Saç Ekimi Sonuçları
Sağolasın kardeşim bakalım canlı bakınca ben yakıştırıyorum ama dediklerini kafamın kenarına not ettim seneye bi uzasınlar hoşuma gitmezse yaptıracağım. Hayırlı akşamların olsun
Kabuk dökümün hayırlı olsun güzel ve sağlıklı sekilde kabukları dökmüşsün bundan sonra her şey olumlu gider umarım.
Kabuklar dökülmüş ekim alanı sağlıklı umarım çok güzel sonuç alırsın.
Arkadaşlar bugün 17. Günüm ufak ufak şok dökülmeler başladı. Nasıl görünüyor sizce ?
Öncelikle hayırlı olsun. Ben burdaki yorumlara aldırmadan kendi fikrimi beyan edeceğim. Bence bu saç çizgisi çok doğru. Donörünüz sınırlı ve kendi saçlarınızı hem sıklaştırıp hem de alanı biraz genişletmek en mantıklı karar olmuş. Konservatif yaklaşmışlar ve aynı zamanda doğal olmuş. Ekim sıklığınızı tam olarak kestiremiyorum fotoğraflardan ama bu ekim güzel olacak gibi duruyor
Bnce de saç çizgisi çok güzel ve doğal duruyor hayırlı olsun..
Ekim için uygun degilisiniz ama saç çizgisi dogru, kulak uzerlerı ve ense zaten çok seyrekmiş. Ben her açıdan başarılı buldum ekimi, inşallah sizi sevindirecek bir sonuç çıkar
Ben saç çizgisi tasarımınızdaki temel mantığı çok doğru buldum. Sizin de belirttiğiniz gibi kısıtlı bir donör bölgeniz var. Çizgiyi daha da aşağı indirmek doğru bir karar olmazdı.Ancak saç çizginizin temporal kemik bölgesindeki birleşiminin biraz daha konkav bir geometriyle birleşmesini beklerdim. Bence daha doğal bir görüntü elde edilirdi.Bu hali kötü mü? Bence fena değil. Daha iyisi yapılabilir miydir? Elbet yapılabilirdi. İnşallah ekilen saçlar çıkarsa bu durumunun rahatsız edecek bir görüntü vereceğini düşünmüyorum. Sadece her zaman daha iyisinin yapılabileceğine olan inancımdan ötürü küçük bir kritikte bulundum.