Öncelikle bir kaç eleştiri yapmak istiyorum.
1- Doktor olmadığını söylediniz, bu da sizi yatırımcı ve iş sahibi, bunu yanında belki de pazarlamacı yapar, insanlar neden size güvensin, yatırım yaptığınız, ortak çalıştığınız doktorun ismini dahi bilmiyoruz. Sosyal medya sizin açıklamalarınız ile dolu fakat sizin bu işlen sırasında etkiniz yok, bu %95 memnuniyet oranını veren ekimi yapan kişi kim daha bilmiyoruz.
2- Saç köklerinin öldüğünü söylediniz fakat 60-70 yaşında tamamen kel insanlar dahi cinsiyet baskılayıcı ilaçlar aldıkları veya istisnai yaralanma vakalarında tüm saçlar tekrar çıkabiliyor. Aslında ölmüyorlar, uyuyorlar, bunu bilmenizi beklerdim.
3- Hem az kişiye ekim yaptığınızdan bahsedip, hem de ''diğer saç ekimi firmaları arasında birinci olduğum ülkeler'' adlı bir liste atmanız beni şaşırttı, açıklamalarınız birbiriyle tamamen çelişiyor. Az ekip, hangi alanda nasıl birinci oldunuz, kaynağı nedir hiç bir bilgi yok.
4- Bir ürünün içine bir kaç şey atarak yeni ürün yapılmaz. Hazır bir şampuanı alarak içine bir iki bitkisel karışım dökerek yeni bir isim altında satmanız da doğru değil. Formülün sahibi firmadan veya sağlık bakanlığından izin aldığınızı da sanmıyorum, açıklama bekliyorum. İçeriği nedir? Buna rağmen ''15 gün içinde saç çıkarıyor'' şeklinde pazarlamanız etik ve ahlaki de değil, dürüstte değil. 15 günde ölmüş veya ölmemiş, saç falan çıkmaz.
5- ''100 kişiden 95'ini memnun ediyoruz'' ''18 yaşınızdaki halinize döneceğinize söz veriyoruz.'' gibi kaynaksız ve pek mümkün olmayan bir çok iddianız var fakat sitenizde 1 tane sağlıklı ekim resmi yok, sosyal medyada da çok laf, çok az tekrar eden görsel var.
6- Göğüs ve sakalın sağlıklı olmayacağından, çıkmayacağından bahsederek ''marifet olsa bulunduğu yerde uzardı.'' demişsiniz ama saç kıllarını alıp göğüse, bacağa ekmeye denediniz mi? Birileri denedi ve uzamamaya başladı, marifet kılda değilmiş, saç kılını göğüse ekersen yine uyamaz.
7- Evocapil şampuan 60-70 TL civarına satın alınabiliyor fakat siz içerisine bir iki karışım ekleyerek 150 TL'ye iki katına satıyorsunuz, belki zamlanmıştır çünkü bu yılın şubat ayı fiyatını biliyoruz. Şampuanı üreten işçi, fabrika, kimyager'i ve içeriğin %95'ini üreten kişiler'den iki katına fazla satmanızı sağlayan bitkisel karışımlar nelerdir? Dürüstlüğü şimdi bekliyoruz. Şimdi tekrar baktım fiyatı 200 olmuş, trendyol'da bulabilirsiniz. 3 katına satılıyormuş.
8- Şampuanın üzerinde ''etkinliği, güvenilirliği klinik testlerde kanıtlanmıştır.'' yazmışsınız, bu klinik testler nerede yapıldı, kaynak verebilir misiniz?
9- Forumda kendi konunuzu kendiniz açmışsınız, bir tane sizin ektiğiniz forum konusu yok.
Açıklamalarınız birbiriyle çelişiyor.