HAİR AJANSGÜVEN BABA SAÇ EKİMİ
Merhaba Ben Nam-ı değer GÜVEN BABA. Hair Ajans Saç Ekimi Merkezi’nin sahibiyim. Benim saç ekimi konusunda sadece Türkiye’de değil, dünyada sadece bende olan bir özelliğim var. Benim saç açıklığım Konya Ovası gibi ve Havalimanı gibiydi. Yani bende keldim. Kendime kendi ekibim tarafımdan 2 gün üst üste mega seans ile 8200 greft ekim yapıldı. Türkiye’de saç ekimi konusunda en yüksek kök oranına sahip saç ekimi oldu. Yüzde 98 başarı oranı ile çalışan 17 yıllık bir firma olarak kendime yaptığım sam ekimi Türkiye’de ayrıca Dünya’da bir ilk olma özelliği taşıyordu. Çünkü bu kadar büyük açıklığa sahip olan bir kafanın tam sık şekilde ve ekildiği belli olmayacak şekilde kapanması gerekiyordu.
Ben saç ekimi konusunda ekim anı kadar ekimden sonraki sürecinde doğru planlanması gerektiği ve ekimden sonraki süreçte de saç ekimi hastasının doğru yönlendirmesi gerektiği konusunda kendimi geliştirmiş birisiyim. Bu yüzden saç ekimi kısmının ekim anını % 60, ekimden sonra ki sürecin ise % 40 olması gerektiğine inanan birisiyim. Çünkü saç köklerini besleyen kanın içindeki vitamin ve mineral oranlarını yükseltemediğin müddetçe ve hastanın saçlarını masaj yaparak yıkaması, kullanacağı şampuan, beslenmesi, su içimi, spor yapması, saçlarına yapacağı masaj egzersizleri, saç ekiminin üçüncü ayından sonra ay ay kullanacağı tarak kısmına kadar yüzde 40 lık kısmı doğru yönlendirmediğiniz müddetçe başarılı, mükemmel ve doğal bir sonuç alamazsınız.
Ben zoru başardım ve benim saç ekimi yaptığım hastalarım hem kendi saçıma yaptıklarım, eskiden havalimanı gibi çöl olan bir kafanın balta girmemiş ormana dönmesi ve ilk bana ulaştıklarından ekim anına ve ekimden sonraki doğru yönlendirmemden dolayı bana saç ekiminin babası yani GÜVEN BABA takısını koydular.
Ve şimdi bu yazıyı okuyorsan sana şunu söylüyorum.. Kendi saçım için yaptıklarım, senin saçın için yapacaklarımın teminatıdır.
Benim ekim yapıp yapmamam önemli değil, başka yerde ekim yaptırmış olsanız bile bana ulaşıp süreç ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
7-24 ulaşabileceğiniz
Tel : 0 533 155 1008
www.hairajans.comfacebook : Hair Ajans Güven Baba Saç Ekimi
İnstagram : hairajans