Gönderen Konu: Tedavi önerisi  (Okunma sayısı 9283 defa)

Keyfedeger

• Yeni üye
  • *
Ynt: Tedavi önerisi
« Yanıtla #75 : 05 Mayıs 2021, 05:02:54 »
Kesinlikle. Saç derisi yumuşak olacak yanlar nasılsa aynı şekilde kireçlenme önemli atlamayın onu
Bende 2.5-3yıl kullandım minoxidil i artık bırakıcam yaklasık son 6 aydır kademeli olarak azalttım iyice
Artık etki etmediğini düşündüğüm için.
Ve finansterid e başlamayı düşünüyorum. Proscar ı 4 e bölüp kullanıcam.
Ayrıca sizin şu kireçlenme olayına kafam takıldı. Benim dökülme şakaklarda ve oralar bildiğiniz taş gibi ama saçlarımın oldugu yerler yumusak deriye sahip.
Gerçektende dökülme sebebi kireçlenmedende olabilirmi. Bunu daha önce hiç duymamıstım.
Ve belirttiğiniz alet ile yararmı bunun dısında şert deriye sahip şakaklar için önerebileceğiniz baska yöntem varmı.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 05 Mayıs 2021, 06:30:35 »
Bende 2.5-3yıl kullandım minoxidil i artık bırakıcam yaklasık son 6 aydır kademeli olarak azalttım iyice
Artık etki etmediğini düşündüğüm için.
Ve finansterid e başlamayı düşünüyorum. Proscar ı 4 e bölüp kullanıcam.
Ayrıca sizin şu kireçlenme olayına kafam takıldı. Benim dökülme şakaklarda ve oralar bildiğiniz taş gibi ama saçlarımın oldugu yerler yumusak deriye sahip.
Gerçektende dökülme sebebi kireçlenmedende olabilirmi. Bunu daha önce hiç duymamıstım.
Ve belirttiğiniz alet ile yararmı bunun dısında şert deriye sahip şakaklar için önerebileceğiniz baska yöntem varmı.
Valla hocam bilemiyorum da bana kelleiğin esas sebebi kireçlenme gibi geliyor. Benim saç dökülmem yaş 27 giib başladı. 27 ye kadar saç dökmeyen dht neden 27 den sonra dökmeye başladı? Sanıyorum  kireçlenme yavaş yavaş ilerliyor biz farkına varamadan. .ocak ayında başladım ilk masaja en sert yerler ön ve verteksti, en seyrek yerler de ön ve verteks. Scalpın yumuşaması ile saçlarda bi canlanma oldu hiç uzamazdı önler uzamaya başladı mesela. Deneyip görecez üst tarafı en az yanlar kadar esneyene kadar devam edecm bu işe.sonuç hüsran da olabilir tabi  :D hüsran olursa saç ektiririm beton gibi deriye ektirmek yerine kanlı canlı saç derisine Ekim yapmak başarı oranını artırır en azından yine boşa gitmez emekler :D Masaj aleti baya işe yarıyo deneyin derim kaybedecek hiç bişey yok zaten ucuz bişey. 20 gün oldu net bişey diyemem tabi de scalp ciddi anlamda yumuşadı. İlerde belli olur.
Dermastamp kullanırken önceden pek acı olmazdı şimdi bayağı acıma var kanlanma da pek  olmuyodu şimdiye oranla.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 05 Mayıs 2021, 09:23:13 »
Masaj olayını kafaya koydum günlük 20-30 dakika yapmayı düşünüyorum faydası olur mu kireçlenmeye ? Birde magnezyum omega3 falan yararlı olabileceği yazıyor forumda

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 05 Mayıs 2021, 11:20:14 »
Arkadaşlar dün akşam birde bugün sabah baya sağlam masaj yaptım saçıma , masaj yaptıktan sonra saçımı taradım normalde dökülme yok gibi bişeydi finasterid kullandığım için ama masajdan sonra 10-15 tel döküldü hem sabah hem akşam , normal mi sizce bu durum ? Dökülen saçlar kısa kısa ince saçlardı

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #79 : 05 Mayıs 2021, 11:48:56 »
Masaj olayını kafaya koydum günlük 20-30 dakika yapmayı düşünüyorum faydası olur mu kireçlenmeye ? Birde magnezyum omega3 falan yararlı olabileceği yazıyor forumda
Hocam zix losyon işini görür kendin bile hazırlayabilirsin,%90 tip1 ve tip2 yi blokluyor 5ar enzimini inhibe ediyor.
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 05 Mayıs 2021, 12:15:51 »
Hocam zix losyon işini görür kendin bile hazırlayabilirsin,%90 tip1 ve tip2 yi blokluyor 5ar enzimini inhibe ediyor.
dostum ilk defa duyuyorum bu zix losyonu , %90 tıp1 tip2 bloklama tehlikeli değil mi ?

