Gönderen Konu: Tedavi önerisi  (Okunma sayısı 9325 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Tedavi önerisi
« Yanıtla #15 : 23 Ocak 2021, 20:13:32 »
Finasteridde bugün 6. günüm , yan etki yok , psikolojik mı bilmiyorum ama dökülmem agresif değildi zaten biraz önce lavaboda tarakla saçımı taradım 13 tel döküldü önceden 20 25 leri buluyordu , 6. günde dökülmeye bir faydası olur mu sizce ben mi boşuna seviniyorum 😀

Ben direkt ilaca bağlamam tabi, ama güzel haber. Umarım 3-5 aya güzel sonuç alırsın.

uzak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 23 Ocak 2021, 20:16:29 »
Spectral.F7 revita shampuani bilenler bilir o firmanin bir urunu ben nanoxidil iceren bir  urunu kullandim elime saclar gelmeye basladi ve yagli gibi geldi o
ama bu  spectral.f7 su bazli birsey basimda bir rahatlatma yaratiyor ve nedense o yagli kafa derisini yok ediyor ben memnun kaldim
eger stress bazli dökulmeniz varsa öneririm hemen etki ediyor zaten aylarca beklemeye gerek kalmiyor.
saygilar

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 23 Ocak 2021, 20:24:44 »
Ben direkt ilaca bağlamam tabi, ama güzel haber. Umarım 3-5 aya güzel sonuç alırsın.
inşallah abi yan etki yaşamadan 3-4 yıl korurum tepeyi

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 31 Ocak 2021, 20:14:06 »
Finasteridde bugün 2. Haftam meni sıvılaşması hariç yan etki yok , dökülmem sanki 2-3 gündür normalden fazla gibi genelde dökülen saçlarda ince , dökülen ince saçların yerine daha kalını çıkar mı yoksa finasterid mevcut ince saçları direk dökmeden mi kalinlastirir

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 31 Ocak 2021, 20:20:52 »
Finasteridde bugün 2. Haftam meni sıvılaşması hariç yan etki yok , dökülmem sanki 2-3 gündür normalden fazla gibi genelde dökülen saçlarda ince , dökülen ince saçların yerine daha kalını çıkar mı yoksa finasterid mevcut saçı direk dökmeden mi kalinlastirir

Saç kuvvetlenecekse, kalınlaşacaksa, önce dökülmesi gerekir. Kök, daha kalın saç teli çıkarabilmesi için, öncekinden bir kurtulması gerekir yani.

Haaa, eğer saç üretmeye devaö edecek mi etmeyecekmi bilemezsin. Tedaviye ve gözleme devam etmelisin

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 31 Ocak 2021, 20:26:53 »
Saç kuvvetlenecekse, kalınlaşacaksa, önce dökülmesi gerekir. Kök, daha kalın saç teli çıkarabilmesi için, öncekinden bir kurtulması gerekir yani.

Haaa, eğer saç üretmeye devaö edecek mi etmeyecekmi bilemezsin. Tedaviye ve gözleme devam etmelisin
inşallah sağlıksız ince saçların yerine daha  kalını gelirde mevcut saçlardan da olmayız

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 31 Ocak 2021, 21:03:33 »
Finasterid kullanipta fayda gören varsa bilgilendirebilir mi arkadaşlar dökülme belli bir süre devam edip sonradan daha kalın saçlar mı geldi yoksa direk mevcut saçları kalınlaştırdı mı

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 31 Ocak 2021, 21:10:11 »
ilk başta dökülme olabilir ya da olmayabilir kişiden kişiye değişir

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 31 Ocak 2021, 21:34:30 »
Dökülme olur özellikle normal saçlardan daha kısa ve inceler yani minyatür dediğimiz saçlar bende de oldu korkma herşey yolunda.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 31 Ocak 2021, 21:46:34 »
Dökülme olur özellikle normal saçlardan daha kısa ve inceler yani minyatür dediğimiz saçlar bende de oldu korkma herşey yolunda.
dökülme ne zaman kesilmişti dostum sende birde finasteridden faydayı ne kadar sürede gördün açıklayabilir misin

