Gönderen Konu: Saç ekimi Hairofistanbul yaş 33,4350 grefts, zorlu dar donör bölgesi  (Okunma sayısı 15086 defa)

Hairtransplant

• Hero Member
Çıkış olarak açık alana göre saç ekiminiz çok başarılı duruyor ama ön çizginiyi beğenmedim güzel bir ön çizgi yapabilselerdi çok iyi olurdu

Mehmet Vural

• Full Member
  • hair off istanbul saç ekimi
Çıkış olarak açık alana göre saç ekiminiz çok başarılı duruyor ama ön çizginiyi beğenmedim güzel bir ön çizgi yapabilselerdi çok iyi olurdu
teşekkür ederim
  • Ekim Tarihi: 5.1.21
  • Ekim Merkezi ismi Hairofistanbul
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açık alana göre çıkışların güzel ön çizgi biraz daha iyi olsa çok iyi ekim olacakmış bencede umarım sen memnun ve mutlusundur
Global Moderator

halu80

• Sr. Member
En beğendiğim ön çizgi bu forumda. Başka türlü yapsalardı en az 1500 daha gerekecekti. Bence en doğrusunu yapmışlar böylece.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
En beğendiğim ön çizgi bu forumda. Başka türlü yapsalardı en az 1500 daha gerekecekti. Bence en doğrusunu yapmışlar böylece.

En beğendiğin ön çizgi bu ise sen bence bir daha saç ektirme :)
Global Moderator

halu80

• Sr. Member
Daha iyi başka ön çizgiler vardır mutlaka, ama bu açıklığa en iyi yapılabilecek ön çizgi.
Ilk sayfada önerdiğin ön çizgi en az 1500 graft daha kullanmaları gerekiyor, o zmn arka taraflar açık kalacaktı. Belki açıklığı sadece orda olan birine öyle ekim yapılır, ama bu arkadaşınki tam yerinde.
Bence doğallık bakımından bu arkadaşa en iyi uyan ön çizgi.

Yeniden ekim yaptırsaydım bende o araları açık tutardım, daha az greft kullanılırdı ve doğal olurdu. Bana dışa doğru dediğin gibi ekim yaptılar, saç olmayan yere bolca kalın ikili üçlü greft doldurdular ve buna doğal diyorlar.
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2021, 16:36:04 Gönderen: halu80 »

Mehmet Vural

• Full Member
Açık alana göre çıkışların güzel ön çizgi biraz daha iyi olsa çok iyi ekim olacakmış bencede umarım sen memnun ve mutlusundur
evet memnumum ama tabi insanoğlu 😂daha iyisi olabilirdi ama memnuniyetim yüzde 70-80 lerde
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
teşekkür ederim kardeşim.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mehmet Vural

• Full Member
Koskoca 290. Gün
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekim sonucunuz 230 güne göre gelişim güzel tek eksik doğallık ön çizgiyi güzel yapabilmiş olsalardı harika sonuç olurdu daha gelişecek.
Global Moderator

Mehmet Vural

• Full Member
Hayırlı olsun saç ekim sonucunuz 230 güne göre gelişim güzel tek eksik doğallık ön çizgiyi güzel yapabilmiş olsalardı harika sonuç olurdu daha gelişecek.
teşekkür ederim yorumun için
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

baldLion

• Hero Member
Süper olmuş kardeşim yakışmış güle güle tara  |-nazarboncugu-|

Mehmet Vural

• Full Member
Süper olmuş kardeşim yakışmış güle güle tara  |-nazarboncugu-|
teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun.
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

mahlas

• Sr. Member
Ben saç çizgisi tasarımınızdaki temel mantığı çok doğru buldum. Sizin de belirttiğiniz gibi kısıtlı bir donör bölgeniz var. Çizgiyi daha da aşağı indirmek doğru bir karar olmazdı.

Ancak saç çizginizin temporal kemik bölgesindeki birleşiminin biraz daha konkav bir geometriyle birleşmesini beklerdim. Bence daha doğal bir görüntü elde edilirdi.

Bu hali kötü mü? Bence fena değil. Daha iyisi yapılabilir miydir? Elbet yapılabilirdi. İnşallah ekilen saçlar çıkarsa bu durumunun rahatsız edecek bir görüntü vereceğini düşünmüyorum. Sadece her zaman daha iyisinin yapılabileceğine olan inancımdan ötürü küçük bir kritikte bulundum.

Konunuzu ilk gördüğümde bu yorumu yapmışım. Saçlarınız çok güzel olmuş. Hadi geçmiş olsun :)

Facebook Twitter Instagram