Gönderen Konu: Sakal, vücut kılları  (Okunma sayısı 3797 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Sakal, vücut kılları
« Yanıtla #15 : 19 Ocak 2021, 15:47:53 »
Xpecia ilk 3 ay iki tane iç, sonra duruma göre azaltıp 1 kullanırsın. Bana kalırsa çok agresif bir dökülmen olmaz yakın zamanlarda. Ama bilemeyiz sonuçta.

Daha önceki mesajlarına baktım eskisi gibi şekil almadığını söylemişsin. Bunlar ilk sinyaller, bu aşamada al önlemini. Sakal gelişimine ben de takılıyordum eskiden. Ama saç daha önemli boşver sakalı er geç çıkar.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 19 Ocak 2021, 15:49:56 »
hahahaha shop abi evet keske boyle olsa ama cizgisi vs hersey ayni sadece siyah degil :((   kizlar sakalli daha cok seviyormus 😂
  Evet sakalda sactan sonra erkegin en onemli aksesuarı sen yine ne olur ne olmaz xpecia at 2 tane gunde ....    sakal cıkar rahat olll jilete vur bol bol  zaten sakalsız sana yakısıyor ....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #17 : 19 Ocak 2021, 15:57:28 »
Xpecia ilk 3 ay iki tane iç, sonra duruma göre azaltıp 1 kullanırsın. Bana kalırsa çok agresif bir dökülmen olmaz yakın zamanlarda. Ama bilemeyiz sonuçta.

Daha önceki mesajlarına baktım eskisi gibi şekil almadığını söylemişsin. Bunlar ilk sinyaller, bu aşamada al önlemini. Sakal gelişimine ben de takılıyordum eskiden. Ama saç daha önemli boşver sakalı er geç çıkar.
haklisin abi insan kel olucam psikolojisine girince boyle oluyo bari kel olucaksam sakalim olsunda bi tarz yapim kendime 😂😂
  • Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #18 : 19 Ocak 2021, 16:01:40 »
  Evet sakalda sactan sonra erkegin en onemli aksesuarı sen yine ne olur ne olmaz xpecia at 2 tane gunde ....    sakal cıkar rahat olll jilete vur bol bol  zaten sakalsız sana yakısıyor ....
bu xpeciayi sabah aksam mi alacagim abi aydinlatir misin biraz? suanda dermaroller yapiyom arada sirada sampuan restorex kullanıyom cok kotu yapıyor kurutuyor sacimi sanki sacim yagliyken daha iyi hissediyorum bioxcin forteye gecicem sampuandan beklentim yok pek  dustada masaj yapiyom 2-3 dakika tedaviye extra biseyler eklemek istiyorum. saca dolgunluk hacim vericek bi sey varsa benim icin cok iyi olur varmi oyle bisey
  • Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #19 : 19 Ocak 2021, 16:03:56 »

saclarima vigo ile sekil veriyordum artik korkuyorum vigo ile baski yapinca saclar bi tik fazla dökülüyor uzun saclar dökülse bile insan psikolojik rahatsiz oluyor abi bide hacimlendiremiyorum saci
  • Yaşınız 19

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 19 Ocak 2021, 16:04:55 »
bu xpeciayi sabah aksam mi alacagim abi aydinlatir misin biraz? suanda dermaroller yapiyom arada sirada sampuan restorex kullanıyom cok kotu yapıyor kurutuyor sacimi sanki sacim yagliyken daha iyi hissediyorum bioxcin forteye gecicem sampuandan beklentim yok pek  dustada masaj yapiyom 2-3 dakika tedaviye extra biseyler eklemek istiyorum. saca dolgunluk hacim vericek bi sey varsa benim icin cok iyi olur varmi oyle bisey
  forte kullanacaksan sarımsaklı olannını kulllan  evet sen  2 tane attt     gun icinde ikisini aynı andada atabilirsinnn      sorun yok ben senin olumsuz bir elektrikle yuklemek istemiyorum yani negatif etkilemek istemiyorum ama bu sac a bu ilacı kullanmazsan sacın  23 e yakın aynen abin gibi dokulecekkk  baban abin ve sen hepiniz birbirinize benziyorsunuz sendede cıkar AGA  bu yuzden xpecia gunde 2 kez al....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #21 : 19 Ocak 2021, 16:09:39 »
  forte kullanacaksan sarımsaklı olannını kulllan  evet sen  2 tane attt     gun icinde ikisini aynı andada atabilirsinnn      sorun yok ben senin olumsuz bir elektrikle yuklemek istemiyorum yani negatif etkilemek istemiyorum ama bu sac a bu ilacı kullanmazsan sacın  23 e yakın aynen abin gibi dokulecekkk  baban abin ve sen hepiniz birbirinize benziyorsunuz sendede cıkar AGA  bu yuzden xpecia gunde 2 kez al....

abim gibi olacagimi sanmiyorum cunku babamin eski esinden. babamda dayisina cekmis yani anne tarafina insallah bana gecmemistir 😂 belirtiler onu gösteriyor ama yinede dedigin gibi kullanmam gerekiyor. bu ilaci ne kadar süre kullanayim abi
  • Yaşınız 19

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 19 Ocak 2021, 16:12:13 »
abim gibi olacagimi sanmiyorum cunku babamin eski esinden. babamda dayisina cekmis yani anne tarafina insallah bana gecmemistir 😂 belirtiler onu gösteriyor ama yinede dedigin gibi kullanmam gerekiyor. bu ilaci ne kadar süre kullanayim abi
23 e kadar kullan sorun yokkk    bak sana boyle soyliyeyyeim bu gen hangi tarafta varsa  cocukları etkileniyor  baba taraıfıda boyle anne tarafıdaaa  bu yuzden kullan sen 23 yasında bırakırsın o zaman gel bakarız.... baska carelere
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #23 : 24 Ocak 2021, 13:11:23 »
23 e kadar kullan sorun yokkk    bak sana boyle soyliyeyyeim bu gen hangi tarafta varsa  cocukları etkileniyor  baba taraıfıda boyle anne tarafıdaaa  bu yuzden kullan sen 23 yasında bırakırsın o zaman gel bakarız.... baska carelere

abi ön çizgimin altlarnda saclar cikiyor sanirim bak
  • Yaşınız 19

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 24 Ocak 2021, 13:14:36 »
abi ön çizgimin altlarnda saclar cikiyor sanirim bak
Kardesim yas aralıgında sacların nereden seyrelmisse  ilac tedavisinde cıkması mumkun  cunku senin sac kokleri olmemis uyku fazında olmesi icin boyle en dusuk 5 yıl gecmesi lazım belkide 10 yıl  cıkar stres yapma yeter  bitkisel sampuanlar kullan  xpecia kullan gunde en az 1 tane
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #25 : 24 Ocak 2021, 13:57:39 »
Kardesim yas aralıgında sacların nereden seyrelmisse  ilac tedavisinde cıkması mumkun  cunku senin sac kokleri olmemis uyku fazında olmesi icin boyle en dusuk 5 yıl gecmesi lazım belkide 10 yıl  cıkar stres yapma yeter  bitkisel sampuanlar kullan  xpecia kullan gunde en az 1 tane

abi 3 sene önce saçımı kestirirken video cektim o zamanda sakaklarm acikmis xpecia bana cok fazla geliyor 2 günde 1 alıyorum yan etkisi daha olmadi. olmaz diyede düsünüyorum cunku recetede 11 yasindan buyuklere verilebilir diyor. ayrica vitamin bunlar yani yan etkisi olmaz diye dusunuyorum
  • Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #26 : 24 Ocak 2021, 13:59:12 »
bioxcin aldim abi cok iyi geldi kepek oluyodu artk yok kepek saclarimida yumusatti
  • Yaşınız 19

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 24 Ocak 2021, 15:53:36 »
bioxcin aldim abi cok iyi geldi kepek oluyodu artk yok kepek saclarimida yumusatti
sarımsaklı olanını alsaydın  neden cunku aynen kafein gibi uyarıcı etkisi varrr sen biirsin xpecia agır geliyorsa  nasıl istiyorsan oyle at yanına bir tanede vitamin komplexi all mesela perfectil yada baskası haftada en fazla 2 tane at sana yeterli
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #28 : 24 Ocak 2021, 18:20:15 »
sarımsaklı olanını alsaydın  neden cunku aynen kafein gibi uyarıcı etkisi varrr sen biirsin xpecia agır geliyorsa  nasıl istiyorsan oyle at yanına bir tanede vitamin komplexi all mesela perfectil yada baskası haftada en fazla 2 tane at sana yeterli

abi sarımsaklı olanı yoktu  alamadım onun disinda  vitamin eksikligim yok olsada yedigim seylerden aliyorum biraz fzla yemek yiyom da :D
  • Yaşınız 19

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 20 Mart 2021, 12:38:37 »
Hocam kemikli bir yüze kesinlikle baby face çok yakışıyor . Size de yakışmış kizlar genelde böyle sever .
Benim yaşım 20 . 15 yaşında çıkmaya başladı çene ve favorilere tuylenme oldu tek tük . Hala son halini almadi ama %85 i çıkmış sanırım ..
Birde sakallar dalgalı kıvırcık 2-3 cm den fazla da uzamiyor isid militanı gibi gozukuyorum .
İşin kötü tarafı umarım göğüs ile boyun sakalları birlesmez en korkugum şey 😀😀
Sakal uzatayim diyorum 2 no ile kesiyorum her yeri mecbur boyun bölgesini jiletle alıyorum . Tamamen jiletle alayım desem sakalları bu sefer de yüzüm zımpara kağıdı oluyor 😀😀

Erkeklerde bir yazıda okumuştum 22 ye kadar sakal çıkıyormus .
Bir rivayete göre de sarımsak ise yariuormus ama bilemeyeceğim

Facebook Twitter Instagram