Merhabalar,
Öncelikle yaptığınız iş iyidir ya da kötüdür. Buna bir şey diyemem. Operasyonlarınızın örneklerini baştan sonra inceleme şansım olmadı. Bu durum sadece benim için değil buradaki herkes için geçerli.
Sizi rahatsız eden eleştirilerin sebebi de yaptığınız işin kalitesiyle ilgili eleştiriler değil. Cümlelerinizde o kadar jenerik ifadelerde bulunuyorsunuz ki yazdıklarınız, sloganlarınız, söylemleriniz buradaki hiç kimseye inandırıcı gelmiyor. Forumdaki insanların büyük bir çoğunluğu dün saç ektirmeye karar vermiş insanlar değil, tam tersi uzun yıllardır saç ekimiyle ilgili internette veriler toplayan, dersine çalışan insanlar. Tam da bu nedenden dolayı sizin söylemleriniz inandırıcı gelmemenin yanı sıra buradaki insanları bir miktar irite ediyor.
Buradaki sert ve bence biraz da amacını aşan eleştirilerin sebebi özetle bu aslında.
Belki de kendinizin ve merkezinizin doğru tanıtımı için profesyonel destek almalısınız.
Sevgili mahlas
Daha önce saç ektirmiş, saç ektirmeyi düşünen veya bir akrabası ektirmiş veya ektirmeyi düşünüyor, bu kategoride ki kişiler eleştirebilir, yorum yapabilir, soru sorabilir. Ben bunların hepsine açığım.. Ve senin gibi adam akıllı yorumunu yapabilir. Bunlarda sorun yok.
Ben doktor değilim, ama ekibim doktor ve sağlıkçılardan oluşuyor. Ha doktor değilim sadece ekim anına katılmıyorum ama
1. ekimden önceki süreç
2. ekim anı alın çizgisi planlama
3. asıl önemlisi de ekimden sonra ki süreçte ne yapılmaılıdır da ekilen o saçlar iyi çıksın..Saçın çıkması derinin üstüne çıkması değil bana göre.. Uzaması, kalınlaşması, doğru beslenmesi, hepsinin çıkması, eski saçlarınm korunması gibi konularda en iyiyim diyen doktor ile istediği ortamda tartışmaya hazırım. Yani o kadar konuya hakimim ve dersime iyi çalıştım..
Bana saç ekimi de yapıldı. Ve asıl bu konuda ki süreç o zaman daha iyi başladı. Ve benim çok açık olan kafamda 8200 kök ekimi yapıldı ve bu köklerin tamamının nasıl çıkartıysam, ense bölgesi nasıl kendisini tamamladıysa aynı şekilde bu sürecim ile ilgili ben ne yaptıysam saçlarım için aynısını hem ekim yaptığımız hem de başka yerde ektirmiş olsa bile benim takip ettiğim yüzlerce danışanıma aktarıyorum.
Burda ise dalga geçer gibi eleştiriyi daha önce saç ekimi yaptırmış olanlar değil saç ekimi firması trolleri, çalışanları veya ürün temsilcileri yapıyor. zaten artık çoğuna cevap dahil vermeyeceğim.
Dün birisi kalkmış bana şunu soruyor sonuna da gülücük koyarak, '' saç ekimini fue yöntemimi yoksa fut yöntemi ile mi yapıyorsunuz'' diğeri bu yorumun altına yine gülücük atıyor.
Şimdi bu nasıl bir yaklaşımdır. Bıu nasıl bir hadsizliktir.Ben işime adımı koymuşum ve beni bilen biliyor zaten ki hasta memnuniyet oranımda bunu gösteriyor.
Adam yazıyor eleştiriyi de algılamak önemli diye bende burdan şunu söylüyorum, bana belden aşağı dalga geçer gibi sanki bu işin bilirkişisi edasıyla nick isimlerle yazmayın, çağırın istediğiniz ortama istediğiniz kanala canlı yayına hadi saç ekimini tartışalım.
Bilmediğim şeyler olabilir ama öğrenmeyi de benden bu işi daha iyi bilen hocalarımdan öğrenirim ki ben zaten DR. Levent ACAR'ın öğrencisiyim ve saç ekimi konusunda kendisinden yeterince çok şey öğrendiğimi düşünüyorum..
sevgilerimle