Gönderen Konu: Saç ekimi Hairofistanbul yaş 33,4350 grefts, zorlu dar donör bölgesi  (Okunma sayısı 15135 defa)

Mehmet Vural

• Full Member
  • hair off istanbul saç ekimi
gelişim güzel tek beğenmediğim ön çizgi diğer arkadaşlardan faklı olarak
tabi umarım sen memnunsundur
hintell kardeşim ön çizgimden memnunum sadece 1-2 cm önde olsaydı daha mutlu olurdum.

Mehmet Vural

• Full Member
Senin iş bitmiş abi maşallah :)
6. 7. Aylara kadar biraz daha gelişim gösterirse inşallah kurtarıcaz😂 darısı başına güzel kardeşim takipteyim seni
  • Ekim Tarihi: 5.1.21
  • Ekim Merkezi ismi Hairofistanbul
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
Çok güzel olmuş. Çizginiz de gayet iyi gözüküyor, güle güle kullanın bence :)
teşekkürler kardeşim.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
Ön cizginiz size çok iyi yakismis ve cok dogal duruyor. Güle güle tarayın!
teşekkür ederim
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
Arkadaşlar bugün tam 180. Gün oldu. Yani 6 ay geride kaldı 5. Ayla 6. Ay arasında sadece saclar uzadığını farkettim.

Yeni çıkış gözlemliyeyorum. Kapatıcılık konusundan memnunum çünkü saçlarım dalgalı kıvırcığa yakın. Ama sıklık açısından şimdilik memnun değilim. Orta alanlarda aralarda güçsüz saçlar var bilmiyorum hangi seviyede canlanır. Tabii birde gerçekler var açık alanıma göre 4350 greft zaten azdı. Bakalım 1-2 ay daha umutluyum biraz daha bişeler olursa hayırlısı.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Lauri

• Hero Member
Arkadaşlar bugün tam 180. Gün oldu. Yani 6 ay geride kaldı 5. Ayla 6. Ay arasında sadece saclar uzadığını farkettim.

Yeni çıkış gözlemliyeyorum. Kapatıcılık konusundan memnunum çünkü saçlarım dalgalı kıvırcığa yakın. Ama sıklık açısından şimdilik memnun değilim. Orta alanlarda aralarda güçsüz saçlar var bilmiyorum hangi seviyede canlanır. Tabii birde gerçekler var açık alanıma göre 4350 greft zaten azdı. Bakalım 1-2 ay daha umutluyum biraz daha bişeler olursa hayırlısı.

HOcam sizin ekimi çok beğendim ben. Doğallık konusunda falan da çok başarılı.

Vertex kısmına ne kadae ekildi? Orası da biraz daha kararır, kapanırsa çok daha mutlu eder sizi sanıyorum. İnşallah öyle de olur.

Kabuk dökümü öncesinden operasyonn ilk günlerinden vertexin bi fotosu var mı? Ne kadar ekildi oradan bi fikir olur belki. ( ilk sayfada hiç vertexin gözüktüğü fotonuz yok)

Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Mehmet Vural

• Full Member
HOcam sizin ekimi çok beğendim ben. Doğallık konusunda falan da çok başarılı.

Vertex kısmına ne kadae ekildi? Orası da biraz daha kararır, kapanırsa çok daha mutlu eder sizi sanıyorum. İnşallah öyle de olur.

Kabuk dökümü öncesinden operasyonn ilk günlerinden vertexin bi fotosu var mı? Ne kadar ekildi oradan bi fikir olur belki. ( ilk sayfada hiç vertexin gözüktüğü fotonuz yok)

Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
teşekkür ederim kardeşim desteğin için başından beri destekliyorsun. Bir bakayım arşivde bulursam eklicem.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

hyperKel

• Hero Member
ekim öncesi saçlarınızın uzun hali varsa ekleyebilirmisiniz ,üç numara hali genelde çok yanıltıcı oluyor sonucu değerlendirmek için.

subutai

• Sr. Member
uzayınca ön çizgi süper olmus
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Mehmet Vural

• Full Member
ekim öncesi saçlarınızın uzun hali varsa ekleyebilirmisiniz ,üç numara hali genelde çok yanıltıcı oluyor sonucu değerlendirmek için.
elimde bir tek bu var çünkü hiç ızatma şansım olmuyordu çok kötü bakımsız bir görüntü olduğu için kesiyordum ama bu resimde 6-7 hafta traş olmamıştım.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
Arkadaşlar 6 ay 10 gün. Bugün ilk defa briyantin sürdüm.😝
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

kahraman432

• Jr. Member
  • **
ya hocam benim merak ettiğim konu donör bölgesi eski haline dönüyor mu ? bir iz veya başka bir şey kalıyormu cevaplarsanız sevinirim ?

Mehmet Vural

• Full Member
ya hocam benim merak ettiğim konu donör bölgesi eski haline dönüyor mu ? bir iz veya başka bir şey kalıyormu cevaplarsanız sevinirim ?
kardeşim bu konu alımları yapan kişinin işine nekadar hakim olduğu ve işine hastasına olan saygısıyla alakalı. Benim donör alımlarında çok titiz ve homojen çalıştılar.

Donör deki greftleri çok dikkatli ve düzenli aldılar. Bende kesinlikle ekim öncesi vurgulamıştım. Resim atıyorum şimdiki halimi. Ama şükür donör 3. Haftadan itibaren toparladı.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

kahraman432

• Jr. Member
  • **
teşekkürler

Mehmet Vural

• Full Member
205. gün
Bazı resimlerde ter ışık var ama genel olarak fena gitmiyor sene sonuna aralarda hacimlenirse memnuniyetim yüzde 80-90 larda olucak. Yeni eken arkadaşlara bol sabırlar hayırlı sonuçlar.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram