Bu yazdıkların içinde en iyi tercih Muttalip Keser ... Bütçene uyuyorsa düşünme ona yaptır .
Biraz önce Muttalip Hocanin Asistani ile görüstüm. Kendisi ben sorulari sormadan her seyi acikca belirtti. En pahali doktorlardan oldugunu, ektiginin ciktigini, isini iyiyaptigini falan filan. Bana cok güven verdi acikcasi. Ensemin pek iyi görünmedigini söyledi, yani zayif oldugunu söyledi. Sana 2000 ekeriz dedi hemen hemen hepsine yakininin cikacagini ve var olan saclarin zarar görmeyecegini söyledi. Daha sonra Koray Erdogan ile karsilastirma yapti, kendisinin 4000 greft bana ekecegini söyledi ve Muttalip Hocanin ekecegi 2000 greft ile ayni seviyede sac cikacagini söyledi. Kendisi senden 10000€ alacak ama Muttalip Hoca 7000€ ya halledecek dedi.
Acikcasi 2000 greft ile 4000 grefti ayni tutmasi bence sacma cünkü Koray Hocada buradan edindigim bilgilere göre ilk 3e giren bir Doktor ve 2000 greft yaklasik 5500-6000 sac teli eder, bunlarin sok dökülmeden sonra bile dökülmesi ve bir daha cikmayacak olmasi imkansiz gibi.