Saç Ekimi Sonuçları
Kabak çekirdeği bildiğimiz marketteki kabak çekirdeği kavrulmuş olan değilmi bunun faydası nedir ?
Evet bildiğimiz kabak çekirdeği.Faydası yapısındaki faydalı vitamin ve minarelerle saç gelişimini olumlu etkilediği biliniyor ama ne derecede bunu bilmiyorum aslında buna deneyimi daha önceden yaşamış veya bilgisi daha fazla olan arkadaşlar yorum yaparsa daha faydalı olur. Ben tavsiye üzerine tüketiyorum
Sadece senden başka bi kaç yerde daha gördüm abi ondan dolayı teşekür ediyorum bilgin için
Şok dökülme bitmiş sayılır hocam hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı olsun şok dökülmeyi tamamladınız sayılır artık daha sert yıkaya bilirsiniz saçlarınızı
Ekim alanı gayet sağlıklı görünüyor. Şok dökülmede tamamlanmış sanırım. Bundan sonra ki süreç en zor süreç sağlıklı beslenip takviyelerini düzenli kullanıp saçların uzamasını beklemek.
şok dökülme bitmiş hocam hayırlısı olsun güzel olur inşallah
İlk yıkama 14 Ocak tarihinde yapıldı.Yıkama sonrası donör bölgeden telefonumdan çekilen resimler.Şimdilik bu kadar:)
Arkadaşlar merhaba ekim işlemi üzerinden 1 ay geçti fotoğrafları paylaşıyorum:) Yorum ve önerileriniz benim için önemli:)