Gönderen Konu: Saç ekiminden sonra sprey, toppik kullanımı ve denize girme  (Okunma sayısı 13544 defa)

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar haziranın sonunda saç ektireceğim. Şimdiye kadar hep toppik kullandığım için ailem dışında kimse kel olduğumu bilmiyor. Saç ektirdikten sonra da toppik ve saç spreyi kullansam ekilen saçlara zararı olur mu? Ne kadar süre sonra bunları kullanabilirim. Bir de saç ektirdikten ne kadar sonra denize, plaja gidebiliriz?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekiminden sonra sprey, toppik kullanımı ve denize girme
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2017, 22:32:41 »
Arkadaşlar haziranın sonunda saç ektireceğim. Şimdiye kadar hep toppik kullandığım için ailem dışında kimse kel olduğumu bilmiyor. Saç ektirdikten sonra da toppik ve saç spreyi kullansam ekilen saçlara zararı olur mu? Ne kadar süre sonra bunları kullanabilirim. Bir de saç ektirdikten ne kadar sonra denize, plaja gidebiliriz?
bana hoca 1 ay içinde her şeyi kullanabilirsin dedi ayrıca ekimden 1.5 2 ay sonra denize girebilirsin demişti..ekilen saç 8 9 günde tutuyor büyük kafa travmaları çarpma kanama vs olmadığı sürece kolay kolay zarar görmüyor..istesek de dışardan şampuan jöle topikle zarar vermeyiz kökler derinin altında..1 ay sonra kullanabilirsin önemli olan kan akışının iyi olması dışardan etkileyecek bir şey yok.sadece sıcak fön uygulama sıcak kurutma saçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2017, 22:58:30 »
Zararı olur ozellıkle topigin en az 6 ay kesinlikle sıprey veya topik kullanmayınız..saç gelısımını olumsuz yönde etkiler
Global Moderator

darkwebb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2017, 14:32:04 »
hocam az olmak ve o gün yıkamak şartıyla toppik kullanımı yapabilirsin. ben yaptım bir zararını görmedim. ama kesinlikle aşırı derecede kullanmadım çok tepeden aşağıya tuz döker gibi nokta nokta atışlar yaptım. bir zararını görmedim. 5-6 basımlık TOZ spreyin zararı olmaz. sakın  luis bien tarzı bişi sıkmayın

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2017, 22:37:48 »
topik keratin tozu sac derisindeki gözenekleri kapatacağından saça ozellikle ekim yapılan yere olumsuz etki edecektir. Tavsiye etmiyorum

colt45

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2018, 16:47:15 »
Topigin sitesinde zararı yoktur organik keratindir yaziyor

sacekimibilgisi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2019, 12:39:13 »
Yazın saç ektirmek deniz tatili yapmaya engel değildir! Saçlar yaz mevsiminde daha hızlı uzar, cildin yenilenme hızı artış gösterir. Şapka kullanımı daha yaygın olduğundan kabuklanma döneminde şapka takmanız daha az dikkat çekici hale gelir.

UV Işınlarından Korunmak Gerekiyor

Saç nakli sonrasında ciltteki ufak kabuklanmalar ve kızarıklıklar iyileşirken UV ışınlarından korunmak gerekiyor. Ancak saçlı deriye kök yerleştirmek için yapılan milimetrik kesiler 7- 10 gün içerisinde, iyileşiyor ve çoğunlukla kızarıklık bile kalmıyor. Bu dönemde güneşin çok yoğun olduğu saatler dışında denize girmek sakıncalı olmuyor. Ayrıca, deniz suyu yara iyileşmesini hızlandıran etki yapabiliyor.

Yazın Yapılan Saç Naklinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

İlk nekahat döneminde şapka takılması bir şart. Şapka pamuklu olmalı ve başı sıkmamalıdır. Ayrıca sık yıkanmalı ve başın fazla terlemesine yol açmamalıdır. Saç nakli yaptıranların kabuklanma bitene kadar havuz ve denize girmeleri, direkt güneşe maruz kalmaları önerilmiyor.

okankaya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2019, 10:47:32 »
5. Aydayim ben keratin kremi  kullansam sorun olurmu acaba

Sensou

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2021, 17:46:34 »
hocam az olmak ve o gün yıkamak şartıyla toppik kullanımı yapabilirsin. ben yaptım bir zararını görmedim. ama kesinlikle aşırı derecede kullanmadım çok tepeden aşağıya tuz döker gibi nokta nokta atışlar yaptım. bir zararını görmedim. 5-6 basımlık TOZ spreyin zararı olmaz. sakın  luis bien tarzı bişi sıkmayın

6. Aydan sonra 1 kere luis bien kullanmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu? O da çok değil az birşey..düğünümüz var özel gün için tamamen..

Facebook Twitter Instagram