Gönderen Konu: Bu saça nasıl saç ekimi olmalı?  (Okunma sayısı 1082 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Bu saça nasıl saç ekimi olmalı?
« : 16 Ocak 2021, 17:21:40 »
Planlama hakkında görüş alabilirmiyim?

Xpecia kullanıyorum yeterlidir sanırım.

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bu saça nasıl bir ekim olmalı?
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2021, 18:40:22 »
 bence fin ister.finle guclendirip oyle bakmalı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2021, 00:10:22 »
bence fin ister.finle guclendirip oyle bakmalı

Xpecia ekime yeterli değilmi?
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2021, 00:27:35 »
Kardeşim, Vertex'le beraber 4.000 greft, sayı sana fazla gibi gelebilir, ama ön çizgini ve şakaklarını kaybetmişsin ve orta alanı saçlar kapatmış gibi görünüyor ama boşluklar var, kısa halini az çok tahmin edebiliyorum, bence Ekim yapılabilir, zaten bu 4.000 greft civarı sayı seni daha uzun süre Götürür.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2021, 04:34:12 »
Yaş 24 tepe ve vertexde sinyalleri vermiş finasterid kullanmazsan zamanla oralar dökülecek 30a kadar bence. Ön bolgende neredeyse yok ve ortada seyrek. Bana kalırsa ekim yapılacaksa finasterid ile 6 ön hazırlık ama yok acele istiyorum derseniz elimle beraber finasterid başlanmalı yaştan dolayı dökülme devam edecek çünkü. Ortadaki cılız saçları en az zararla korumak istiyorsanız en az 6 ay önceden finasterid başlayın. Finasterid kullanmak istemiyorum derseniz 4000 greft ön ortaya sık bir ekim olur ama dediğim gibi tepe ve vertex alarm veriyor. İlerde açılınca greft durumunuz ne olacak bunlar önemli. Donör şu anda bence gayet güzel duruyor bu bir avantaj.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2021, 14:18:50 »
Kardeşim, Vertex'le beraber 4.000 greft, sayı sana fazla gibi gelebilir, ama ön çizgini ve şakaklarını kaybetmişsin ve orta alanı saçlar kapatmış gibi görünüyor ama boşluklar var, kısa halini az çok tahmin edebiliyorum, bence Ekim yapılabilir, zaten bu 4.000 greft civarı sayı seni daha uzun süre Götürür.. |-onayisareti-|

Tekrar ekim gerekirmi? Kapatıcılığı ne olur? 4000 çıkarmı?
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2021, 14:20:30 »
Yaş 24 tepe ve vertexde sinyalleri vermiş finasterid kullanmazsan zamanla oralar dökülecek 30a kadar bence. Ön bolgende neredeyse yok ve ortada seyrek. Bana kalırsa ekim yapılacaksa finasterid ile 6 ön hazırlık ama yok acele istiyorum derseniz elimle beraber finasterid başlanmalı yaştan dolayı dökülme devam edecek çünkü. Ortadaki cılız saçları en az zararla korumak istiyorsanız en az 6 ay önceden finasterid başlayın. Finasterid kullanmak istemiyorum derseniz 4000 greft ön ortaya sık bir ekim olur ama dediğim gibi tepe ve vertex alarm veriyor. İlerde açılınca greft durumunuz ne olacak bunlar önemli. Donör şu anda bence gayet güzel duruyor bu bir avantaj.

Anladım.Xpecia kullanıyorum yetmezmi sizce? Dönörden 4000 çıkarmı? Yeterli gelirmi? Ekimi dahada ertelemelimiyim?
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2021, 15:19:23 »
Anladım.Xpecia kullanıyorum yetmezmi sizce? Dönörden 4000 çıkarmı? Yeterli gelirmi? Ekimi dahada ertelemelimiyim?
Xpecia yeteri kadar fayda sağlamaz. Çok umutlu olmamak lazım donörden bence 4000 çok rahat çıkar. Ama dediğim gibi ilerisi için iyi bir karar vermeniz lazım. Finasterid kullanmazsanız 5 sene sonra tepe ve vertex rahatsız edecektir diye düşünüyorum. Oralara ilerde yeter mi bilemiyorum.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2021, 15:22:14 »
Tekrar ekim gerekirmi? Kapatıcılığı ne olur? 4000 çıkarmı?

Çok daha fazlası Çıkar bu donörden, Ben sana yeterli olan sayıyı söyledim sadece, Ailedeki büyüklerin dökülme tipine bakarsan, devam etmişse dökülmeleri, yaştan dolayı dökülme devam edebilir aynı şekilde, ama İlerde yine donörden ve sakaldan Alım yapılır 2. Ekim için.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram