Gönderen Konu: Hemofili Hastası ve Saç Ekimi Hakk.  (Okunma sayısı 8354 defa)

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hemofili Hastası ve Saç Ekimi Hakk.
« Yanıtla #15 : 20 Mayıs 2017, 00:55:24 »
Hemofili sıkıntınızın olmadığını düşünürsek bile Arenamed bu donörden alım yapsın sonrasında siz normal hayatınıza dönün??? Mümkün degil. Bu ihtimali unutun.
Donörünüz zayıf, yaşınız genç, seviyeniz NW7 ye merdiven dayamış + hemofili hastalığından sebep meydana gelebilecek riskler.. ince eleyip sık dokuyun...

Evet arenamed dediğiniz gibi baya hırpalıyor whatsap üzerinden görüştüm isteğe göre manuel alım yapıyormusunuz diye fiyat farkı ne ise verelim diye standartı bu şekilde mikromotor ile olur dedi sadece bende birşey diyemedim ama bu aralar sallantıda tabi bu sac ekimi o kadar uzmanlarla görüştüm olumsuz oluncada elden birşey gelmiyor

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 20 Mayıs 2017, 00:57:04 »
kafa yapınız guzel   ve sizin için ekım sıkıntılı bence hıç bulamayın derım gayette yakısıyor sıze bu sekılde

Öncelikle teşekkür ederim,yaşın genç olmasından kaynaklı kendimide strese sokuyorum benle aynı yaştaki arkadaş bana abi çekiyor bu şekilde baya büyük gösteriyorum oda adama koyuyor bir yandanda fırça gibi saçlar bir sene içerisinde duman oldu gitti

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2017, 00:59:49 »
hemofili hastaları saç ekimi yaptırıyo diye biliyorum sonuçta ameliyatta oluyorlar sanırım öncesinde farklı bir ilacı var ..kuzenim de ameliyat olmuştu saç ekimi değil ama sonuçta saç ekiminden daha kanlıydı iyi araştırınız uzman görüşü alınız ne desek boş ama ben öncesinde ilaç alınıp yapılıyor diye biliyorum

Tabi ameliyatı vs olabiliyor rahatlıkla faktör 8 denilen ilacı kullanıyoruz pıhtılaşmayan kanı o pıhtılaştırıyor iğneyi olduktan sonra yapılmıcak işlem yok ama tabi bu sac ekimi işi durumu ne olur onunla ilgili baya kararsız kaldım şu aşamada benm doktorun diyoru belli bölgeyi avuç içi kadar ektir sonra duruma bak adamada diyemeyiz sen avuç içi kadar ek duruma bakalım ne olacak diye ne olur bilmiyorum daha kapsamlı ve detaylı araştırmam gerekli diye düşünüyorum..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Mayıs 2017, 11:00:40 »
Saglikli bir karar vermek icin:
bahsi gecen hastaligi bir kenara birakip, mevcut aciklik, yas faktoru ve donor durumunu ele alarak ekim isinin seni nekadar mutlu edeceginin tayinini yapmaya calis.Bana sorarsan , durumum senin ki gibi olsaydi asla dusunmezdim sac ekimini.Hastalik durumu ile alakali durumu bir sonraki asamada degerlendir.
Protez konusunda haklisin, bulasilacak is degil...

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Mayıs 2017, 23:00:38 »
kafa yapınız guzel   ve sizin için ekım sıkıntılı bence hıç bulamayın derım gayette yakısıyor sıze bu sekılde
Hintell in dediği gibi bu şekil sana yakışıyor hiç bulaşma derim ...

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Ekim 2017, 14:38:56 »
Herkese merhabalar hemofili hastası olduğum halde takibinde olduğum doktorlardan ekim hakkında izin istedim ve bana ilaçlarımı kullandığım halde sorun olmucağını belirtip ekimi yapılıcak klinik için rapor yazdılar 25.10.2017 tarihinde Aisha Hair kliniğinde ekimim yapıldı çok şükür normal kişilere göre daha az kanamam olduğunu söylediler sabah 11 de başlayıp akşam 21:30 da ekim işlemi bitti ve prp uygulandı 26.10.2017 tarihinde 2.gün ense bölgesindeki bandajlardan kurtuldum ve dışarı çıkıp hava aldım 27.10.2017 tarihindede ilk yıkama ve son prp uygulandı toplamda 5500 greft ekim yapıldı gerçekten çok kaliteli bir ekip kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum resimler aşağıdaki gibidir

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 27 Ekim 2017, 14:42:27 »
3.gün 27.10.2017 yıkama sonrası prp işleminden sonraki halim olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 27 Ekim 2017, 15:50:24 »
Ekim konusu açıp paylaşırsan daha doğru olur
Global Moderator

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 27 Ekim 2017, 17:02:30 »
kime ekim yaptırdınız

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 27 Ekim 2017, 18:07:01 »
kime ekim yaptırdınız

Özel avrasya hastanesi Aisha Hair kliniğinde yaptırdım ekimimi

habip07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Ocak 2018, 15:44:34 »
Herkese merhabalar hemofili hastası olduğum halde takibinde olduğum doktorlardan ekim hakkında izin istedim ve bana ilaçlarımı kullandığım halde sorun olmucağını belirtip ekimi yapılıcak klinik için rapor yazdılar 25.10.2017 tarihinde Aisha Hair kliniğinde ekimim yapıldı çok şükür normal kişilere göre daha az kanamam olduğunu söylediler sabah 11 de başlayıp akşam 21:30 da ekim işlemi bitti ve prp uygulandı 26.10.2017 tarihinde 2.gün ense bölgesindeki bandajlardan kurtuldum ve dışarı çıkıp hava aldım 27.10.2017 tarihindede ilk yıkama ve son prp uygulandı toplamda 5500 greft ekim yapıldı gerçekten çok kaliteli bir ekip kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum resimler aşağıdaki gibidir

Çok geçmiş olsun hocam. Benimde Hemofili a rahatsızlığım var ve bayadır araştırma yapıyorum karar veremedim karar noktasında gidip geliyorum. Süreci bana biraz anlatırsan çok sevinirim. Mesajını bekliyorum.

Noyan43

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 20 Mayıs 2018, 02:07:21 »
İyi günler bende hemofili b hastasıyım bu zamana kadar ilaç kullanmadım.32 yaşındayım hangi klibine veya hastaneye sorsam olumsuz yanıtını aliyorum. Faktör düzeyim 7 perde. Ne yapmam lazım

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 20 Mayıs 2018, 14:31:01 »
Noyan krdeşim Almerada hemofili hastasıydı ekim yaptı konusuna bi göz at sonucuda çok iyi olmuştu Hemofilide kanlanma çok olduğundan iyi bir sonuç almıştı.Almeraya ulaş ona danış
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Facebook Twitter Instagram