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 31 Ocak 2021, 23:06:14 »
dökülme ne zaman kesilmişti dostum sende birde finasteridden faydayı ne kadar sürede gördün açıklayabilir misin
Bu dökülmeler kesilmedi oluyo rutin olarak duşta, kafamı yıkarken felan birde şampuanlamayı şu silikon masajlı zamazingoyla  yapıyorum ondan olabilir. Daha önemlisi eskiden sağlıklı saçlar yoğunlukta görürdüm onlar tektük artık aralarında. İkinci ay sonunda net birşey olmasada henüz, saçlarımı daha kanlı canlı hissediyorum diyebilirim. Kirpi gibi olmuş saçların diyor uzun zamandır görmeyen arkadaşlarım beni. Bunda 7-8 aydır yapıyor olduğum masajında faydası vardır diyebilirim yabana atamam. Sağlıklı beslenmemde yoktu bir sene öncesinde şuan olduğu kadar. Yan etki ağrı bile hissetmedim şuan herşey yolunda sporda yapıyorum. Son olarakta dökülmelere takılma saçın geriye gidip gitmemesi önemli boşuna yorma psikolojini hayırlı akşamlar.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 01 Şubat 2021, 21:44:27 »
Hocam finasteride başladıktan 1 ay sonra filan inanılmaz bir saç dökülmesi oldu bende. Hayatımda bu kadar döküldüğünü hatırlamıyorum hatta, banyoda saçımı şampuanladıktan sonra elime baktığımda neredeyse full saçtı abartmıyorum ve aşırı korkmuştum hatta foruma da yazdım bu normal mi diye evet başlarda dökülme olabilir sonradan azalacaktır dediler. Dedikleri gibi de oldu son 2-3 gündür saçım neredeyse dökülmüyor. Bugün 2 gün aradan sonra saçımı yıkadım normalde elime 30-40 tel gelirdi bugün 10-15 tel maximum gelmiştir. Bu çok mutlu etti beni umarım böyle devam eder.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 01 Şubat 2021, 22:11:13 »
Hocam finasteride başladıktan 1 ay sonra filan inanılmaz bir saç dökülmesi oldu bende. Hayatımda bu kadar döküldüğünü hatırlamıyorum hatta, banyoda saçımı şampuanladıktan sonra elime baktığımda neredeyse full saçtı abartmıyorum ve aşırı korkmuştum hatta foruma da yazdım bu normal mi diye evet başlarda dökülme olabilir sonradan azalacaktır dediler. Dedikleri gibi de oldu son 2-3 gündür saçım neredeyse dökülmüyor. Bugün 2 gün aradan sonra saçımı yıkadım normalde elime 30-40 tel gelirdi bugün 10-15 tel maximum gelmiştir. Bu çok mutlu etti beni umarım böyle devam eder.
inşallah dostum ,  dökülen incelerin yerine daha kalınları gelir finasteride başlamadan önce bu kadar dökülmüyordu saçım

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 14 Şubat 2021, 10:04:06 »
Hepinize merhaba
Finasteridde 28. günüm , iki haftadır düzenli masaja başladım ve haftada 1 dermaroller kullanmaya başlayacağım , finasteridin yanına priorin düşünüyorum hafta içi alıp kullanma düşüncesindeyim . Fin+masaj+dermaroller+priorin şeklinde iki ay devam edeceğim zaten iki aydan sonra askerliğim var , askerde sadece finasterid ve masaj devam edecegim . Doğru bir yol mu izliyorum sizce ? finasterid de yan etki hiç yok böyle giderse 3-4 yil kullanabilirim

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 14 Şubat 2021, 11:14:48 »
Hepinize merhaba
Finasteridde 28. günüm , iki haftadır düzenli masaja başladım ve haftada 1 dermaroller kullanmaya başlayacağım , finasteridin yanına priorin düşünüyorum hafta içi alıp kullanma düşüncesindeyim . Fin+masaj+dermaroller+priorin şeklinde iki ay devam edeceğim zaten iki aydan sonra askerliğim var , askerde sadece finasterid ve masaj devam edecegim . Doğru bir yol mu izliyorum sizce ? finasterid de yan etki hiç yok böyle giderse 3-4 yil kullanabilirim

priorin almana ferek yok

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Facebook Twitter Instagram