Gönderen Konu: Saç ekimi Hairofistanbul yaş 33,4350 grefts, zorlu dar donör bölgesi  (Okunma sayısı 15072 defa)

Mehmet Vural

• Full Member
  • hair off istanbul saç ekimi
Buralardan çok faydalandığım için kendi tecrübelerimide paylaşmak istedim. Saç ekimimi hairof istanbulda yaptırdım. Hiç bir şekilde ağrı acı sızı hissetmedim operasyonum tadını çıkardım.

Aslında donör bölgem çokta ekime elverişli değildi bir kaç görüşmeden sonra ekim için karar aldım.

Ön çizgiyi doğallığı kaybetmemek adına ve greftleride planlı harcamak adına öne almadık bu şekilde 2 seanslık olması gereken ekimi tek seanslık planlayıp yaptık.

Herşey yolunda gitti çok temiz hijyenik bir çalışma ortamımda gerçekleşti, ekip uzun süredir beraber çalışıyormuş. İlgi alakayı beğendim. Yorumlar sizden özellikle Hintell Arkadaşımız/Abimiz. Önce sonra fotoları paylaşıyorum

Foto 4 ve 5 ameliyatın 1. Ve 2. Günü

Ekim tarihi 05.01.21

Cihandoğan

• Hero Member
Hayırlı olmasını dilerim ekim temiz görünüyor ama fiyatına göre profesyonel ön çizgileri yok gibi tabi kötü değil daha güzel bir çizgi olabilirmiş. İnşallah güzel sonuç alırsınız

Mehmet Vural

• Full Member
Hayırlı olmasını dilerim ekim temiz görünüyor ama fiyatına göre profesyonel ön çizgileri yok gibi tabi kötü değil daha güzel bir çizgi olabilirmiş. İnşallah güzel sonuç alırsınız

Evet ön cizgi biraz zoraki oldu ama bugün 12. Gün çizgi oturdu gibi.

1. Foto ekimin 4. Günü
2. Foto ekimin  7. Günü
3. Foto ekimin 12. Günü
4. Foto ekimin 12. Günü donör
  • Ekim Tarihi: 5.1.21
  • Ekim Merkezi ismi Hairofistanbul
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Selimpusat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah, donör bölgeniz tertemiz. Çok güzel bir işlem olmuş. Ek olarak takviye ne önerdiler acaba?

Mehmet Vural

• Full Member
Maşallah, donör bölgeniz tertemiz. Çok güzel bir işlem olmuş. Ek olarak takviye ne önerdiler acaba?
kardeşim teşekkür ederim.kanal açan ve ekibi yönlendiren bir abimiz var işine sanatına çok güvendiğim. Hairofistanbul takviye vermiyor , prp yi tavsiye ediyorlar ama ben bitkisel diye xpecia alıyorum bide ayda bikere prp ye gidicem.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

ImPaLa

• Hero Member
Hayırlı olsun ön çizgi biraz vasat yapılmış umarım memnun kalırsın fiyat ne kadar?

Mehmet Vural

• Full Member
Hayırlı olsun ön çizgi biraz vasat yapılmış umarım memnun kalırsın fiyat ne kadar?
kardeşim 6 ay önce 20 bin tlyken anlaşmıştık. Ön çizgiyi öne alıp biraz daha doğru düz bir çizgi yapabilirdik ama açık alan çok olduğu için tamamını kapatmak adına mevcut uerden çizdik. Canlı dahada doğal duruyor. Bakalım hayırlısı.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
Abi kabuk dökümünden sonra ekimden 15 gün sonra falan bence böyle yaptır simdiden söyle

Mehmet Vural

• Full Member
Abi kabuk dökümünden sonra ekimden 15 gün sonra falan bence böyle yaptır simdiden söyle
kardeşim kabuklar döküldü ama benim donör bölgem çok kısıtlıydı bu seneyi atlatayım vitamin, prp yaptırayım eğer saçım tam oturmaz memnun olmazsam yaptırıcam şimdilik düşünmüyorum.düşüncelerin için teşekkürler
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminiz hayırlı olsun hocam umarım güzel bir sonuç alırsınız.
yalnız şu aşağıda attığım görsel özellikle ekim merkezinin bu işe tam hakim olmadığını gösteriyor:

Beyaz Tüncay

• Yeni üye
  • *
Merhaba Mehmet Kardesim

Bende 12.01.21 tarihinde hair of istanbulda sac ektirdim. Bencede sac ekimin gayet dogal bi görüntüntü veriyor, güzel olsmus |-onayisareti-|. Insallah sonuclarin iyi olur |-nazarboncugu-|. Tekar bi ekim planliyorsan en az 1 sene gibi bir ara ver, tamamen memnun kalmassan.

Selamlar ;)

Mehmet Vural

• Full Member
ekiminiz hayırlı olsun hocam umarım güzel bir sonuç alırsınız.
yalnız şu aşağıda attığım görsel özellikle ekim merkezinin bu işe tam hakim olmadığını gösteriyor:
teşekkür ederim.
Yani o bölgeyi donör bölgesinemi katmalıydılar yoksa ekim bölgesinemi?
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
Merhaba Mehmet Kardesim

Bende 12.01.21 tarihinde hair of istanbulda sac ektirdim. Bencede sac ekimin gayet dogal bi görüntüntü veriyor, güzel olsmus |-onayisareti-|. Insallah sonuclarin iyi olur |-nazarboncugu-|. Tekar bi ekim planliyorsan en az 1 sene gibi bir ara ver, tamamen memnun kalmassan.

Selamlar ;)
teşekkür ederim umarım seninkide öyle olur. Sende forum açıp foto paylaşırsan güzel olur takipleşiriz.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
Sen bilirsin usta ön cizgini 350 400 greftle benım cizdigimden biraz daha geride hallederdin cok degisirdin neyse hayırlsı olsun

Mehmet Vural

• Full Member
Sen bilirsin usta ön cizgini 350 400 greftle benım cizdigimden biraz daha geride hallederdin cok degisirdin neyse hayırlsı olsun
Sağolasın kardeşim bakalım canlı bakınca ben yakıştırıyorum ama dediklerini kafamın kenarına not ettim seneye bi uzasınlar hoşuma gitmezse yaptıracağım. Hayırlı akşamların olsun
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram