Gönderen Konu: Tedavi önerisi  (Okunma sayısı 9331 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Tedavi önerisi
« Yanıtla #31 : 14 Şubat 2021, 12:53:00 »
niye ki

onun yerine imzamdaki özleri kullan

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 14 Şubat 2021, 16:30:04 »
onun yerine imzamdaki özleri kullan
reis ben onları bulana kadar askerliğim gelir ya sağol yinede , priorin kullanicam iki ay bakalım

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 14 Şubat 2021, 17:30:25 »
reis ben onları bulana kadar askerliğim gelir ya sağol yinede , priorin kullanicam iki ay bakalım

her aktarda var

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 14 Şubat 2021, 19:00:01 »
her aktarda var
priorin hakkında ne düşünüyorsun ya da onun yerine vitamin olarak ne olabilir ?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 14 Şubat 2021, 19:06:54 »
priorin hakkında ne düşünüyorsun ya da onun yerine vitamin olarak ne olabilir ?

takviye önermiyorum neden eksiklik yaşadığınızı düşünüyorsunuz ki genetik dökülüyor saçınız eksiklikten kaynaklı değil özler yeterli olur

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 14 Şubat 2021, 19:42:46 »
takviye önermiyorum neden eksiklik yaşadığınızı düşünüyorsunuz ki genetik dökülüyor saçınız eksiklikten kaynaklı değil özler yeterli olur
reis peki günde 15-20 dakika masaj birde haftada bir dermaroller dökülmeye ve saçın kalınlaşmasına katkı sağlar mı

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 14 Şubat 2021, 19:49:56 »
reis peki günde 15-20 dakika masaj birde haftada bir dermaroller dökülmeye ve saçın kalınlaşmasına katkı sağlar mı

evet en azından zararı olmaz

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 25 Şubat 2021, 21:52:31 »
Arkadaşlar hepinize tekrardan merhaba finasteridin yanına hep priorin ya da biotin kullanicam diyorum ama eczaneden alacak fırsatım olmadı yoğun bir zamandan geçiyorum , finasteridde bugün 38 . günüm yan etki olayı yok , neyse yaklaşık 2 ay sonra askere gidicem askerden önce bi before after yaparım , şu ana kadar gözlemlediğim ilk bir hafta saçlarımın dökülmesi stabil seyretti bir haftadan sonra yakasik 20 gün şiddetli dökülmem oldu , yaklaşık 10 gündür de dökülmem baya azaldı , bugün saçımın tepesini fotoğraf çektim finasterid kullanmadan önceki fotoğraf ile kiyasladim çok bir fark yok ancak saçlarımın rengi koyulasmis olduğunu anladım herhalde ise yaramaya yavaştan başladı elimi tepe bölgesinde gezdirdigimde saçlarım daha bi kanlı canlı gibi . inşallah iki ay sonra askere gitmeden güzel bi before after aticam sizlere

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 25 Şubat 2021, 21:56:01 »
Arkadaşlar hepinize tekrardan merhaba finasteridin yanına hep priorin ya da biotin kullanicam diyorum ama eczaneden alacak fırsatım olmadı yoğun bir zamandan geçiyorum , finasteridde bugün 38 . günüm yan etki olayı yok , neyse yaklaşık 2 ay sonra askere gidicem askerden önce bi before after yaparım , şu ana kadar gözlemlediğim ilk bir hafta saçlarımın dökülmesi stabil seyretti bir haftadan sonra yakasik 20 gün şiddetli dökülmem oldu , yaklaşık 10 gündür de dökülmem baya azaldı , bugün saçımın tepesini fotoğraf çektim finasterid kullanmadan önceki fotoğraf ile kiyasladim çok bir fark yok ancak saçlarımın rengi koyulasmis olduğunu anladım herhalde ise yaramaya yavaştan başladı elimi tepe bölgesinde gezdirdigimde saçlarım daha bi kanlı canlı gibi . inşallah iki ay sonra askere gitmeden güzel bi before after aticam sizlere
bu arada askerden sonra da Serkan ayginda randevu aldım Eda hanımdan rica ettim 16 kasıma yazdı normalde Kasım randevusu için ağustos ta iletişime geçebilirsiniz dedi bende ağustosta asker olucam askerden gelince bir ay sonra da işe başlayacağım o bir aylık süreçte ekim yaptirmak istiyorum dedim sogolsun kırmadı . Aslında Asuman hanımı da çok düşündüm ön çizgi yi çok estetik çizmesi ekimlerinin sıklığı vs. ancak Serkan hocanın  planlamalarına ve ekimlerinin arkasında durarak en ufak problemde bile revize ediyor olmaları beni Serkan hocaya çekti 
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2021, 22:20:11 Gönderen: Subzero »

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 02 Mart 2021, 14:27:53 »
Arkadaşlar bugün itibari ile askere gidene kadar ( yaklaşık 50 gün ) finasteridin yanına kerozan 5+5 P saw Palmetto içermeyen gıda takviyesinede başladım beslenmem yakasik 1 aydır o kadar düzensiz ki saçlarımın etkilendiğini düşünüyorum bende komplex bi vitamin kullanayım dedim ne düşünüyorsunuz kerozan hakkında ?  Tedavim ; kerozan 5+5 P + finasterid + konazol şampuan + haftada bir dermaroller + günde 10-15 dakika masaj iyi bir tedavi sayılır mı şu anda tedavim ?

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 02 Mart 2021, 17:04:13 »
Yorum yok mu hüloğğğ

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 02 Mart 2021, 18:50:05 »
 finasterid hoşuma gitti beslenmen duzensizse takviye alman iyi olmuş
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 02 Mart 2021, 19:27:46 »
finasterid hoşuma gitti beslenmen duzensizse takviye alman iyi olmuş
hemde nasıl düzensiz , en basit tırnaklarımın geç uzamasindan ve afedersiniz kabız oldugumdan anladım bu durumu

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 15 Mart 2021, 21:23:07 »
Herkese iyi akşamlar dostlar bugün finasterid kullanmamın 55. Günü . İlk başladığım gün fotoğraf çekmiştim bugünde çektim aynı açı aynı ışıkta biraz biraz belli etmeye başladığını gördüm fotoğraflardan finasteridin , finasteridden fayda alacağım gibime geliyor peki finasteridden maximum etkiyi ne zaman görürüm ? Yakın zamanda before after atarım kalın sağlıcakla

Facebook Twitter Instagram