Saç Ekimi Sonuçları
minoxu bırakınca berbat bir dokulme olabilir bırakmayıp dermoller spiro minox finasterid devam etseydin.yada en azından minox dermoller finasterid devam etseydin.yada minoxun içine kırmızı biber atsaydın falan.yeni kullandığın minox kadar etkili değil .saç alışmasın diye yabancı sitelerde eskiden ayda 5 gün falan kullanmazlardı minoxu
Minoxa bu hafta tekrar başladım.Spiro losyon nasıl yapılıyor
Tedavime daha sert devam ediyorum.Minoxil , miracle losyon ve dutasterid-azelderm-ketoral krem karışımı ile devam ediyorum.Oral olarak 6 gün fin , 1 gün dut.
miracleyi hergün yapmamanı öneririm hepsine aynı anda mı başladın
Minoxil kullanıyorsan ne gerek var procapile
var nette tarifleri al 120 ml tasıyıcı oluucak bir losyon 2 kutu 100ml aldactone kır ez toz yap at içine kokusu var onun içinde 2 ml nane yağı kat karısıma salla dursun beklesin 1 gün sonra kullanırsın.dut miracle kullanıyormuşsun spiroya grek yok o zaman.minoxta kullanıon miracle kullanıon diye minoxu tekrar bırakmadın sanırım.urunlerin gecirgenliğini dermollerle arttır.nben her minpox falan surusumde dermollerle gecirgenlik arttırıom
saçında hiç bir gelişme olmamış maalesef ki, bu kadar da sert tedavi uygulamana rağmen, bu şekilde sert tedavi zarar verir