Gönderen Konu: Tedavi önerisi  (Okunma sayısı 9285 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Tedavi önerisi
« Yanıtla #90 : 06 Mayıs 2021, 14:55:29 »
Tepe vertex için tek yapman gereken zix.ya da miracle kullan,yok ben büyük kumar oynayacağım yan etki önemli değil saçlar yukarı p..ipi aşağı olsa da olur diyorsan tabiki finas.

finasterid kullanan adama pipi aşağı deyip içinde doğum kontrol hapı ve çok güçlü antiandrojenler içeren miracleyi öneriyorsun , dalga geçiyorsun heralde.  sen fin kullanmaya devam et

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 06 Mayıs 2021, 15:04:34 »
finasterid kullanan adama pipi aşağı deyip içinde doğum kontrol hapı ve çok güçlü antiandrojenler içeren miracleyi öneriyorsun , dalga geçiyorsun heralde.  sen fin kullanmaya devam et
kardeşim birçok konuda bana yardımcı oldun seni severim bilgili birisin . sence gelişim nasıl ? İşaretlediğim yerde hala ince saç var grimsi onlar kalınlaşır mı ? Sen olsan bu saça minoxil kullanır mıydın ? Soru yağmuruna tuttum ama senin tavsiyelerin önemli

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 06 Mayıs 2021, 15:05:53 »
Tepe vertex için tek yapman gereken zix.ya da miracle kullan,yok ben büyük kumar oynayacağım yan etki önemli değil saçlar yukarı p..ipi aşağı olsa da olur diyorsan tabiki finas.
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2021, 01:50:35 Gönderen: Subzero »

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 06 Mayıs 2021, 15:18:16 »
kardeşim birçok konuda bana yardımcı oldun seni severim bilgili birisin . sence gelişim nasıl ? İşaretlediğim yerde hala ince saç var grimsi onlar kalınlaşır mı ? Sen olsan bu saça minoxil kullanır mıydın ? Soru yağmuruna tuttum ama senin tavsiyelerin önemli

bence çok iyi gelişim sadece daha çok zamana ihtiyacın var,  finden max verimi al ondan sonra duruma göre minoksil alırsın

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #94 : 06 Mayıs 2021, 15:47:17 »
Emin ol finas.tan daha masumdur,tavsiye vereceksen adam gibi ver ben büyük ihtimalle yaşayacağı yan etkileri söyledim,isteyen istediğini kullanır,daha da masumunu istiyorsa zix kullanır,sağlıkçı olduğum için söylüyorum buradaki konular genellikle zaten fin.dut.bilinen ve konuşulan başka etken madde yok sizin aklınızda,alternatif daha faydalı ne tedaviler var.
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 06 Mayıs 2021, 16:26:57 »
bence çok iyi gelişim sadece daha çok zamana ihtiyacın var,  finden max verimi al ondan sonra duruma göre minoksil alırsın
askerden gelince kasım ayinda saç ektirecegim ön bölgeye ektirdikten 6 ay sonrasına kadar finasterid kullanmaya devam edicem sonrasında baktım tepe hala tatmin etmedi beni finasteridin yanına ya evocapil sprey ya da minoxil ekleyeceğim

Refik Mayisoglu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 07 Mayıs 2021, 19:26:51 »
Arkadaşlar eger ekim veya finansterid destekli bir tedavi yöntemine başlayacaksınız öncelikle size tavsiyem kan değerlerinizin olması gereken seviyelere getirmelisiniz. Çünkü saçlarımız kanimizdaki vitaminler amino asitler ekstratlar vb den beslenirler bu yüzden tedavi öncesi en az bir kaç ay öncesinde saçınızın ihtiyaç duyduğu besin değerlerini kaninizda yeterince bulundurmalısınız ki saçlarınız sağlıklı bir şekilde gelişebilsin ve uzasın. Bunun için bağırsak floramizinda çok önemi vardir. Kullanacağınız besinsel takviyelerin kanımıza geçebilmesi için güçlü bir bağırsak floramizin olması gerekir bunun için iyi bir probiyotik kullanmalısınız NBL olabilir iyi bir probiyotik. Ayrıca yemek aralarında iyi bir saç vitamini kullanmalısınız xpecia yada Vanner yada perfectil  olabilir ben içerik olarak zengin olan vanner i seçtim. Malum gdo lu ürünlerle beslenmek zorunda kaldığımız sürece biz o vitamin degerlerine ulaşmamız mümkün değil malesef. Düzenli olarak 2-3 ay bu şekilde degerleriniz olmasi gerek  seviyekere ulasinca ekim veya diger tedavileri baslamanizi öneririm. Ayrica tedavi suresince saçınızı besleyecek bu düzeni asla bırakmayın ki mutlu bir son ile bitirebilseniz sürecinizi :) İyi tedaviler dilerim...

