Gönderen Konu: Hemofili Hastası ve Saç Ekimi Hakk.  (Okunma sayısı 8351 defa)

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hemofili Hastası ve Saç Ekimi Hakk.
« : 16 Mayıs 2017, 18:59:14 »
Merhaba arkadaşlar,

Adım Mert daha 25 yaşındayım Saç ektirmeyi planlıyorum ama Hemofili hastaları için saç ekiminin riskli olabileceğini söylediler doktorum ile görüştüğüm zaman ilaçlarını olup o şekilde olabilirsin dedi kendisi Zekeriya Kul ile görüştüm riskli olma durumu var biz riski alamayız dediler , duymak istediğim şey Hemofili hastası olupta aranızda saç ektirenler varmıdır acaba arena med ile görüştüğümde herhangi bir sorun olmucağını söylediler ekim için.. aşağıdada güncel fotolarım mevcuttur yorumlarınızı bekliyorum iyi günler..

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hemofili Hastası ve Saç Ekimi Hakk.
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2017, 19:00:33 »
Diğer resimlerim

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2017, 19:21:45 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun diyorum. Saç ekimi baya kanamalı bir işlem(bu ekim merkezlerine göre değişkenlik gösterebilir) açıklığız baya var. hatta nw7 seviyesinde bile sayılabilirsiniz. size ortalama 5000 greft gerektiğini varsayarsak kafanızda 10 bin delik açılacak. ve her bir delik kanama demek. Allah korusun bu da sıkıntı çıkarabilir. zekeriya kul herşeyden önce bir cerrah olduğu için bu riskin altına girmemiş.ama başka doktorlarla da görüşmenizi tavsiye ederim. netice itibariyle bir hastalığı olan adam bir doktora gidip ameliyat olması gerektiğini duyarken başka bir doktor ameliyate gerek olmadığını tedaviyle bu işi çözeceğini söylebiliyor. tıp dünyası böyle değişkenlik gösterir. sizin özel durumunuz olduğundan saç ekimi için görüşeceğiniz kişi mutlaka bir cerrah olmalı.

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2017, 21:42:25 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun diyorum. Saç ekimi baya kanamalı bir işlem(bu ekim merkezlerine göre değişkenlik gösterebilir) açıklığız baya var. hatta nw7 seviyesinde bile sayılabilirsiniz. size ortalama 5000 greft gerektiğini varsayarsak kafanızda 10 bin delik açılacak. ve her bir delik kanama demek. Allah korusun bu da sıkıntı çıkarabilir. zekeriya kul herşeyden önce bir cerrah olduğu için bu riskin altına girmemiş.ama başka doktorlarla da görüşmenizi tavsiye ederim. netice itibariyle bir hastalığı olan adam bir doktora gidip ameliyat olması gerektiğini duyarken başka bir doktor ameliyate gerek olmadığını tedaviyle bu işi çözeceğini söylebiliyor. tıp dünyası böyle değişkenlik gösterir. sizin özel durumunuz olduğundan saç ekimi için görüşeceğiniz kişi mutlaka bir cerrah olmalı.

Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim öncelikle Zekeriya bey kabul etmedi ardından arena med serkan aydının asistani ile görüştüm kendisi hemofili olupta saç ekimi olan arkadaşlarımızda var dedi buda biraz bana ilham kaynağı oldu şimdi bakıyorum ektiren arkadaşlara gerçekten  saç alınan donör kısımları ağır tahribatlara uğruyor buda beni biraz düşündürüyor açıkcası hemofili demek kanayan kan pıhtılaşmaz pıhtılaşması içinde kullandığım ilaç var onu kullanmam gerekiyor artık bir şekilde yol izlicem hemofili olupta saç ektiren olsaydı grupta benim açımdanda çok iyi olurdu teşekkür ettim..

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2017, 23:23:30 »

Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim öncelikle Zekeriya bey kabul etmedi ardından arena med serkan aydının asistani ile görüştüm kendisi hemofili olupta saç ekimi olan arkadaşlarımızda var dedi buda biraz bana ilham kaynağı oldu şimdi bakıyorum ektiren arkadaşlara gerçekten  saç alınan donör kısımları ağır tahribatlara uğruyor buda beni biraz düşündürüyor açıkcası hemofili demek kanayan kan pıhtılaşmaz pıhtılaşması içinde kullandığım ilaç var onu kullanmam gerekiyor artık bir şekilde yol izlicem hemofili olupta saç ektiren olsaydı grupta benim açımdanda çok iyi olurdu teşekkür ettim..

