfır ,  fotoğraflar yoğun ışık altında aynı açıda aynı kamera ile çekilmiştir ilk fotoğraf başladığım gün ikincisi bugün . Biraz daha kapansa yeterli ileride duruma göre iki günde bir yada günlük 0.5 mg gecicem

Hocam 2 aylık süreç için gayet iyi saçlarında bir kalınlaşma var olumlu gidiyor finden başka ne kullanıyorsun yanında
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 19 Mart 2021, 20:31:59 »
Hocam 2 aylık süreç için gayet iyi saçlarında bir kalınlaşma var olumlu gidiyor finden başka ne kullanıyorsun yanında
kerozan 5+5 P ( saw Palmetto içermeyeni ) masaj la beraber dermarollerde yapıyordum ama ikiside sıktı bıraktım sadece finasterid ve kerozan devam ediyorum
« Son Düzenleme: 20 Mart 2021, 09:16:42 Gönderen: Subzero »

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 19 Mart 2021, 20:34:14 »
kerozan 5+5 P saw Palmetto içermeyeni yani , masaj la beraber dermarollerde yapıyordum ama ikiside sıktı bıraktım sadece finasterid ve kerozan devam ediyorum

Valla maşallah diyelim sürecin güzel ilerliyor ama masaj dermarolleri bırakma bence benide çok sıkıyo yaparken sürekli her duştan sonra ama faydasınıda hissettiriyor
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 19 Mart 2021, 20:40:27 »
Valla maşallah diyelim sürecin güzel ilerliyor ama masaj dermarolleri bırakma bence benide çok sıkıyo yaparken sürekli her duştan sonra ama faydasınıda hissettiriyor
dostum dermarollerden mecbur vazgecicem askerlik var bir ay sonra askerde finasterid ve masaj devam ederim büyük ihtimal , askerden sonraya da ön bölgeye ekim için randevu aldım Serkan ayginda inşallah istediğimiz saçlara kavuşuruz hepimiz

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 19 Mart 2021, 20:46:43 »
dostum dermarollerden mecbur vazgecicem askerlik var bir ay sonra askerde finasterid ve masaj devam ederim büyük ihtimal , askerden sonraya da ön bölgeye ekim için randevu aldım Serkan ayginda inşallah istediğimiz saçlara kavuşuruz hepimiz

İnşallah diyelim herşey gönlünce olur umarım
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 19 Mart 2021, 21:21:52 »
İnşallah diyelim herşey gönlünce olur umarım
inşallah dostum

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 19 Mart 2021, 22:19:17 »
Ne dersiniz arkadaşlar vertex biraz daha kapanır mı

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 21 Mart 2021, 22:40:40 »
62. Gün biraz önce çektim ve sanki 60. Gün fotoğrafına göre biraz daha fark var gibi geldi bana inşallah tamamen kapanacak tepe 😊

Facebook Twitter Instagram