Saç Ekimi Sonuçları
Ön çizginin uç kısmı bence harika bir doğallık katar bu çizgiye güzel olmuş umarım sonuçta güzel olur
Hayırlı olsun ön çizgi çok güzel olmuş ekimde gayet sık umarım güzel sonuç alırsınız
Verdikleri yağı kullan kaşıntı için bende işe yaradı pekte kaşınmadı zaten .Yıkama yaparken kremden arındırmak için fısfıs varsa kullan çok rahat edersin İnşallah sürecin güzel gider aynı ekibe yaptırmışız
Merhaba arkadaşlar,Kliniğin verdiği ozone yağını ekim yapılan bölgeye sürüyoruz değil mi? Bunu spreyle sıkabileceğimiz bir formu bulunuyor mu satın alabileceğim?
Evet uzun yağını sadece Ekim yapılan bölgeye sürüyoruz, donör alanlarına ise sadece losyon sürülecek. Ayrıca bir ozon yağı almana gerek yok. Zaten onuncu gün kabuk dökümünden sonra kullanılmıyor. Ama kolay sürmek istiyorsan bir çay tabağına koyup süngerle fazla baskı uygulamadan küçük dokunuşlarla sürebilirsin yağı ekimin hayırlı olsun kardeşim. 😎👍
Saol dostum umarım snein de saç ekimin en iyi şekilde sonuçlanır takipteyim bende 😄. Evet dün eve dönerken benim kuaförüme uğrayıp fısfıslarından birini aldım hatta verdikler yağa taksam bir tane ona da işe yarar mı diye düşünüyorum. Takviye olarak ne düşğnüyorsun?
xpecia kullanıyorum günde 2 adet Finasterid deneyeceğim ama merak ediyorum:))
Maşallah maşallah Bu GF serum mu sipariş ettin
Aynen dostum onu ve şampuanını sipariş ettim. PRP de yaptıracağım. Finasterid anlaşılan en etkili tedavi. Onu kullanmayacağım için diğer tedavilerle mümkün olduğunca fazla desteklemek istiyorum.
çok temiz ve güzel ekim ön çizgini ayrıca tekrar çok beğendiğimi söylemek isterim