Gönderen Konu: Saç ekimi için Desteğinize Ve Yorumlarınıza İhtiyacım Var  (Okunma sayısı 1160 defa)

Fahrettin

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba daha önce konu açmıştım ama bu sefer farklı bir konu için desteğinize ihtiyacım var lütfen yorumlarınızdan çekinmeyin.

Ayın 15’inde Asuman hanıma saç ekimi için gittim. 4000 grefitin uygun olduğunu söyledi.  Çizimi yaptıktan sonra ekim odasına gittim ama sonra ekimden vazgeçtim. Ekimden 3 gün sonra uzun yola çıkacağımdan, korku ve aşırı heyecandan dolayı yapamadım vazgeçtim. Çizimim sizce nasıl? Doğal durur mu? Kas yapısı izin verir mi? Şakaklara yapılacak ekim saç ekimi yaptırdığı mı çok mu belli eder? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yaşım 28 saçlarım ince telli dökülmemin devam edip etmediğini bilmiyorum. Ekim yaptırmak istiyorum fakat gene de korkuyor ve kararsızım. Çizim olan kısıma ekim yaptırdıktan sonra dökülmem devam ederse gerisi için yeterli dönör kalır mı?

Fahrettin

• Yeni üye
  • *
Ynt: Desteğinize Ve Yorumlarınıza İhtiyacım Var
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2021, 13:13:19 »
Çizim

Today

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2021, 15:00:46 »
Ön çizgi yaptırabilirsin güzelde olur. Fakat verteks dökülmeye devam edecek seyrelmeler başlamış. Orası için şuan erken. Finasterid kullanabilirsiniz doktor kontrolünde. Donör iyi gözüküyor. İleride 2. Bi ekimi rahat kaldırır diye düşünüyorum

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2021, 15:03:27 »
Dostum niye bu kadar tedirgin oldun anlamadım, operasyonun diğer insanlara göre çok kolay geçicek. Açıklığın sadece ön taraf, ve ön tarafın bile fazla açıklığı yok. Donör bölgen harika kaliteli. Asuman Hanım Ön tarafı en iyi şekilde ekim yapan bir ekimci. Senin donörün den en az 5 kişiye 2000 greft çıkar :)

Fahrettin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2021, 15:08:46 »
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Daha önce hiç ameliyat olmadım. Sanırım o yüzden aşırı heyecan ve korkuya kapıldım. Sizlerden böyle yorumlar görmek rahatlattı teşekkür ederim. Ekim için çizimim nasıl olmuş peki onu da yorumlarsanız sevinirim.

Today

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2021, 16:00:44 »
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Daha önce hiç ameliyat olmadım. Sanırım o yüzden aşırı heyecan ve korkuya kapıldım. Sizlerden böyle yorumlar görmek rahatlattı teşekkür ederim. Ekim için çizimim nasıl olmuş peki onu da yorumlarsanız sevinirim.

Çizgi harika. Asuman hanımın ön çizgisi mükemmel oluyor. Ama söylediğim gibi sakın tepeye girmeyin. Dökülme devam edecek. Finasterid ile çok kolay korursunuz tepeyi

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2021, 16:12:39 »

Aşırı heyecan ve korkuya kapılıyorsan bence ekim yaptırma ,kendine o eziyeti yaşatma.
Ama sedasyon altında yapılacaksa ekim zaten heyecan ve korku yapman elinde olmaz .yarı yarıya uyur vaziyette oluyorsun bir şey hissetmen mümkün değil.
Bu durumu ekim merkezine anlat sedasyon olmadan kesinlikle ekim yaptırma yoksa ekim esnasında sıkıntı yaşayabilirsin.

Fahrettin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2021, 19:23:54 »
Söylediklerinize dikkat edeceğim yanıtlarınız için teşekkür ederim.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2021, 20:30:47 »
On numara Ekim olur bu saça Kardeşim, sen planlamayı Asuman hanıma bırak, Gözlerini kapat Ekimini yaptır, Güvende olacaksın, Ve bu donörün, İlk ekimden haberi olacağını Sanmam.. :D 2. Si De Eh İşte.. :D Bol Şans Dilerim Sana.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2021, 23:06:42 »
4000 greft nereye ekilecek anlamadım açıkçası . Ön taraf Max 2000-2500 yer
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 18 Ocak 2021, 00:31:50 »
Yaşınız henüz genç. 4000 civarı greft bu kadar açıklık için fazla olur. Bundan 15-20 yıl sonrasını da düşünerek operasyonunuzu yaptırmalısınız.

Asuman Hair'de Norwood düzeyi farketmeksizin herkese aynı ön çizgi çiziliyor. Genel olarak insanlar beğense de ben bu çizgiyi doğru bulmuyorum. Yüzünüze çizilen çizgi erkek anatomisine uygun bir çizgi değil, son derece karikatür bir çizim. Hayatınızın hiçbir evresinde böyle bir çizgiye sahip olmadınız. Saç ekiminde hedeflediğiniz şey norwood düzeyini 1-2 basamak yukarı çekerek birkaç yıl önceki halinize dönmek olmalı, bambaşka bir saç çizgisiyle bambaşka bir insana dönüşmek değil.

Eğer ekim yapmaya son derece kararlı olsaydınız bu yorumumu yapmazdım. Ancak madem arada kaldınız, naçizane tavsiyem böyle bir greft yoğunluğu ve ön çizgi tasarımıyla ekim yaptırmamanız.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
greft sayısı 2500 3000 çektirin ön çizgi nin bır tık gerısıne  kadar ekim yaptırın ilk olarak

çizgi gelişi güzel çizilmiştir  ekim öncesi ekim anı daha detaylı olacaktır golfleri bir tık içeri alırsanız şakaklar daha iyi olur bu çizgi üzerinden
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2021, 01:40:55 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2021, 01:33:50 »
Çizim

Bu cizimi sen mi yaptin, Asuman Hanim mi?

Jrmajesthc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Ocak 2021, 02:51:08 »

Hocam sedasyonlu yaptırın stres ve korku durumunuz varsa öteki türlü ekim esnasında çok zorluk çekersiniz

Fahrettin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 18 Ocak 2021, 09:13:06 »
Bu cizimi sen mi yaptin, Asuman Hanim mi?

Çizimi Asuman hanım yaptı.

Facebook Twitter Instagram