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 07 Mayıs 2021, 19:40:19 »
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak
Finasterid benim tepe bolgemi tam olarak kapatır mı ? İşaretlediğim bölge biraz olsun daha kararır mı ? Gün ışığında bi şikayetim yok ancak ışık altında çok hafif bi seyreklik belli oluyor . Çok şükür gelişimden memnunum ama insanoğlu nankör hep daha iyisini istiyor . Aşağıya bugün çektiğim ve yaklaşık 50 gün önce çektiğim fotoğrafları koyacağım gelişim açısından . Ve bu saça siz olsanız minox kullanır miydiniz ?
Minoxidile şu aşamada kesinlikle bulaşma hem zahmet olacak hemde maddi açıdan zarar. Finasterid tepeni çok daha iyi hale getirecek emin ol. Forumu ihmal etme güncellemelere devam et. Merak ettiğim bir konusun :)

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #98 : 07 Mayıs 2021, 20:23:11 »
Minoxidile şu aşamada kesinlikle bulaşma hem zahmet olacak hemde maddi açıdan zarar. Finasterid tepeni çok daha iyi hale getirecek emin ol. Forumu ihmal etme güncellemelere devam et. Merak ettiğim bir konusun :)
hangi aşamada bulaşacak nw 4-5 olduğunda mı?

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 07 Mayıs 2021, 20:54:16 »
sağol dostum tavsiyelerin için , finasteride başlamadan önce sana da sorular sormuştum cevaplamıştın sende bi güzel , dediğin gibi umarım daha da iyi olur , 12 gün sonra askere gidiyorum , artık ne kadar güncelleyebilirsem
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2021, 21:04:22 Gönderen: Subzero »

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 08 Mayıs 2021, 00:26:27 »
hangi aşamada bulaşacak nw 4-5 olduğunda mı?
Şu anda finasterid başlayalı kısa bir süre oldu. Finasteridden ne kadar verim aldığına bakar. 12-18 ay sonunda eğer tatmin olmazsa minoxidil o zaman başlar.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #101 : 08 Mayıs 2021, 00:37:14 »
Şu anda finasterid başlayalı kısa bir süre oldu. Finasteridden ne kadar verim aldığına bakar. 12-18 ay sonunda eğer tatmin olmazsa minoxidil o zaman başlar.
min gibi en etkili tedaviyi antiandrojenle desteklerse max verimi alır. üstelik min ve finin çalışma mekanizması farklıdır. benim tavsiyem min gibi bir etkenle antiandrojeni yürütmek en mantıklısı.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 08 Mayıs 2021, 01:17:23 »
min gibi en etkili tedaviyi antiandrojenle desteklerse max verimi alır. üstelik min ve finin çalışma mekanizması farklıdır. benim tavsiyem min gibi bir etkenle antiandrojeni yürütmek en mantıklısı.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2021, 14:03:40 Gönderen: Subzero »

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 10 Mayıs 2021, 21:08:55 »
Güncel foto
İşten askerlik için çıktığım için birde yasaklar olduğu için forumda öncekine göre fazla vakit geçiriyorum dolayısıyla güncel foto sık sık atıyorum , 10 gün sonra 4 ay bitecek

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 19 Eylül 2021, 16:33:18 »
Uzun bir aradan sonra selam dostlar askerliği daha bitiremedim ama son 50 gün kaldı , finasterid kullanmaya baslayali yaklaşık 8 ay oldu son durum bu şekilde , 16 Kasım'da da Serkan aygın da randevum var saç ekimi için

Facebook Twitter Instagram