Öncelikle hepinize merhabalar üyeliğimi bugün aktifleştirsemde neredeyse 2 yıldır bu forumu takip ediyorum ve süreçle ilgili hepiniz dolaylı yoldan bana yardımcı oldunuz..3 mayısta Arenamed de saç ve sakal ekimim gerçekleşti,forumdaki tüm olumsuz yaklaşımlara rağmen bile bile lades diyip oraya yaptırdım operasyonu..direk Serkan Aydın'a ulaşmıştım telefondan saç sakal ikisi 7 bin 500 tl ama sen bana direk ulaştığın için 6.500 olsun dedi,bende 5.500 tl kredi çektiğimi o kadar verebilceğim söyledim sabah seni arayıp yardımcı olcam dedi ve dediği gibi ertesi gün öğlen Aradı süreçle ilgili bilgi verip benim söylediğim rakama operasyonu yapabileceklerini söyledi..daha sonra asistanıyla detaylıları konuştuk ve 3 Mayıs'a randevuyu oluşturduk..yanlış şöyle bi durum var oraya gidene kadar kaç greft ekeceklerinden hiç bahsetmediler. Ataşehir .esteticha hastanesinde yapılıyo operasyon çok temiz steril ve profesyonel bi yer gibi göründü gözüme gittim 9 da kan alma işleminden sonra traş ve ön çizgi yapıldı ve operasyona için odaya alındım..işlemi 2 erkek 1 bayan uzman üstlendi Serkan aydın sadece operasyonun ortasında gelip baktı bi kaç talimat verdi hepsi o..beni şaşırtan ise işlemi yapan bayanın işe 3 gün önce başladığı ve henüz öğrenme aşamasında olduğuydu.diğer iki erkek uzmanında çok bilgili olduklarını söyliyemem..vertex bölgesi kapanır mı dedim bu greftlerle vertex ne demek dedi o kadar konuya uzaklar yani..işlem 13 saat sürdü ve maalesef greftlerin az olduğunu ve 6500 greft alabildiklerini onunda saç ve sakala yetmiyebileceğini bu yüzden biraz seyrek bi Ekim olabileceğini söylediklerinde herşey için çok geçti...işlem sonrası otele geldik operasyonu yapan ekip dışındaki tüm çalışanlar çok ilgililer gerçekten ama bi kıymeti Yok...benimle birlikte aynı gün aynı saatte 7 kişinin daha ekimi vardı o yüzden dışardan primli ekimci arkadaşlar getirmişler ve en kazma grup bana düştü 😂 Süreçten gidişattan memnunmuyum bilmiyorum nasıl olcak onuda bilmiyorum karambole Ekim oldu benimki..belki müthiş olur belkide çok kötü kısmet ama ben oraya gittiğinizdeki karşılaşacağınız muameleden bahsetmek istedim sadece Bugün 13.gün fotoları yüklüyorum yorum yaparsanız sevinirim