Koray Erdoğana  mail ile sor bence

eemre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2017, 01:05:40 »
Bence bu durum kesinlikle hafife alınabilecek bir şey değil operasyon yapılacaksa bile hastane ortamında yapılmalı faktör değerlerin ölçülüp ekip için uygun olup olmadığına öyle karar verilmeli. Yeğenim hemofili hastası sünnet olurken bile baya bi araştırıldı. Sende dikkat etmelisin hakkında hayırlısı olsun.

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2017, 11:50:25 »

şimdi koray beye açıklamalı şekilde mail attım..

Koray Erdoğana  mail ile sor bence

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2017, 11:51:22 »
zekeriya kul cerrah size riskli demis serkan aydın dokdor degil asistanı da ekeriz demiş ..  Hemofili kanınızın normal olarak pıhtılaşmadığı bir durum olup nadir görülen bir kanama bozukluğudur.Pıhtılaşma faktörleri olmadan normal kan pıhtılaşması sağlanamaz. oyüzden Hemofilisi olan kişiler kanamanın durdurulması için pıhtılaşma faktörü ya da faktörlerinin enjeksiyonuna gereksinim duyar  operasyonda bu gibi işlemleri uygulayan merkezler muhakak vardır size tavsiyem koray erdogan a ekim yaptırmasanızda bır danışın mail atın en azından nasıl bı uygulama olabılcegını ögrenırsınız ve ona göre bir yol cizersiniz kendinize ...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim koray beye detaylı bir mail attım 3-4 gün içinde geri dönüş sağlanırmış bakalım hayırlısı diyelim

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2017, 11:53:56 »
Bence bu durum kesinlikle hafife alınabilecek bir şey değil operasyon yapılacaksa bile hastane ortamında yapılmalı faktör değerlerin ölçülüp ekip için uygun olup olmadığına öyle karar verilmeli. Yeğenim hemofili hastası sünnet olurken bile baya bi araştırıldı. Sende dikkat etmelisin hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim hemofili hastalarının hepsi özel hastalardır,yeğeninizin herşeyi yapabilmesi mümkündür ben bundan 18 sene önce ayak bileği ameliyatı olmuştum ayriyettende sünnetide aradan çıkardılar o esnada yeğeninizn faktör kullandığı sürece sorunu kalmıcaktır..bilgileriniz için teşekkür ederim yeğeninize selam..

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2017, 13:14:36 »
Az önce koray erdoğan beyin asistanı ile görüştüm saç ekimi için donör bölgesinin yetersiz olduğunu ilettiler ayriyettende hemofili olduğum için durumun riskli olabileceğini ilettiler..

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2017, 16:33:53 »
hocam gördüğünüz gibi koray hoca da zekeriya hoca da kabul etmemiş. bende aksini düşünmüyordum. bence siz saç için sağlığınızı riske atmayın. illa bu saç olayını kafaya taktıysanız protez saç düşünün.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Mayıs 2017, 23:27:17 »
Hemofili sıkıntınızın olmadığını düşünürsek bile Arenamed bu donörden alım yapsın sonrasında siz normal hayatınıza dönün??? Mümkün degil. Bu ihtimali unutun.
Donörünüz zayıf, yaşınız genç, seviyeniz NW7 ye merdiven dayamış + hemofili hastalığından sebep meydana gelebilecek riskler.. ince eleyip sık dokuyun...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Mayıs 2017, 17:09:02 »
kafa yapınız guzel   ve sizin için ekım sıkıntılı bence hıç bulamayın derım gayette yakısıyor sıze bu sekılde
Global Moderator

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Mayıs 2017, 17:32:01 »
hemofili hastaları saç ekimi yaptırıyo diye biliyorum sonuçta ameliyatta oluyorlar sanırım öncesinde farklı bir ilacı var ..kuzenim de ameliyat olmuştu saç ekimi değil ama sonuçta saç ekiminden daha kanlıydı iyi araştırınız uzman görüşü alınız ne desek boş ama ben öncesinde ilaç alınıp yapılıyor diye biliyorum
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2017, 17:35:24 Gönderen: ruhi mücerret »

Almera41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2017, 00:53:36 »
hocam gördüğünüz gibi koray hoca da zekeriya hoca da kabul etmemiş. bende aksini düşünmüyordum. bence siz saç için sağlığınızı riske atmayın. illa bu saç olayını kafaya taktıysanız protez saç düşünün.

Hocam protez sacı sağlıklı bulmuyorum şahsen içime sinen bir işlem değil bakalım artık ne tür bir yol izleriz bilmiyorum

Facebook Twitter Instagram