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #81 : 05 Mayıs 2021, 13:05:50 »
dostum ilk defa duyuyorum bu zix losyonu , %90 tıp1 tip2 bloklama tehlikeli değil mi ?
Vücutta hali hazırda olan şeyleri alıyorsun zaten b6 çinko gibi,vücudun tanımadığı ve reaksiyon gösterebileceği dut.yada fin.almıyorsun sonuçta deneyip görebilirsin
  • Yaşınız 31

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #82 : 05 Mayıs 2021, 13:11:29 »
Vücutta hali hazırda olan şeyleri alıyorsun zaten b6 çinko gibi,vücudun tanımadığı ve reaksiyon gösterebileceği dut.yada fin.almıyorsun sonuçta deneyip görebilirsin
vücut taniyorda hocam 90 engellerse bile duttan farkı yok bence yan etki yapabilir

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #83 : 05 Mayıs 2021, 13:19:03 »
vücut taniyorda hocam 90 engellerse bile duttan farkı yok bence yan etki yapabilir
Zix.in çalışma mekanizması dut.ve fin.den çok farklı uzun yıllar yan etkisiz kullanmak istiyorsan tabikide zix.
olayı şöyle özetleyeyim sana pgd2 ve 5-ar enzimini inhibe etmek görevi sadece bu fin.ve dut.yan etkileri saptanmıyor,ben ne zamandır yabancı forumlardan ve diğer kaynaklardan araştırdığım ve kullananları gözlemlediğim bu yönde saç dökülmesini durdurması mevcutu koruması 10yılda 1nw gerileme oluyor sürekli kullananlarda bu da insanoğlu için yeterlidir,bende araştırmalarım doğrultusunda zix.tedavisine geçeceğim yakın zamanda,,yapımı basit ve ekonomik ayrıca
  • Yaşınız 31

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 05 Mayıs 2021, 14:36:26 »
Zix.in çalışma mekanizması dut.ve fin.den çok farklı uzun yıllar yan etkisiz kullanmak istiyorsan tabikide zix.
olayı şöyle özetleyeyim sana pgd2 ve 5-ar enzimini inhibe etmek görevi sadece bu fin.ve dut.yan etkileri saptanmıyor,ben ne zamandır yabancı forumlardan ve diğer kaynaklardan araştırdığım ve kullananları gözlemlediğim bu yönde saç dökülmesini durdurması mevcutu koruması 10yılda 1nw gerileme oluyor sürekli kullananlarda bu da insanoğlu için yeterlidir,bende araştırmalarım doğrultusunda zix.tedavisine geçeceğim yakın zamanda,,yapımı basit ve ekonomik ayrıca
nasıl hazirlaniyormus bu zix bilgin var mı ?

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #85 : 05 Mayıs 2021, 14:50:17 »
nasıl hazirlaniyormus bu zix bilgin var mı ?
YouTube de yada google’de homemade zix topical diye aratabilirsiniz
  • Yaşınız 31

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 05 Mayıs 2021, 15:26:45 »
Arkadaşlar tepeyi biraz daha gozetleyecegim duruma göre de evocapil ya da hairforte sprey kullanmayı düşünüyorum forumda hairforte ve evocapil sprey ile tepede güzel sonuc alanlar var
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2021, 17:52:19 Gönderen: Subzero »

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 06 Mayıs 2021, 13:50:36 »
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak
Finasterid benim tepe bolgemi tam olarak kapatır mı ? İşaretlediğim bölge biraz olsun daha kararır mı ? Gün ışığında bi şikayetim yok ancak ışık altında çok hafif bi seyreklik belli oluyor . Çok şükür gelişimden memnunum ama insanoğlu nankör hep daha iyisini istiyor . Aşağıya bugün çektiğim ve yaklaşık 50 gün önce çektiğim fotoğrafları koyacağım gelişim açısından . Ve bu saça siz olsanız minox kullanır miydiniz ?

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 06 Mayıs 2021, 13:51:24 »
Bu da 50 gün öncesi

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #89 : 06 Mayıs 2021, 14:42:53 »
Bu da 50 gün öncesi
Tepe vertex için tek yapman gereken zix.ya da miracle kullan,yok ben büyük kumar oynayacağım yan etki önemli değil saçlar yukarı p..ipi aşağı olsa da olur diyorsan tabiki finas.
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram