Başarılı sonuçlarımız ve en önemlisi de benim kendi sonucumdan dolayı kendimi ispatlamaya gerek yok ama durumu olmayan birisinin saçını ekmek konusunda varım..ulaşırsa bana seve seve yardımcı olurum
Merhabalar, Sevgili Güven Baba Hocam Konunuzu okudum, Saçlarınızda Çok Güzel Olmuş, Forumdan Bu arkadaşımız Ekim yaptırmıştı, Ancak Maddi manevi Ve Psikolojik Çok büyük Sorunlar Yaşadı Ve Hala Yaşıyor, Konusunun Linki Burda..
Kullanıcı Adı;
"Güzel Günler Göreceğiz"
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13330.0 Son Yorumundanda Bi Parça buraya Yazıyorum;
Güzel Günler Göreceğiz;
"Hatta şu konuda yardımı olan olursa da sevinirim
Kaliteli Ekim merkezleri ile biri vasitasıyla ya da forum vasıtasıyla görüşebilmek..
Biliyorsunuz kimse yoğurdum ekşi demiyor ve önünü arkasını düşünmeden yaparız sorun olmaz diyor ama sonrasında insan çilesini kendisi çekiyor,
Son olarak bir merkezi arayıp fotoğraflarını attığımda bana o bölgelerde kanlanma testi yapmamız gerekiyor dedi . Bu konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.."
Yani sizin Samimiyetinize İnandım, ve Bu arkadaşın Durumu, Forum olarak Bizi Olumsuz etkileyip Üzdü Diyebilirim, Ve Yardım konusundaki Düşüncelerinizi Okudum, Kendisine Belki Yardımcı Olabilirsiniz Bu konuda, Ve Zaten Kendisi Çok sabırlı Mütavazi Ve düzgün Bir Arkadaş, Zaten Sonrasında Konusunu Burada Paylaşıp Vefa borcunu Ödeyeceğinden Eminim..
(^_^)