Gönderen Konu: Saç ekimi Hairofistanbul yaş 33,4350 grefts, zorlu dar donör bölgesi  (Okunma sayısı 15074 defa)

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
Sağolasın kardeşim bakalım canlı bakınca ben yakıştırıyorum ama dediklerini kafamın kenarına not ettim seneye bi uzasınlar hoşuma gitmezse yaptıracağım. Hayırlı akşamların olsun

Seneye yaptırırsan para isterler Ve zaman gider sen bilirsin öyle bi saç sitili yok yanların açık olursa ektirmenin ne anlamı var

Mehmet Vural

• Full Member
  • hair off istanbul saç ekimi
Arkadaşlar bugün 17. Günüm ufak ufak şok dökülmeler başladı. Nasıl görünüyor sizce ?
  • Ekim Tarihi: 5.1.21
  • Ekim Merkezi ismi Hairofistanbul
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuklar dökülmüş ekim alanı sağlıklı umarım çok güzel sonuç alırsın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümün hayırlı olsun güzel ve sağlıklı sekilde kabukları dökmüşsün bundan sonra her şey olumlu gider umarım.
Global Moderator

Mehmet Vural

• Full Member
Kabuk dökümün hayırlı olsun güzel ve sağlıklı sekilde kabukları dökmüşsün bundan sonra her şey olumlu gider umarım.
  teşekkür ederim inşallah hep beraber göreceğiz. Herkesin ekimi sağlıklı olur inşallah hiç kimse kötü sonucu haketmiyor.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
Kabuklar dökülmüş ekim alanı sağlıklı umarım çok güzel sonuç alırsın.
teşekkür ederim inşallah hepberaber istenilen sonuçlara kavuşuruz.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Distrofik

• Yeni üye
  • *
Öncelikle hayırlı olsun. Ben burdaki yorumlara aldırmadan kendi fikrimi beyan edeceğim. Bence bu saç çizgisi çok doğru. Donörünüz sınırlı ve kendi saçlarınızı hem sıklaştırıp hem de alanı biraz genişletmek en mantıklı karar olmuş. Konservatif yaklaşmışlar ve aynı zamanda doğal olmuş. Ekim sıklığınızı tam olarak kestiremiyorum fotoğraflardan ama bu ekim güzel olacak gibi duruyor :)

social

• Sr. Member
Ekim için uygun degilisiniz ama saç çizgisi dogru, kulak uzerlerı ve ense zaten çok seyrekmiş. Ben her açıdan başarılı buldum ekimi, inşallah sizi sevindirecek bir sonuç çıkar

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bugün 17. Günüm ufak ufak şok dökülmeler başladı. Nasıl görünüyor sizce ?
Bnce de saç çizgisi çok güzel ve doğal duruyor hayırlı olsun..

Mehmet Vural

• Full Member
Öncelikle hayırlı olsun. Ben burdaki yorumlara aldırmadan kendi fikrimi beyan edeceğim. Bence bu saç çizgisi çok doğru. Donörünüz sınırlı ve kendi saçlarınızı hem sıklaştırıp hem de alanı biraz genişletmek en mantıklı karar olmuş. Konservatif yaklaşmışlar ve aynı zamanda doğal olmuş. Ekim sıklığınızı tam olarak kestiremiyorum fotoğraflardan ama bu ekim güzel olacak gibi duruyor :)
teşekkür ederim. dediklerinizin birebir aynısını konuştuk tartıştık bu şekilde karar verdik. Fotoğraf yüklüyorum değerlendirirseniz sevinirim.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
Bnce de saç çizgisi çok güzel ve doğal duruyor hayırlı olsun..
çok teşekkür ederim hayırlısı
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
Ekim için uygun degilisiniz ama saç çizgisi dogru, kulak uzerlerı ve ense zaten çok seyrekmiş. Ben her açıdan başarılı buldum ekimi, inşallah sizi sevindirecek bir sonuç çıkar
aynen arkadaşım, çok vazgeçmemi istediler aslında cünkü ekim için uygun değilsi sonuç pek memnun edici olmaz denildi ama sonra ben biraz ısrar edince oturup konuştuk,işinine kişiliğine güvendiğim bir dostum abim  ön çizgimi mevcut yerden almamı tavsiye etti bende kendimi onların tecrübelerine güvenip teslim ettim.

Kök alırken saçlarımın 2li 3lü ve sert kaliteli olduğunu söylediler. Bakalım hayırlısı artık 2. Ekim şansım yok gibi ne çıkarsa baş tacı.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

mahlas

• Sr. Member
Ben saç çizgisi tasarımınızdaki temel mantığı çok doğru buldum. Sizin de belirttiğiniz gibi kısıtlı bir donör bölgeniz var. Çizgiyi daha da aşağı indirmek doğru bir karar olmazdı.

Ancak saç çizginizin temporal kemik bölgesindeki birleşiminin biraz daha konkav bir geometriyle birleşmesini beklerdim. Bence daha doğal bir görüntü elde edilirdi.

Bu hali kötü mü? Bence fena değil. Daha iyisi yapılabilir miydir? Elbet yapılabilirdi. İnşallah ekilen saçlar çıkarsa bu durumunun rahatsız edecek bir görüntü vereceğini düşünmüyorum. Sadece her zaman daha iyisinin yapılabileceğine olan inancımdan ötürü küçük bir kritikte bulundum.

Mehmet Vural

• Full Member
Ben saç çizgisi tasarımınızdaki temel mantığı çok doğru buldum. Sizin de belirttiğiniz gibi kısıtlı bir donör bölgeniz var. Çizgiyi daha da aşağı indirmek doğru bir karar olmazdı.

Ancak saç çizginizin temporal kemik bölgesindeki birleşiminin biraz daha konkav bir geometriyle birleşmesini beklerdim. Bence daha doğal bir görüntü elde edilirdi.

Bu hali kötü mü? Bence fena değil. Daha iyisi yapılabilir miydir? Elbet yapılabilirdi. İnşallah ekilen saçlar çıkarsa bu durumunun rahatsız edecek bir görüntü vereceğini düşünmüyorum. Sadece her zaman daha iyisinin yapılabileceğine olan inancımdan ötürü küçük bir kritikte bulundum.
çok teşekkür ederim olumlu yada olumlu yorumların kötü niyetli olmadığını biliyorum. Saç ekimi öncesi çok az bilgi birikimim olduğu için ekim planlamada kendi fikrimi çok beyan edemedim ama ekimimin özenle yapıldığına eminim. Sonuç nasıl olur onuda hepberaber göreceğiz inşallah.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
Herkese iyi günler dilerim. Bugün ekimimin 22. Günü ve kliniğin berdiği şampuan bitti. Bugünden sonra aynı şampuanlamı devam etmeliyim yoksa başka önerileriniz varmı.

şimdiye kadar kullandığım şampuan ektedir.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram