Sevgili sloocer,
Yorumun için teşekkür ederim. Ben her türlü görüşe ve yoruma açığım. Yapıcı olması şartı ile..
Şimdi izin verirsen sorularını teker teker cevaplayayım..
1. Şimdi ben saç ekimini sadece Türkiye içi ve Avrupa'da yaşayan kendi vatandaşlarımıza yapmaktayım. Yabancı ve ortadoğu ülkelerine hizmet vermemekteyim. Benim mesleki geçmişimde reklam ajanslığı, iletişim danışmanlığı, anket firması ve PR kısmıda var. Ben saç ekiminde ilginç bir çalışma yapıyorum. Oda şu; Ben Türkiye içi ve Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımıza ekim dışında bir de saç ekimini ben yapmamış olsam bile her ay yüzlerce saç ekimini başka yerde yaptırmış olan danışanlarıma ücretsiz foto takibi yaparak doğru yönlendirme konusunda bilgi veriyorum. 2020 yılında PANDEMİ KOŞULLARINA rağmen hem ektiğim hasta sayısı hem de benim danışmanlığımı isteyen ve beni takip eden ülke istatistiklerimin paylaşımıdır o paylaşım.
Diğer ülkeler arasında 1. olduğum ülkeler cümlesinin de tam olarak karşılığı bu..
15 günde saç çıkarımı paylaşımında da EVET çıktı.
GÜVEN BABA ŞAMPUANı ile alakalı başka arkadaşlarda sormuşlar kinayeli olarak onlarada cevap vereceğim ama şunu söyleyeyim, benim şampuan ölmüş olan saç kökerini canlandırmaz. Eğer saç kökleri ölmemiş ise ve yaşı 16-27 yaş arası ise saç kökleri besleme ve tekrar canlandırma özelliği var. o video da ki arkadaşın telefon numarasını verebilirim eğer istersen etkisi ile alakalı direkt kendisi ile görüşebilirsin.
sevgilerimle